reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Haha:)
Z dzidziutkiem wszystko w porządku:) Kolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec:))))).
Super ze z maluszkiem wszystko w porzadku :) serio , teraz chłopiec?? Cieszycie sie czy woleliscie dziewczynke??

I czesc dziewczyny!
Ja o 0:30 mialam taka rewolucje , ze zalowalam ze tego nie nagralam , ale maz spal nie chcialam swiecic lampa , ale za to dzis udalo mi sie uchwycić na telefon ruch [emoji4] tylko wiecie co mnie zastanawia moze nawet martwi...bo jesli czuje ruchy to od 3 dni tylko w jednym miejscu i dosc nisko, a mianowicie tam gdzie koncza sie wloski lonowe i z prawej strony [emoji55]

Piekne brzuszki [emoji173][emoji173] u nas dzis 16 i 3 dni [emoji7]

Śliczne macie brzuszki:) Zazdroszcze wam wizyt, ja na swoją muszę do 15.01 czekać. Mam nadzieję że już się dowiem kto tam w brzuszku siedzi:)

Dzisiaj całkiem straciłam moc :(
Leze cały dzień. Cos mnie kluje w brzuchu i glowa mi peka :(
A tu zaraz trzeba wstac po malego do zlobka i do rodziców. Jak dobrze, ze na oboad mi mama pomidorowke zrobiła bo na nic innego nie mam ochoty.

reklama
Kurcze dziwna sprawa, ma moze któraś z Was tak, ze jak chwile postoicie to nogi Wam sinieja?
Dzisiaj dosłownie 5 minut stałam patrzę i mialam kremowac nogi i patrze a one sine w biale kropki [emoji33] Teraz usiadlam i już wrócił normalny kolor

Do góry