Nat Bluebell
Fanka BB :)
No niewiele brakuje, w marcu skończę 38 więc trzeba by było się spinać ale finanse już raczej nie udźwigną, dom nawet teraz już za mały.To tym bardziej sie ciesz, ze do jakis 8 czy 10 urodzin (wg dwoch specow od strzelania z korymi rozmawialismy) dziecko i tak sobie z obsluga takiej broni strzeleckiej zwyczajnie fizycznie nie poradzi. Bron jest ciezka, spust chodzi ciezko, do tego kwestia odrzutu. Takze nawet, gdybys chciala zabraniac, to nie ma takiej potrzeby
@Nat Bluebell E tam za stara. Znam przypadek naturalnej wpadki po 40rz z pierwszym (!) dzieckiem a co dopiero z czwartym. Tym bardziej, ze z tego co pamietam Tobie do czterdziestki jeszcze zostalo sporo czasu
Dziewczyny, z tymi ruchami na początku tak jest podstępnie, bo dziecko ma dużo miejsca i czasem posmyra nogą macicę a czasem nie. Ja dopiero w tym tygodniu (16+4 dzisiaj) poczułam takie wyraźniejsze kopniecie, jakby mnie ktoś palcem puknął, potem jeszcze może ze trzy razy takie czułam. Także jeszcze trochę trzeba poczekać, tak ze dwa tygodnie pewnie. A łożysko mam na przedniej ścianie.