Ale cudowna z Was rodzinka. Śliczna jesteś i mąż jaki przystojniak. Synuś do schrupania.Bardzo Wam współczuje tych złych wiadomości w przedświątecznym okresie, może na poprawę humoru podeśle zdjęcie z sesji świątecznego- roczkowej synka
Zobacz załącznik 926802
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
A mnie znow pobolewa brzuch [emoji58][emoji58]
Ja przy takim wyniku na pewno zdecydowalabym sie na dodatkowe badania, ale jak wiece to ja [emoji6]
Oo [emoji3] i gdzie planujesz rodzic ?Dziewczyny ja też jestem z Rybnika [emoji16]
Ślicznie [emoji7][emoji7]Bardzo Wam współczuje tych złych wiadomości w przedświątecznym okresie, może na poprawę humoru podeśle zdjęcie z sesji świątecznego- roczkowej synka
Zobacz załącznik 926802
Hmm lekarz cos mówił ? trzymam kciuki i wiem ze u Ciebie jest ok [emoji8][emoji8]Dziewczyny co myślicie?
Ja przy takim wyniku na pewno zdecydowalabym sie na dodatkowe badania, ale jak wiece to ja [emoji6]
A dlaczego nie możecie tego zrobić od razu? Po co czekać do narodzin dziecka?Dlatego chyba muszę trochę dłużej wytrwać żeby chociaż pół. Domu było na mnie i żebym nie straciła..
Ale piękny dzidziolCześć dziewczyny :-) ja już po wizycie, maluszek rośnie jak na drożdżach ma już 8.5cm :-) w kwestii płci nic się nie zmieniło, chociaż dzisiaj się zasłaniał nie chciał już pokazywać Zobacz załącznik 926780
Ja-ga
Fanka BB :)
Piękna rodzina :-)Bardzo Wam współczuje tych złych wiadomości w przedświątecznym okresie, może na poprawę humoru podeśle zdjęcie z sesji świątecznego- roczkowej synka
Zobacz załącznik 926802
Ale extra pięknieBardzo Wam współczuje tych złych wiadomości w przedświątecznym okresie, może na poprawę humoru podeśle zdjęcie z sesji świątecznego- roczkowej synka
Zobacz załącznik 926802
Planuję w Żorach [emoji4] siostra tam rodziła i bardzo sobie chwali [emoji16] a koleżanka rodziła w Jastrzębiu i też mi mówiła że super pielęgniarki latały koło niej cały czasA mnie znow pobolewa brzuch [emoji58][emoji58]Oo [emoji3] i gdzie planujesz rodzic ? Ślicznie [emoji7][emoji7]Hmm lekarz cos mówił ? trzymam kciuki i wiem ze u Ciebie jest ok [emoji8][emoji8]
A ja dzisiaj odpisuje sporadycznie. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze na szpital nie pojadę [emoji37] tak mnie chorobsko zlapalo, że mam zastrzyki do Wigilii 2 razy dziennie i do tego wymioty od 6 rana [emoji24] a do szpitala mi lekarz powiedział, że jak wymioty nie ustapia do dzisiaj to wtedy tam na nawadnianie [emoji21] nic wogole nie umie wypić bo od razu wymiotuję
reklama
Uu to może.lepiej jedz do szpitala....nawodnia Cię porzadnieA ja dzisiaj odpisuje sporadycznie. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze na szpital nie pojadę [emoji37] tak mnie chorobsko zlapalo, że mam zastrzyki do Wigilii 2 razy dziennie i do tego wymioty od 6 rana [emoji24] a do szpitala mi lekarz powiedział, że jak wymioty nie ustapia do dzisiaj to wtedy tam na nawadnianie [emoji21] nic wogole nie umie wypić bo od razu wymiotuję