reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Chcialam cyknac nasza jolke ale okazala sie tak duza a mieszkanie tak male, ze cala sie nie miesci w obiektywie :biggrin2:. Fotknelam ja wiec z maksymalnie duzej odleglosci, przez co wydaje sie dosc ciemna, choc w rzeczywistosci lampek i blyskotek nie brakuje. No ale syn zazyczyl sobie taka do sufitu, wiec ma :biggrin2: Czytajac, ile zaplacilyscie za swoje choinki, to nasza byla na prawde tania, choc kupiona od znanengo w okolicy plantatora. Pofarcilo nam sie w tym roku. W poprzednie swieta najezdzilismy sie przez 2 dni, zaplacilismy wiecej i nie bylismy szczegolnie zadowoleni a teraz upolowalismy giganta za pierwsza proba. Zobacz załącznik 926983

Rewelacyjna:))))

reklama
Ja też spać nie mogę bo raz ze te moje pappa a dwa ze bratowa której w końcu udało się zajsc w ciążę ponad rok po utracie ciąży zaczęła plamic w 6 tygodniu....masakra po prostu.....

Ale z dzidzia u bratowej wszystko w porządku? Czy to plamienie złe się skończyło?

Cześć dziewczyny:) witam się i ja i zaraz lece zdać mocz na wizytę, trochę za wcześnie ale nie wiem jak z laboratorium w poniedziałek:/ nie bede ryzykować w razie czego:/ wizyta już 27.12

Dzień dobry :) a ja obudziłam męża dobrym sexem..dziewczyny on ucieknie ode mnie przy takim libido [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Synek dopiero wstaje więc czekam aż usłyszę"mama" i dopiero wstaje..dżis kończyny sprzątani...jutro amoniaczki fryzjer i paznokcie [emoji16] podziwiam was za apety..ja zjem dopiero koło 13 i pod przymusem wieczorem..a waga leci.. zazdroszczę wizyt..szkoda że nie miałam też [emoji39] miłego dnia

Oj libido Ci zazdroszczę:) mój maz biedny niestety:((

reklama
Witam wszystkie dwupaczki :)
U mnie przedświąteczna gonitwa prawie zakończona :)
Prezenty już wszystkie zapakowane :) choinka ubrana :) dom „prawie” posprzątany :)
Kochane mam pytanie co wasi lekarze mówią o lataniu samolotem na początku 2 trymestru? Mamusie które już w ciąży były, czy któraś z was podróżowała w ciąży samolotami ?

Do góry