reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja tez tyje:))) już mam ok 3 kg na plusie:)
Muszę zacząć coś z tym robić, a zdawało mi się ze nie jem jak dzikuska:)))
Chyba nie ma co się przejmować bo przyrost wagi jest naturalny :) 3kg to nie jest dużo. Ja już mam prawie 2kg, ale po obwodach widzę, że to tylko i wyłącznie brzuch, z nóg mi nawet trochę spadło [emoji849] ale w sumie się cieszę, bo woda się nie zatrzymuje w organizmie.

Dzikuska!!! Dobre to ja jestem szalona Dzikuska. Bo 3 kilo w miesiąc, a wcześniej też dochodziły kilogramy. Wogole jakoś już przed samą ciąża zaczęłam tyc. A teraz to już leci. A raczej lecę ja, jak ta kula z góry. Na koniec będę ogromna. 8-):o:D:D
Ja sie tym pocieszam, ze szybko te 25lg po.porodzie zgubilam. Teraz tyje bo calymi dniami leze a jem tyle co przed ciąża robiąc duzo w ciągu dnia. Probuje zmusic się do dluzszych spacerow, ale albo pada albo zaraz brzuch mnie boli.

Ja sie tym pocieszam, ze szybko te 25lg po.porodzie zgubilam. Teraz tyje bo calymi dniami leze a jem tyle co przed ciąża robiąc duzo w ciągu dnia. Probuje zmusic się do dluzszych spacerow, ale albo pada albo zaraz brzuch mnie boli.
Pewnie wiosną będzie więcej chęci do spacerów :)) ja dzisiaj bez bólu głowy, ale czuję się jakbym miała jutro okres dostać. Taka jakaś obolała jestem.

Hahaha:) oby nie:) mało co kobiety tak drażni po porodzie jak ich ciało, ja miałam troszkę walkę z powrotem do formy ale udało się. Niestety przytyłam dużo, bo aż 16 kg, ale tyć zaczęłam bardzo późno. A teraz tak powolutku od początku coś do przodu idą kg. Oby mi nie przychodziły w końcówce ciąży tak samo jak w pierwszej , bo w 8 i 9 tygodniu to dosłownie na tydzień przybywał mi kilogram:((((brrrr
Mam nadzieję, ze jak zaczęło juz teraz rosnąć to pozniej nie bedzie takiego przyrostu :) teraz tez o wiele szybciej pojawil sie brzuch a przeciez to tez moze cos ważyć :)

Pomożecie ?? Co myslicie ? (Kolezanka twierdzi ze jak cnota i stara baba)
Planuje isc do krawcowej i ten dekold kapke poglebic bo tu to za wysoko ....
Przepraszam za burdel w tle i srednia jakosc zdjecia ale jestesmy na wsi
received_1983602131941484.jpeg
received_214407126157969.jpeg

reklama
Tez często mnie brzuch. Boli gdy tylko probuje zrobić większy wysiłek. Dłuższy spacer itp. A co do kilogramów to w pierwszej ciąży przytyłam 10kg a teraz 17tc i 1kg na plusie

Do góry