reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ale tu drukujecie, fajno [emoji173]

Ja wlasnie z mezem ide kolację robic, zonka ma ochotę na tosty i kakao [emoji41]

Aaaa!!!! Dziewczyny nie pochwalilam sie wam ...podjelam decyzje i 5.01 godzina 15.20 ( u was 16.20) mam wizyte [emoji2][emoji2] takze juz kilka dni zostalo i moze dowiem się kto tam mieszka! [emoji846][emoji846] a 15 polowkowe. [emoji846]

My ma sylwestra do znajomego idziemy bo wyprawia tez urodziny w tym dniu [emoji846]

Osiek nad Wisłą- wcześniej nie słyszałam. Właśnie sobie spojrzałam na info gdzie to jest. Całkiem ładnie:) Muszę się tam wybrać jak będę w Toruniu. Jeżdze z rodziną w wakacje-choć w tym roku to pewnie odpadnie.

Ale tu drukujecie, fajno [emoji173]

Ja wlasnie z mezem ide kolację robic, zonka ma ochotę na tosty i kakao [emoji41]

Aaaa!!!! Dziewczyny nie pochwalilam sie wam ...podjelam decyzje i 5.01 godzina 15.20 ( u was 16.20) mam wizyte [emoji2][emoji2] takze juz kilka dni zostalo i moze dowiem się kto tam mieszka! [emoji846][emoji846] a 15 polowkowe. [emoji846]

My ma sylwestra do znajomego idziemy bo wyprawia tez urodziny w tym dniu [emoji846]
No fakt, produkcja jest tu oszałamiająca, jeden dzień bez Internetu i już zaległości ogromne.

reklama
Do góry