Silje1008
Fanka BB :)
Przesłodki jest a jaki pomysłowy do tego.... [emoji39]
No obawiam się, ze na kolejne urodziny zamknę go w jakimś kojcu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przesłodki jest a jaki pomysłowy do tego.... [emoji39]
No prawie 80zl za 100paskow to jednak nie jest mało no ale co zrobić.Biedna, współczuje. Bo jednak grosz do grosza i uzbiera się
Moja 6 latka wsadziła sobie dziś do noska kulke zapachową z tych całych odświeżaczy [emoji36] miałam ochote jej tylek przetrzepaćNo obawiam się, ze na kolejne urodziny zamknę go w jakimś kojcu
To tak właśnie jak i u mnie. Z chłopakami to miałam takie spodnie z regulowaną gumką w pasie i były o wiele wygodniejsze, a le już dawno się ich poznałam, a jeszcze długi czas to chodziłam w normalnych spodniach zapiętych na gumkę do wlosów A do tego tunika
Ja pochodzę z Podlasia więc mam ogromny sentyment i przynajmniej trzy razy do roku odwiedzam rodziców. [emoji6]
Biorę witaminy dla ciążówek od kliku dni.
Luteine pod język 6 tabletek dziennie. Ale muszę teraz brać 4-5, bo mam ich za mało, a wizyta dopiero w piątek. A nie chce żeby mi ich nagle zabrakło w środę, bo chyba nie można robić gwałtownego odstawienia
Puki co to bedzie drugi syn, na 80% ale ja czuję że to syn na 10000%Super [emoji173] to ja na 4 czerwca wiesz już co bedziesz miala chłopca czy dziewczynkę ?
Bielsk Podlaski [emoji6] a Ty jesteś z Białegostoku?a gdzie masz swoich rodziców jeśli możesz napisać oczywiście?
No może [emoji848]Może Gosie tak już maja z tymi spodniami
Witaj sąsiadko (ja spod Torunia) faktycznie, czas najwyższy się przywitać zanim zamkniemy nasze czeluścia [emoji12]