reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dajemy kasę obydwoje natomiast działka i dom stoi na niego więc jak odejdę to raczej nic nie odzyskam

Kurcze to nieciekawa sytuacja :( niestety w dzisiejszych czasach trzeba się zabezpieczać finansowo bo człowiek poświęca oszczędności, czas, serce na budowę domu czy urządzanie mieszkania a potem zostaje z niczym, niestety znam takie dwa przypadki w rodzinie :(( warto chociaż brać jakieś umowy z podwykonawcami czy faktury na siebie, my z mężem braliśmy kredyt przed ślubem jeszcze i mieszkanie jest 50/50 mimo że jesteśmy ponad 8 lat ze sobą i ponad rok w małżeństwie i nie zamierzamy się rozwodzić ale jak to się mówi nie wiadomo co życie przyniesie...

reklama
To prawda, szkoda ze tego USG nie zrobili, ale swoją droga to akurat głupie, ze nie ogarnęło prostego USG. Przecież to najprostszy sposób na uspokojenie ciężarnej, ale Nasza służba zdrowia....
Trafił mi się jakiś lekarz chyba Ukrainiec, niemiły. Ze tak powiem dosadnie wsadził paluchy, zbadał szyjkę i to wszystko. Łącznie z wypisaniem karty informacyjnej byłam może 10 min...

Jeju ja się martwię, ja tam nic nie czuję. Koleżanka w ciąży mówiła że ruchy przypominają przelewania w jelitach. To u mnie marne szanse, bo ciągle mam rewolucję i wzdęcia.
Ja też, ciągle mi jeździ w jelitach i nawet nie wiem, może to faktycznie dzidzia. Ale wątpię..

Dziewczyny co myślicie?

Załączniki

• 20181220_130954.jpg
    20181220_130954.jpg
    533 KB · Wyświetleń: 90
Dajemy kasę obydwoje natomiast działka i dom stoi na niego więc jak odejdę to raczej nic nie odzyskam
To pierwszy jego tego typu wybryk? Szkoda, że się w żaden sposób nie zabezpieczyłaś. Ale na pewno masz jakieś potwierdzenia przelewów, etc. W sądzie da się to udowodnić. Choć skoro napisałaś, że dzieckiem się będzie interesował to przecież Cię na lodzie nie zostawi.

reklama
Do góry