reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Chcialam cyknac nasza jolke ale okazala sie tak duza a mieszkanie tak male, ze cala sie nie miesci w obiektywie :biggrin2:. Fotknelam ja wiec z maksymalnie duzej odleglosci, przez co wydaje sie dosc ciemna, choc w rzeczywistosci lampek i blyskotek nie brakuje. No ale syn zazyczyl sobie taka do sufitu, wiec ma :biggrin2: Czytajac, ile zaplacilyscie za swoje choinki, to nasza byla na prawde tania, choc kupiona od znanengo w okolicy plantatora. Pofarcilo nam sie w tym roku. W poprzednie swieta najezdzilismy sie przez 2 dni, zaplacilismy wiecej i nie bylismy szczegolnie zadowoleni a teraz upolowalismy giganta za pierwsza proba. Zobacz załącznik 926983

Rewelacyjna:))))

reklama
Ja też spać nie mogę bo raz ze te moje pappa a dwa ze bratowa której w końcu udało się zajsc w ciążę ponad rok po utracie ciąży zaczęła plamic w 6 tygodniu....masakra po prostu.....

Ale z dzidzia u bratowej wszystko w porządku? Czy to plamienie złe się skończyło?

Cześć dziewczyny:) witam się i ja i zaraz lece zdać mocz na wizytę, trochę za wcześnie ale nie wiem jak z laboratorium w poniedziałek:/ nie bede ryzykować w razie czego:/ wizyta już 27.12

Dzień dobry :) a ja obudziłam męża dobrym sexem..dziewczyny on ucieknie ode mnie przy takim libido [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Synek dopiero wstaje więc czekam aż usłyszę"mama" i dopiero wstaje..dżis kończyny sprzątani...jutro amoniaczki fryzjer i paznokcie [emoji16] podziwiam was za apety..ja zjem dopiero koło 13 i pod przymusem wieczorem..a waga leci.. zazdroszczę wizyt..szkoda że nie miałam też [emoji39] miłego dnia

Oj libido Ci zazdroszczę:) mój maz biedny niestety:((

reklama
Witam wszystkie dwupaczki :)
U mnie przedświąteczna gonitwa prawie zakończona :)
Prezenty już wszystkie zapakowane :) choinka ubrana :) dom „prawie” posprzątany :)
Kochane mam pytanie co wasi lekarze mówią o lataniu samolotem na początku 2 trymestru? Mamusie które już w ciąży były, czy któraś z was podróżowała w ciąży samolotami ?

Do góry