reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witam w gronie minusowek ;) moj maz tez ma grupe dodatnia i ostatnio robilam badanie jaki odczynnik ma bobo i oczywiscie dodatni wiec jest konflikt i juz na 20 marca mam umiowna wizyte na zastrzyk :)

U nas ta sama sytuacja. Ja jestem po starcie. I w szpitalu dostałam zastrzyk immunologiczny. I jak będziemy się starać to normalnie. Jak wyglada badanie jaki odczynnik ma dziecko?

reklama
Ja całą poprzednią ciąże sie smarowałam mega intensywanie bio oilem i oilatum bodajże a wylazly mi taki rozstepy ze siedzialam i ryczalam na poczatku
Oj społczuję, ja tez mam do nich tendencję, ale mi się udało, w 2 zobaczyłam ze mam 2 małe koło pępka po 1 ciąży. Nie wiem czy to genetyczne moja mama urodziła 8 dzieci i noe wie co to sa rozstępy

Dawaj [emoji23][emoji23] probowac zawsze mozesz [emoji23][emoji23][emoji13]
Ja wam potem cykne fotke jaak sie najem na kolacje [emoji85]Ej serio potrzebna nam tabelka bo juz nie kojarze czy to ty tez wrzucalas juz brzuszek czy nie [emoji848] duzo nas tu ostatnio [emoji3]
A przyjda swieta i pewnie cisza bedzie jak makiem zasial [emoji13]
Ja już się pogubiłam kto co...za dużo nas [emoji3]

Witam w gronie minusowek ;) moj maz tez ma grupe dodatnia i ostatnio robilam badanie jaki odczynnik ma bobo i oczywiscie dodatni wiec jest konflikt i juz na 20 marca mam umiowna wizyte na zastrzyk :)
Ja też mam minus A mąż plus. A to badanie zeby sprawdzić jaki czynnik ma dziecko to jakoś sama robiłaś? Czy jak bo ja w dwóch ciazach nic takiego nie badałam z dopiero po porodzie dostalam immunoglobuline

reklama
Do góry