reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A mnie znow pobolewa brzuch [emoji58][emoji58]
Dziewczyny ja też jestem z Rybnika [emoji16]
Oo [emoji3] i gdzie planujesz rodzic ?
Bardzo Wam współczuje tych złych wiadomości w przedświątecznym okresie, może na poprawę humoru podeśle zdjęcie z sesji świątecznego- roczkowej synka:)
Zobacz załącznik 926802
Ślicznie [emoji7][emoji7]
Dziewczyny co myślicie?
Hmm lekarz cos mówił ? trzymam kciuki i wiem ze u Ciebie jest ok [emoji8][emoji8]
Ja przy takim wyniku na pewno zdecydowalabym sie na dodatkowe badania, ale jak wiece to ja [emoji6]

A mnie znow pobolewa brzuch [emoji58][emoji58]Oo [emoji3] i gdzie planujesz rodzic ? Ślicznie [emoji7][emoji7]Hmm lekarz cos mówił ? trzymam kciuki i wiem ze u Ciebie jest ok [emoji8][emoji8]
Ja przy takim wyniku na pewno zdecydowalabym sie na dodatkowe badania, ale jak wiece to ja [emoji6]
Planuję w Żorach [emoji4] siostra tam rodziła i bardzo sobie chwali [emoji16] a koleżanka rodziła w Jastrzębiu i też mi mówiła że super pielęgniarki latały koło niej cały czas

Powiedział ze jest małe ryzyko bo wg usg wszystko było dobrze. Mówił o nifty. Że kazdej to mówi jak jest ryzyko ponizej 1000. A ja mam 544 więc.musi mi taka informacje przekazac

A ja dzisiaj odpisuje sporadycznie. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze na szpital nie pojadę [emoji37] tak mnie chorobsko zlapalo, że mam zastrzyki do Wigilii 2 razy dziennie i do tego wymioty od 6 rana [emoji24] a do szpitala mi lekarz powiedział, że jak wymioty nie ustapia do dzisiaj to wtedy tam na nawadnianie [emoji21] nic wogole nie umie wypić bo od razu wymiotuję

reklama
A ja dzisiaj odpisuje sporadycznie. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze na szpital nie pojadę [emoji37] tak mnie chorobsko zlapalo, że mam zastrzyki do Wigilii 2 razy dziennie i do tego wymioty od 6 rana [emoji24] a do szpitala mi lekarz powiedział, że jak wymioty nie ustapia do dzisiaj to wtedy tam na nawadnianie [emoji21] nic wogole nie umie wypić bo od razu wymiotuję
Uu to może.lepiej jedz do szpitala....nawodnia Cię porzadnie

Do góry