reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witam w gronie minusowek ;) moj maz tez ma grupe dodatnia i ostatnio robilam badanie jaki odczynnik ma bobo i oczywiscie dodatni wiec jest konflikt i juz na 20 marca mam umiowna wizyte na zastrzyk :)

U nas ta sama sytuacja. Ja jestem po starcie. I w szpitalu dostałam zastrzyk immunologiczny. I jak będziemy się starać to normalnie. Jak wyglada badanie jaki odczynnik ma dziecko?

reklama
Ja całą poprzednią ciąże sie smarowałam mega intensywanie bio oilem i oilatum bodajże a wylazly mi taki rozstepy ze siedzialam i ryczalam na poczatku
Oj społczuję, ja tez mam do nich tendencję, ale mi się udało, w 2 zobaczyłam ze mam 2 małe koło pępka po 1 ciąży. Nie wiem czy to genetyczne moja mama urodziła 8 dzieci i noe wie co to sa rozstępy

Dawaj [emoji23][emoji23] probowac zawsze mozesz [emoji23][emoji23][emoji13]
Ja wam potem cykne fotke jaak sie najem na kolacje [emoji85]Ej serio potrzebna nam tabelka bo juz nie kojarze czy to ty tez wrzucalas juz brzuszek czy nie [emoji848] duzo nas tu ostatnio [emoji3]
A przyjda swieta i pewnie cisza bedzie jak makiem zasial [emoji13]
Ja już się pogubiłam kto co...za dużo nas [emoji3]

Witam w gronie minusowek ;) moj maz tez ma grupe dodatnia i ostatnio robilam badanie jaki odczynnik ma bobo i oczywiscie dodatni wiec jest konflikt i juz na 20 marca mam umiowna wizyte na zastrzyk :)
Ja też mam minus A mąż plus. A to badanie zeby sprawdzić jaki czynnik ma dziecko to jakoś sama robiłaś? Czy jak bo ja w dwóch ciazach nic takiego nie badałam z dopiero po porodzie dostalam immunoglobuline

reklama
Do góry