masakra...Dzien dobry kobiety. Jak humory dzisiaj u mamusiek? Ja spałam jak na szpilkach o 21 w nocy dostaliśmy tel że dom mojej koleżanki się pali. Nim dojechaliśmy nic nie zostało. Masakra. Mieszkali w 3. Córeczka 3 msc. Mieli się budować a teraz cały dobytek poszedł w pierony. Zorganizowaliśmy pomoc i poszłam spać o 3 nad ranem. Teraz moja mała wstala i muszę ogarniać ją bo starsza na 12 do szkoly a ja nie zywa jestem. Powiem wam szczerze że rozpacz jaka u niej widziałam aż mnie przerazila jak w horrorze.
A najlepsi byli gapiowie. Sąsiedzi z bożej łaski, zamiast myśleć jak pomóc to debatowali że pewnie instalacja, a może iskra z pieca a że to drewniany dom normalnie znieczulica.
reklama
Ilma
Fanka BB :)
Ma za dużo witaminy A która może uszkodzić płód.kurde ale że wątróbki nie można?? dlaczego? tego nie wiedzialam
Chyba chodzi o to że ma jakiejś witaminy za dużo, chyba A, a w ciąży jej nadmiar jest niewskazanykurde ale że wątróbki nie można?? dlaczego? tego nie wiedzialam
w_karolcia
Czyli dobrze, że nie ma już krwi!
Oby było dobrze. Nie mogę doczekać się następnej wizyty
Kaamilaaa
Bo wątróbka zawiera bardzo duzo witaminy A, ktora jesli jest jej za duzo jest toksyczna i gromadzac sie w organizmie moze prowadzic do wad dziecka.kurde ale że wątróbki nie można?? dlaczego? tego nie wiedzialam
Tak samo jesli chodzi o kosmetyki w ktorych jest witamina A, nie powinno sie ich stosowac w ciazy
Nat Bluebell
Czyli kosmetyki z Retinolem też nie?
Cholera właśnie padł mi samochód musiałam wziąć taksówkę. I jak tu się nie denerwować?
Cholera właśnie padł mi samochód musiałam wziąć taksówkę. I jak tu się nie denerwować?
Kaamilaaa
Tak nie powinno sie ich uzywac.Czyli kosmetyki z Retinolem też nie?
Nat Bluebell
Cholera, mam serum z retinolem i kilka razy użyłam :/Tak nie powinno sie ich uzywac.
Kaamilaaa
Kilka razy raczej nie zaszkodzilo [emoji6] pp prostu teraz juz nie uzywaj [emoji6]Cholera, mam serum z retinolem i kilka razy użyłam :/
reklama
Zaskoczona2013
A ja dzisiaj mam wizytę dopiero na 19.10 wiec sporo czasu jeszcze przede mną. Ciekawe co zobaczymy na usg niby to dopiero 6+1 ale mam cicha nadzieje na mikro kropkę w pęcherzyku ciążowym. Co myślicie?