ja mam kręćka bo naczytałam sie wczoraj postów mamy ginekolog i tam był wpis o pustym pęcherzyku płodowym i mam takie schizy!Jak ja już też chciałabym usłyszeć bicie serduszka ...
Jak radzicie sobie dziewczynki z oczekiwaniem do kolejnej wizyty? Bo ja to chyba kręćka dostane ...
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Ja próbuje sobie jakoś przetłumaczyć, że czekania to akurat nas czeka jeszcze mnóstwo (jakieś 240 dni [emoji28] [emoji28] [emoji28]) i jak nie nauczę się cierpliwości to zwariuję [emoji3]Ja ze względu na trudne warunki w pracy (praca stojaca, dzwiganie) jestem na l4, do południa gotuje, sprzątam. Potem mąż wychodzi do pracy, ja zostaje sama i wymyślam ..
Madelaine701
Lepiej nic nie czytać, bo potem naprawdę można fisiować ... Na mnie mąż krzyczy jak tylko widzi, że siedzę i szukam różnych informacjija mam kręćka bo naczytałam sie wczoraj postów mamy ginekolog i tam był wpis o pustym pęcherzyku płodowym i mam takie schizy!
Madelaine701
Może w późniejszych miesiącach będzie lepiej jak już będzie wiadomo więcej... Teraz to cały czas obawa przed stratąJa próbuje sobie jakoś przetłumaczyć, że czekania to akurat nas czeka jeszcze mnóstwo (jakieś 240 dni [emoji28] [emoji28] [emoji28]) i jak nie nauczę się cierpliwości to zwariuję [emoji3]
D
Deleted member 186142
Gość
Hahaha moj równieżLepiej nic nie czytać, bo potem naprawdę można fisiować ... Na mnie mąż krzyczy jak tylko widzi, że siedzę i szukam różnych informacji
Anolik
Też jestem tego zdania że trzeba od razu reagować, nie można bagatelizować. W końcu tu chodzi o drugie życie [emoji4]Lekarz mowil duzo odpoczywac, recepte ma mi wypisac no i czekam na wypis. Mowil ze moglo to byc plamienie inplantacyjne. W ciaze zaszlam nieco pozniej mowil. Takze naprawde dziewczyny jak zauwazycie cos niepokojacego reagujcie od razu
Anolik
Też się boję pierwszego usg. Wiesz że jesteś w ciąży A może się okazać że to puste jajo lub pozamaciczna. Czy przy pustym pecherzyku beta też przerasta prawidłowo?ja mam kręćka bo naczytałam sie wczoraj postów mamy ginekolog i tam był wpis o pustym pęcherzyku płodowym i mam takie schizy!
Nat Bluebell
Cudownie!Dzisiaj wychodze dziewczyny. Mialam usg i jest wszystko ok. Serduszko pięknie biło az sie lezka zakrecila w oku
Mnie dalej mdli, piję miętę i jem krakersy.
Madelaine701
Przy prawidłowo przebiegającej ciąży beta powinna po 48 godzinach wzrosnąć okolo 60 , aczkolwiek wszystko może byc różnie, są różne przypadki. Najlepiej wszystko pokaze USG, trzeba cierpliwie czekaćTeż się boję pierwszego usg. Wiesz że jesteś w ciąży A może się okazać że to puste jajo lub pozamaciczna. Czy przy pustym pecherzyku beta też przerasta prawidłowo?
reklama
Ciesz się że w ogóle cokolwiek jesz ja bym najchętniej nic nie jadła -. -Cudownie!
Mnie dalej mdli, piję miętę i jem krakersy.