reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
To samo mogłam powiedzieć jeszcze 2-3 dni temu, aż zaczęłam się martwić. Teraz już dotarło do mnie, że tu nie ma co porównywać - jest to baaardzo indywidualna sprawa.
Ja jeszcze nie czuje. Dzisiaj zapytam gdzie mam łożysko moze z przodu i dlatego. Czułam dawno dawno temu. Dobrze, ze brzuch rosnie to uspokaja. Dzisiaj mnie zgaga meczy :(

Piękny brzuszek :)
Właśnie wróciłam z pobrania krwi. Mam nadzieję, że wyniki będą przed wizytą czyli tak do 17. No i oczywiście, ze dobre chociaż jestem lekko podziebiona. Z drugiej strony po takiej dawce burakow jak zjadlam przez swieta to hemoglobine powinnam miec wzorową :)
Trzymam kciuki za dobre wyniki, też mam nadzieję że udało mi się wyleczyć anemię choć trochę buraczkami [emoji6]
Taak, na święta pozbyłam się loków, postawiłam na małą zmianę [emoji39]

W sumie fajnie pójść krok dalej i o maluszku mówić już nie tylko w kategorii płci, ale imiennie ;))
Fajnie, że możesz już mówić imiennie o malutkiej. My nazywamy dziecko: to, obcy itp. [emoji23] nawet nie ze względu na płeć po prostu jakoś mniej się przyzwyczaję, ja to chyba będę bardziej pewna urodzenia dopiero w 7 miesiącu.
Cześć dziewczyny, witam się z Wami w 18 tygodniu:) jakos te święta mnie zmęczyły, w domu u siebie przyzwyczaiłam się do ciszy i spokoju a tu tyle ludzi, ale dzis wracamy do siebie. Miłego dnia!Zobacz załącznik 928422
Mamy ten sam termin porodu chociaż ja mam dzisiaj 16t6d [emoji6]
A ja bardzo rzadko czuje maluszka...raz na kilka dni :(
Ja to wcale nic nie czuję, ciągle mam wzdęcia i gazy więc pewnie poczekam sobie jeszcze z miesiąc [emoji52]

Haha:)
Z dzidziutkiem wszystko w porządku:) Kolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec:))))).
O jaaa super[emoji3590] Jeju też chcę tak bardzo chłopca, że aż sie boję co będzie jeśli się okaże , że jednak dziewczynka. Ja mam chłopca na 80% czyli nic pewnego [emoji2955]

reklama
Oj, no to gratulacje! :))) Bedziesz miała trzech oddanych ochroniarzy!! [emoji3][emoji3][emoji3]

Dokładnie:)
Lekarz chyba chcąc mnie pocieszyć powiedział,” no wiesz, ale ja mogę się mylić” :D. Mam mimo wszystko dobry humor, bo nie byłam 100% na dziewczynkę nastawiona:) ale przynajmniej mamy z mężem koniec batalii o imię dla dziewuchy:)

Do góry