reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

hej mamusie!. dzisiaj chyba bedzie pracowity dzień. zakupy gotowanie pieczenie. ktos musi:) ale mam smaka na drobiowa galarete z octem mmmmm. mama obiecala mi zrobic na swieta [emoji4] a jak u Was z postem w wigilie? moja rodzicielka mowi ze nas nie obowiazuje z racji ciazy. poscicie czy nie ? [emoji4]

reklama
Patrzcie jaką mam kulkę w brzuchu [emoji2955][emoji2955][emoji2955]
20181221_090611.jpeg

Załączniki

• 20181221_090611.jpeg
    20181221_090611.jpeg
    73,5 KB · Wyświetleń: 298
Witam wszystkie dwupaczki :)
U mnie przedświąteczna gonitwa prawie zakończona :)
Prezenty już wszystkie zapakowane :) choinka ubrana :) dom „prawie” posprzątany :)
Kochane mam pytanie co wasi lekarze mówią o lataniu samolotem na początku 2 trymestru? Mamusie które już w ciąży były, czy któraś z was podróżowała w ciąży samolotami ?
Ja latałam służbowo w pierwszej ciąży. Wszystko było jak najbardziej ok :)

Ale z dzidzia u bratowej wszystko w porządku? Czy to plamienie złe się skończyło?

Cześć dziewczyny:) witam się i ja i zaraz lece zdać mocz na wizytę, trochę za wcześnie ale nie wiem jak z laboratorium w poniedziałek:/ nie bede ryzykować w razie czego:/ wizyta już 27.12
Oni mieszkają dwa bloki dalej ode mnie i zawsze widzę ich samochód z.okna. napisałam do niej smsa godzinę temu i nic nie odpisala do teraz. Samochodu też nie ma. Obawiam się ze pojechali do szpitala:( Boże już się zdążyłam poplakac:( w poprzedniej ciąży też w 7 tygodniu miała plamienia i zle się to skończyło w 19 tygodniu:(

hej mamusie!. dzisiaj chyba bedzie pracowity dzień. zakupy gotowanie pieczenie. ktos musi:) ale mam smaka na drobiowa galarete z octem mmmmm. mama obiecala mi zrobic na swieta [emoji4] a jak u Was z postem w wigilie? moja rodzicielka mowi ze nas nie obowiazuje z racji ciazy. poscicie czy nie ? [emoji4]
Masz na myśli dania mięsne? Już pomijając moją małą sympatię do mięsa to nie wyobrażam sobie go w wigilię.. i tu nie chodzi o religię, ale tradycje i przyzwyczajenie (PS. Uwielbiam dania wigilijne :D)

reklama
Ja tam poszcze ;) bo ja najbardziej lubię wlasnie te typowo wigilijne dania :) Tyle, ze nie czekam tak jak kiedyś z pierwszym posilkiem do kolacji.

Do góry