reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A kiedy masz następna wizytę?:) pewnie wtedy Maluszek potwierdzi już swoją płeć :)

Jeeeej, zaczynam 18 tydzień dziś, to brzmi coraz bardziej poważnie [emoji41]
3.01 i nie zamierzam wyjść bez 100 % pewności [emoji6][emoji2]
U mnie dziś 16+4 w poniedziałek zacznę 18 tydzień. Liczę na to że skoro dzidzia tydzień do przodu to lek.gin juz nie będzie miała wątpliwości

reklama
3.01 i nie zamierzam wyjść bez 100 % pewności [emoji6][emoji2]
U mnie dziś 16+4 w poniedziałek zacznę 18 tydzień. Liczę na to że skoro dzidzia tydzień do przodu to lek.gin juz nie będzie miała wątpliwości
Myślę, że na tym etapie ciąży to już jest tylko kwestia ułożenia dzidziusia :) bardzo Ci kibicuję, żeby Gabrysia okazała się Gabrysią ;)) oczywiście mając głównie na uwadze to, że masz już syneczków ;)

Myślę, że na tym etapie ciąży to już jest tylko kwestia ułożenia dzidziusia :) bardzo Ci kibicuję, żeby Gabrysia okazała się Gabrysią ;)) oczywiście mając głównie na uwadze to, że masz już syneczków ;)
Dziękuję [emoji8] oj przydałaby się mała kobietka [emoji6] mam nadzieję że moja gin będzie tak samo dociekliwa jak ostatnio.

Cześć dziewczyny, witam się z Wami w 18 tygodniu:) jakos te święta mnie zmęczyły, w domu u siebie przyzwyczaiłam się do ciszy i spokoju a tu tyle ludzi, ale dzis wracamy do siebie. Miłego dnia!
Screenshot_20181227-091149_Preglife.jpg

Witajcie dziewczyny po świętach ;)
Piękne macie brzuszki :)
Ja wczoraj jak się zgielam mocno do przodu bo rozmawiałam z teściowa przy stole a mało mnie słyszała to czułam w dole takie delikatne ruszanie mąż mi się kazał prostować bo mu Ige cisne :p :p kazał mi jeść.dużo ciasta.żeby dziewczynka hahah :p a.do wizyty jeszcze.niecale dwa tygodnie żeby się przekonać.kto tam mieszka :)

Witajcie dziewczyny po świętach ;)
Piękne macie brzuszki :)
Ja wczoraj jak się zgielam mocno do przodu bo rozmawiałam z teściowa przy stole a mało mnie słyszała to czułam w dole takie delikatne ruszanie mąż mi się kazał prostować bo mu Ige cisne [emoji14] [emoji14] kazał mi jeść.dużo ciasta.żeby dziewczynka hahah [emoji14] a.do wizyty jeszcze.niecale dwa tygodnie żeby się przekonać.kto tam mieszka :)
Okazuje się, że Igi to takie ruchliwe istotki właśnie [emoji38][emoji41][emoji39] ja od rana co jakiś czas mam jakieś takie smyranie po macicy, jakby mi w brzuchu baloniki pękały [emoji39]

Ja po świętach ledwo się ruszam. Na wadze przybył 1 kg. Dziś 15+1 u się zastanawiam czy jak 3stycznia mam wizytę to już dostrzeże płeć

Nosz ja pierdziele [emoji34] pocytowalam kilka z was, napisalam juz sporo i mi wszystko wcięło wrrr[emoji34]

Dziewczyny sliczne brzuszki [emoji7][emoji7]

Ja tez wam dzis pokaze [emoji13] dzis 17+0 wiec zaczynamy 18tc - 17+0 to jeszcze 4 czy juz 5msc bo mi apka pokazuje 5 [emoji848]

No i ruchy, czuje czesto i wyraźnie [emoji7] no cos wspaniałego [emoji7][emoji7]
Screenshot_2018-12-27-09-22-52.jpeg
IMG_20181227_093348.jpeg
IMG_20181227_093427.jpeg

reklama
Nosz ja pierdziele [emoji34] pocytowalam kilka z was, napisalam juz sporo i mi wszystko wcięło wrrr[emoji34]

Dziewczyny sliczne brzuszki [emoji7][emoji7]

Ja tez wam dzis pokaze [emoji13] dzis 17+0 wiec zaczynamy 18tc - 17+0 to jeszcze 4 czy juz 5msc bo mi apka pokazuje 5 [emoji848]

No i ruchy, czuje czesto i wyraźnie [emoji7] no cos wspaniałego [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 928428Zobacz załącznik 928429Zobacz załącznik 928430
Super brzuszek! Ja oczywiście już chwalę się 5 miesiącem, ale to jest moja tendencja od samego początku [emoji39][emoji39][emoji39]

Do góry