U mnie na prenatalnych doktorek powiedział, ze chłopak. Nastawilismy się na chłopaka az na wizycie u innego lekarza okazalo się ze dziewczyna, teraz ten pierwszy lekarz mi potwierdzil, ze jednak dziewczynkaA u mnie na prenatalnych nie było widać. Zresztą ginekolog mówiła że to za wcześnie. A Wy tu już wszystkie prawie znacie płeć! No nic najważniejsze żeby zdrowe było, poczekamy
reklama
Monafkinia
Fanka BB :)
Dziewczyny które łykają luteine. Czy Wam też wyłażą!! włosy? [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja mam luteine dopochwowo ale nic takiego nie zauważyłam [emoji848]Dziewczyny które łykają luteine. Czy Wam też wyłażą!! włosy? [emoji24][emoji24][emoji24]
milena1706
Dziewczyny które łykają luteine. Czy Wam też wyłażą!! włosy? [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja mam luteine ale dowcipną i nie zwróciłam uwagi żeby wypadaly mi włosy
marla015
haha dobre... masz racje ale gdybym ja takich cZasów sie doczekała to w chwili gdy zniknie mi forum to rowniez zniknie kabel od xboxa [emoji3][emoji3]To ja przestanę czytac "pierdolki" jak on przestanie oglądać jakieś głupoty na youtube ^^ niedoczekanie i moje i jego [emoji38]
rena86
Po tym co czytam na forum to zastanawiam się czy na nast. wizycie mi potwierdzi chlopca, bo na prenatalnych też mi go wypatrzył. I tak czlowiek zastanawia sie co w tym brzuszku "siedzi" uklada sobie powoli pod tą płeć mysli,a tu niespodzianka moze być☺ Dziewczyny, dziś mam jakieś dziwne babelki w brzuszku, tu jak macica, czy to moze byc Maluszek!?juz?!wiem,ze niektóre z Was wczesniej Czuły ruchy, sama nie wiem, takie dziwne uczucie..U mnie na prenatalnych doktorek powiedział, ze chłopak. Nastawilismy się na chłopaka az na wizycie u innego lekarza okazalo się ze dziewczyna, teraz ten pierwszy lekarz mi potwierdzil, ze jednak dziewczynka
Natinka1989
Ja biorę duphaston doustnie ale z włosami Ok. A bierzesz jakieś witaminy z grupy B?
MK5
Ja biorę pod język i ostatnio wypada mi więcej włosów ale nie skojarzyłam tego z luteinąDziewczyny które łykają luteine. Czy Wam też wyłażą!! włosy? [emoji24][emoji24][emoji24]
Monafkinia
Biorę witaminy dla ciążówek od kliku dni.Ja biorę duphaston doustnie ale z włosami Ok. A bierzesz jakieś witaminy z grupy B?
Luteine pod język 6 tabletek dziennie. Ale muszę teraz brać 4-5, bo mam ich za mało, a wizyta dopiero w piątek. A nie chce żeby mi ich nagle zabrakło w środę, bo chyba nie można robić gwałtownego odstawienia
reklama
Monafkinia
No właśnie też mam tą pod język. 6 dziennieJa biorę pod język i ostatnio wypada mi więcej włosów ale nie skojarzyłam tego z luteiną