reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No już może być serduszko:) jesteśmy na tym samym etapie, u mnie wczoraj potwierdził zarodka i serduszko:). Tak tylko pisze, bo może uspokoiłoby Cię to chociaż troszkę.
Wlasnie moze byc... ale nie musi wiec ja dziekuje za kolejna niepewnosc przez nastepny tydzień.. nie mam nawet skonczonego 6tc wiec serduszka wcale jeszcze nie musi byc...

reklama
Wlasnie moze byc... ale nie musi wiec ja dziekuje za kolejna niepewnosc przez nastepny tydzień.. nie mam nawet skonczonego 6tc wiec serduszka wcale jeszcze nie musi byc...[/QUO

Zrobisz jak uważasz, mi nic do tego:) Chciałam Ci tylko pokazać, ze czasami taka wcześniejsza wizyta może rozwiać wszelkie wątpliwości. Oczywiście rozumiem, ze wolisz poczekać . 22.10 już na 100% wszystko się u Ciwbie potwierdź i to pozytywnie oczywiście. Napisze aCi wtedy, a nie mówiłam??;)

O jaaaaa, dziołchy! Wyskoczyłam "na chwile" po pracy na miasto a tu taka dyskusja. Uh... Nie sprzeczać się!
Ktoś tu pisał o zostaniu chrzestna: my za to idziemy na roczek i kupiłam caaaaaaaala masę ciuszkow w prezencie[emoji7][emoji7][emoji7] myślałam, że nie wyjdę ze sklepu [emoji12]
Za to w pracy mialam masę nerwów, chciałam trzasnac drzwami i wyjść, wrrrr...

Kamila, to co Ciebie uspokoi i kiedy? Bo mam wrażenie, ze jesteś trochę złośliwa chociaż nikt Ci w niczym nie dogryzał. Przynajmniej tak Twoje posty odczytuje ostatnie
Wybacz ale nie jestem zlosliwa i przykro mi ze tak to odbierasz.
Szkoda, moze faktycznie lepiej zebym sobie poszla i nie marudzila i nie wyrazala swojego zdania.
Napisalam raz ze mnie to nie uspokoi co w tym zlosliwego ?
Wiesz co chyba uspokoje sie tak na prawde dopiero po porodzie jak bede wiedziec ze dziecko jest zdrowe.

Dobra nie chce drazyc juz tematu, trzymajcie sie [emoji257]

reklama
O jaaaaa, dziołchy! Wyskoczyłam "na chwile" po pracy na miasto a tu taka dyskusja. Uh... Nie sprzeczać się!
Ktoś tu pisał o zostaniu chrzestna: my za to idziemy na roczek i kupiłam caaaaaaaala masę ciuszkow w prezencie[emoji7][emoji7][emoji7] myślałam, że nie wyjdę ze sklepu [emoji12]
Za to w pracy mialam masę nerwów, chciałam trzasnac drzwami i wyjść, wrrrr...
:)) ja tez mam taka huśtawkę nastrojów:)).
Ale pochwale się, wczoraj się odbyły moje pierwsze zajęcia z języka hiszpańskiego. Mam nadzieje, ze coś mi będzie schodzić do głowy:)

Do góry