0202oliwcia
Fanka BB :)
Słyszałam ze podobno maja to wycofac i bedzie trzeba płacic 100% ale ile w tym prawdy to nie wiem ...W Polsce od tego roku tez jest w calosci refundowany.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słyszałam ze podobno maja to wycofac i bedzie trzeba płacic 100% ale ile w tym prawdy to nie wiem ...W Polsce od tego roku tez jest w calosci refundowany.
Ja też mam minus A mąż plus. A to badanie zeby sprawdzić jaki czynnik ma dziecko to jakoś sama robiłaś? Czy jak bo ja w dwóch ciazach nic takiego nie badałam z dopiero po porodzie dostalam immunoglobuline
A mi Palmers akurat odpowiada, ale tylko na brzuch mam jeszcze coś z Perfecty i rossmanowe Babydream. Smaruję tym co mi w ręce wpadnie [emoji39]
Nie jestem zaskoczona Extra! <3Dziewczyny, mam już wyniki SANCO!!!!!
Zdrowa dziewczynka!!!! ))))))))
Jestem przeszczęśliwa! )))))
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja tam palmersa uwielbiam, szczególnie tego na brzuszek W pierwszej ciąży smarowałam się regularnie i na brzuszku nie mam ani jednego rozstępu, za to zapominałam o biodrach i niestety :/ Więc ja uważam, że kremy robią swoje.Ale żeście nadrukowaly chwilę mnie nie było tak mnie naszło że zrobiłam na kolację sałatkę z gyrosa uwielbiam .... tez mam już spory brzuszek jutro wam pokaze a smarujecie się czymś ? Ja mam palmers ale nie za Bardzo go lubię bo jest tłusty i mam jeszcze elancyl i to mój faworyt . Uwielbiam i formułę i zapach ..... A wiecie co ? Macie takie coś że jak zjecie coś to czuć że tam brzuchu coś się dzieje?.
Wspaniałe jest to, że masz pewność, że jesteś u boku odpowiedniej osoby ) super to jest )Ale zdziwienie! Napisala do mnie moja milosc zycia (z wygladu) z erasmusa. Belg, ae erio nigdy bardziej przystojego faceta nie poznalam Co najlepsze jak sie poznaliśmy to a mu sie spodobalam. Probwal do mnie zagadywac a ja durna ucieklam z przystanku jak mnie zaprosil na obiad. Zrobilam to bo spanikowalambo nie znalam angielskiego. Nigdy sie nie uczylam dopoki nie wyjechałem a to vyly mpje pierwsze dni na erasmusie. Wiecie, ze chlopak obrazil sie na dobre pol roku? Pod koniec erasmusa na imprezie mi powiedzial, ze nie mogl wytrzymac, bo tak go potraktowałam. Całego erasmusa mi sie przygladal wiedzial o mnie sporo
No coz dobrze, ze nie znalam tego angielskiego bo dzisiaj moze nie bylabym taka szczesliwa
Ostatnio byłam na prenatalnych 4 grudnia[emoji6]A kiedy mialas ostatnie usg?
Ja smaruje brzuch masłem shea, palmers mam do biustu no i bielenda mama na cellulit którego nie mam narazie odpukać[emoji85] natomiast rozstępy są genetyczne i nic się na to nie zaradzi, ale uważam że mimo wszystko ciało nawilżone jest bardziej elastyczne i szybciej się regeneruje.Ja całą poprzednią ciąże sie smarowałam mega intensywanie bio oilem i oilatum bodajże a wylazly mi taki rozstepy ze siedzialam i ryczalam na poczatku