reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny chciałbym do Was dołączyć. Trochę śledziłam forum i Was poznałam to teraz czas napisać coś o sobie. Termin mam na 27.06. Mam już synka który ma 3,5 roku i również urodził się na koniec czerwca. Jestem po dwóch poronieniach i w tej ciąży też od początku nie było łatwo... dlatego też tak długo się nie ujawnialam. Mam nadzieję że będzie już z górki. Prawdopodobnie będę mieć drugiego synka, ale potwierdzi się na kolejnej wizycie 16.01. Jeśli jeszcze chcecie coś o mnie wiedzieć pytajcie. Pozdrawiam.

Gratulacje:))) tym razem wszystko skończy się szczęśliwie:)

Wiem, ze to tylko chwila, moja gin badala mi jakis miesiac przed ciążą ze wzgledu na wycieki ktore miałam...
No ja jestem w szoku ze juz sie pojawiło.. tym bardziej ze ja bym wolala zeby wcale sie nie pojawiło ani teraz ani po porodzie a tu nawet nie połowa ciąży a juz jest...[emoji849]

Czy ja dobrze kojarze ze ty tez gdzies na slasku mieszkasz czy juz mi sie cos pomylilo ? [emoji848]

W ogóle ten gin mi zrobil taki wywiad o choroby w rodzinie itd ze bylam w szoku [emoji57] tamta gin nawet nie pytała a on pytał o cukrzyce, udary, raka w rodzinie... i wszystko i do karty ciazy wpisał [emoji849]
Powiedzial mi ze po ciazy powinnam sie bardziej tematem zainteresowac bo jednak jestem troche obciążona ryzykiem[emoji849]

Zgadzam się z Twoim gin, dla siebie samej warto posprawdzać co i jak:)

Raz w miesiącu , a ja będę mieć 3....
Ja mialam usg od poczatku srednio co 2tygodnie, raz nawet po tygodniu bo najpierw wizyta u gin potem po dwoch tygodniach prenatalne i po 6dniach znow mialam wizytę u gin [emoji6]
Ja wychodze z zalozenia ze to nie ma zadnego wplywu. Inaczej w szpitalu jak dziewczyny leza nie robili by co kilka dni czasami codziennie jak jest koniecznosc[emoji6]

Ja mialam usg od poczatku srednio co 2tygodnie, raz nawet po tygodniu bo najpierw wizyta u gin potem po dwoch tygodniach prenatalne i po 6dniach znow mialam wizytę u gin [emoji6]
Ja wychodze z zalozenia ze to nie ma zadnego wplywu. Inaczej w szpitalu jak dziewczyny leza nie robili by co kilka dni czasami codziennie jak jest koniecznosc[emoji6]
Jeszcze o tym pomyśle [emoji4]
Moze bys sie o plci wczesniej dowiedziała [emoji4][emoji4][emoji4]

Co do grzeszków w jedzeniu to ja przed ciąża miałam IO a teraz cukier kiepski i mam się traktować jak bym miała cukrzycę ciążowa nawet bez krzywej. Jestem na diecie już tyle czasu jeszcze przed ciąża, a ostatnio coraz ciężej mi wytrzymać. Właśnie zjadłam torcik bezowy [emoji85] i cukier po 1h tylko 120, aż mi się humor poprawił. [emoji16]

reklama
Do góry