reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
To samo mogłam powiedzieć jeszcze 2-3 dni temu, aż zaczęłam się martwić. Teraz już dotarło do mnie, że tu nie ma co porównywać - jest to baaardzo indywidualna sprawa.
Ja jeszcze nie czuje. Dzisiaj zapytam gdzie mam łożysko moze z przodu i dlatego. Czułam dawno dawno temu. Dobrze, ze brzuch rosnie to uspokaja. Dzisiaj mnie zgaga meczy :(

Piękny brzuszek :)
Właśnie wróciłam z pobrania krwi. Mam nadzieję, że wyniki będą przed wizytą czyli tak do 17. No i oczywiście, ze dobre chociaż jestem lekko podziebiona. Z drugiej strony po takiej dawce burakow jak zjadlam przez swieta to hemoglobine powinnam miec wzorową :)
Trzymam kciuki za dobre wyniki, też mam nadzieję że udało mi się wyleczyć anemię choć trochę buraczkami [emoji6]
Taak, na święta pozbyłam się loków, postawiłam na małą zmianę [emoji39]

W sumie fajnie pójść krok dalej i o maluszku mówić już nie tylko w kategorii płci, ale imiennie ;))
Fajnie, że możesz już mówić imiennie o malutkiej. My nazywamy dziecko: to, obcy itp. [emoji23] nawet nie ze względu na płeć po prostu jakoś mniej się przyzwyczaję, ja to chyba będę bardziej pewna urodzenia dopiero w 7 miesiącu.
Cześć dziewczyny, witam się z Wami w 18 tygodniu:) jakos te święta mnie zmęczyły, w domu u siebie przyzwyczaiłam się do ciszy i spokoju a tu tyle ludzi, ale dzis wracamy do siebie. Miłego dnia!Zobacz załącznik 928422
Mamy ten sam termin porodu chociaż ja mam dzisiaj 16t6d [emoji6]
A ja bardzo rzadko czuje maluszka...raz na kilka dni :(
Ja to wcale nic nie czuję, ciągle mam wzdęcia i gazy więc pewnie poczekam sobie jeszcze z miesiąc [emoji52]

Haha:)
Z dzidziutkiem wszystko w porządku:) Kolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec:))))).
O jaaa super[emoji3590] Jeju też chcę tak bardzo chłopca, że aż sie boję co będzie jeśli się okaże , że jednak dziewczynka. Ja mam chłopca na 80% czyli nic pewnego [emoji2955]

reklama
Oj, no to gratulacje! :))) Bedziesz miała trzech oddanych ochroniarzy!! [emoji3][emoji3][emoji3]

Dokładnie:)
Lekarz chyba chcąc mnie pocieszyć powiedział,” no wiesz, ale ja mogę się mylić” :D. Mam mimo wszystko dobry humor, bo nie byłam 100% na dziewczynkę nastawiona:) ale przynajmniej mamy z mężem koniec batalii o imię dla dziewuchy:)

Do góry