A ja bardzo rzadko czuje maluszka...raz na kilka dniOkazuje się, że Igi to takie ruchliwe istotki właśnie [emoji38][emoji41][emoji39] ja od rana co jakiś czas mam jakieś takie smyranie po macicy, jakby mi w brzuchu baloniki pękały [emoji39]
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
To samo mogłam powiedzieć jeszcze 2-3 dni temu, aż zaczęłam się martwić. Teraz już dotarło do mnie, że tu nie ma co porównywać - jest to baaardzo indywidualna sprawa.A ja bardzo rzadko czuje maluszka...raz na kilka dni![]()
No wiem wiem....To samo mogłam powiedzieć jeszcze 2-3 dni temu, aż zaczęłam się martwić. Teraz już dotarło do mnie, że tu nie ma co porównywać - jest to baaardzo indywidualna sprawa.
Ja jeszcze nie czuje. Dzisiaj zapytam gdzie mam łożysko moze z przodu i dlatego. Czułam dawno dawno temu. Dobrze, ze brzuch rosnie to uspokaja. Dzisiaj mnie zgaga meczyTo samo mogłam powiedzieć jeszcze 2-3 dni temu, aż zaczęłam się martwić. Teraz już dotarło do mnie, że tu nie ma co porównywać - jest to baaardzo indywidualna sprawa.
Ilma
Trzymam kciuki za dobre wyniki, też mam nadzieję że udało mi się wyleczyć anemię choć trochę buraczkami [emoji6]Piękny brzuszek
Właśnie wróciłam z pobrania krwi. Mam nadzieję, że wyniki będą przed wizytą czyli tak do 17. No i oczywiście, ze dobre chociaż jestem lekko podziebiona. Z drugiej strony po takiej dawce burakow jak zjadlam przez swieta to hemoglobine powinnam miec wzorową![]()
Fajnie, że możesz już mówić imiennie o malutkiej. My nazywamy dziecko: to, obcy itp. [emoji23] nawet nie ze względu na płeć po prostu jakoś mniej się przyzwyczaję, ja to chyba będę bardziej pewna urodzenia dopiero w 7 miesiącu.Taak, na święta pozbyłam się loków, postawiłam na małą zmianę [emoji39]
W sumie fajnie pójść krok dalej i o maluszku mówić już nie tylko w kategorii płci, ale imiennie)
Mamy ten sam termin porodu chociaż ja mam dzisiaj 16t6d [emoji6]Cześć dziewczyny, witam się z Wami w 18 tygodniujakos te święta mnie zmęczyły, w domu u siebie przyzwyczaiłam się do ciszy i spokoju a tu tyle ludzi, ale dzis wracamy do siebie. Miłego dnia!Zobacz załącznik 928422
Ja to wcale nic nie czuję, ciągle mam wzdęcia i gazy więc pewnie poczekam sobie jeszcze z miesiąc [emoji52]A ja bardzo rzadko czuje maluszka...raz na kilka dni![]()
Silje1008
Trzymam kciuki za dobre wieści i dziewczynkę!!))
Haha
Z dzidziutkiem wszystko w porządku
Pianistka1991
Oj, no to gratulacje!Haha![]()
Z dzidziutkiem wszystko w porządkuKolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec
)))).
Nati88
Jednak bedzie chłopiec [emoji6]cos czuje że u mnie będzie podobnie [emoji3]Haha![]()
Z dzidziutkiem wszystko w porządkuKolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec
)))).
Najważniejsze że wszystko ok
Ilma
O jaaa super[emoji3590] Jeju też chcę tak bardzo chłopca, że aż sie boję co będzie jeśli się okaże , że jednak dziewczynka. Ja mam chłopca na 80% czyli nic pewnego [emoji2955]Haha![]()
)))).
reklama
Silje1008
Oj, no to gratulacje!)) Bedziesz miała trzech oddanych ochroniarzy!! [emoji3][emoji3][emoji3]
Dokładnie
Lekarz chyba chcąc mnie pocieszyć powiedział,” no wiesz, ale ja mogę się mylić”