A ja bardzo rzadko czuje maluszka...raz na kilka dniOkazuje się, że Igi to takie ruchliwe istotki właśnie [emoji38][emoji41][emoji39] ja od rana co jakiś czas mam jakieś takie smyranie po macicy, jakby mi w brzuchu baloniki pękały [emoji39]
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
To samo mogłam powiedzieć jeszcze 2-3 dni temu, aż zaczęłam się martwić. Teraz już dotarło do mnie, że tu nie ma co porównywać - jest to baaardzo indywidualna sprawa.A ja bardzo rzadko czuje maluszka...raz na kilka dni
No wiem wiem.... tylko to jest taka radość Jak się już poczuje .chciałabym już tak codziennieTo samo mogłam powiedzieć jeszcze 2-3 dni temu, aż zaczęłam się martwić. Teraz już dotarło do mnie, że tu nie ma co porównywać - jest to baaardzo indywidualna sprawa.
Ja jeszcze nie czuje. Dzisiaj zapytam gdzie mam łożysko moze z przodu i dlatego. Czułam dawno dawno temu. Dobrze, ze brzuch rosnie to uspokaja. Dzisiaj mnie zgaga meczyTo samo mogłam powiedzieć jeszcze 2-3 dni temu, aż zaczęłam się martwić. Teraz już dotarło do mnie, że tu nie ma co porównywać - jest to baaardzo indywidualna sprawa.
Ilma
Trzymam kciuki za dobre wyniki, też mam nadzieję że udało mi się wyleczyć anemię choć trochę buraczkami [emoji6]Piękny brzuszek
Właśnie wróciłam z pobrania krwi. Mam nadzieję, że wyniki będą przed wizytą czyli tak do 17. No i oczywiście, ze dobre chociaż jestem lekko podziebiona. Z drugiej strony po takiej dawce burakow jak zjadlam przez swieta to hemoglobine powinnam miec wzorową
Fajnie, że możesz już mówić imiennie o malutkiej. My nazywamy dziecko: to, obcy itp. [emoji23] nawet nie ze względu na płeć po prostu jakoś mniej się przyzwyczaję, ja to chyba będę bardziej pewna urodzenia dopiero w 7 miesiącu.Taak, na święta pozbyłam się loków, postawiłam na małą zmianę [emoji39]
W sumie fajnie pójść krok dalej i o maluszku mówić już nie tylko w kategorii płci, ale imiennie )
Mamy ten sam termin porodu chociaż ja mam dzisiaj 16t6d [emoji6]Cześć dziewczyny, witam się z Wami w 18 tygodniu jakos te święta mnie zmęczyły, w domu u siebie przyzwyczaiłam się do ciszy i spokoju a tu tyle ludzi, ale dzis wracamy do siebie. Miłego dnia!Zobacz załącznik 928422
Ja to wcale nic nie czuję, ciągle mam wzdęcia i gazy więc pewnie poczekam sobie jeszcze z miesiąc [emoji52]A ja bardzo rzadko czuje maluszka...raz na kilka dni
Silje1008
Trzymam kciuki za dobre wieści i dziewczynkę!! ))
Haha
Z dzidziutkiem wszystko w porządku Kolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec)))).
Pianistka1991
Oj, no to gratulacje! )) Bedziesz miała trzech oddanych ochroniarzy!! [emoji3][emoji3][emoji3]Haha
Z dzidziutkiem wszystko w porządku Kolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec)))).
Nati88
Jednak bedzie chłopiec [emoji6]cos czuje że u mnie będzie podobnie [emoji3]Haha
Najważniejsze że wszystko ok
Ilma
O jaaa super[emoji3590] Jeju też chcę tak bardzo chłopca, że aż sie boję co będzie jeśli się okaże , że jednak dziewczynka. Ja mam chłopca na 80% czyli nic pewnego [emoji2955]Haha
reklama
Silje1008
Oj, no to gratulacje! )) Bedziesz miała trzech oddanych ochroniarzy!! [emoji3][emoji3][emoji3]
Dokładnie
Lekarz chyba chcąc mnie pocieszyć powiedział,” no wiesz, ale ja mogę się mylić” . Mam mimo wszystko dobry humor, bo nie byłam 100% na dziewczynkę nastawiona ale przynajmniej mamy z mężem koniec batalii o imię dla dziewuchy