MK5
Fanka BB :)
Teraz najprawdopodobniej dziewczynkaOby, widze śliczna 3, a teraz kto bedzie?
Moja najstarsza córka była do dnia porodu Bartusiem więc póki sama nie zobaczę to nie uwierzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz najprawdopodobniej dziewczynkaOby, widze śliczna 3, a teraz kto bedzie?
Ja też w 1 ciazy łożysko na przedniej ścianie i ruchy w 21Ja mialam tak w pierwszej ciazy, lozysko na przedniej scianie i ruchy czulam dopiero w 21tc wiec byc moze tez jeszcze sobie poczekasz niestety [emoji52]
Ja też w 1 ciazy łożysko na przedniej ścianie i ruchy w 21
To prawie tak jak u mnie, corka do 20 tc byla chłopcem, al3 ja czułam ze to dziewczynkaTeraz najprawdopodobniej dziewczynka
Moja najstarsza córka była do dnia porodu Bartusiem więc póki sama nie zobaczę to nie uwierzę
Super wiadomościWitam wszystkie mamusie ja właśnie po wizycie (17tydzien). Serduszko bije jak dzwin 150 uderzeń wysokość macicy odpowiada 18 tygodniowi i wszystko ok 9.01 mam już połówkowe i może wtedy nam pokaże co tam ukrywa między nóżkami[emoji134][emoji3]
Od razu poczujesz ja pamiętam to jak dziś. Jakby ktoś pukal w drzwi takie kopanie mocne ale nie bolesne cudowne uczucieA wtedy jak czuć ruchy? że to bulgotanie takie delikatne czy jak poczuję to będę wiedziała że to dziecko?
Ominie cie to bulgotanie, babelki i inne delikatne odzywanie sie maluszka i od razu poczujesz takie wyrazniejsze [emoji6]A wtedy jak czuć ruchy? że to bulgotanie takie delikatne czy jak poczuję to będę wiedziała że to dziecko?
DokładnieOminie cie to bulgotanie, babelki i inne delikatne odzywanie sie maluszka i od razu poczujesz takie wyrazniejsze [emoji6]
Jak Co wrzucę po swietach to pewnie nie przebijesz serio ostatnio duzy sie zrobil.Dawaj [emoji23][emoji23] probowac zawsze mozesz [emoji23][emoji23][emoji13]
Ja wam potem cykne fotke jaak sie najem na kolacje [emoji85]Ej serio potrzebna nam tabelka bo juz nie kojarze czy to ty tez wrzucalas juz brzuszek czy nie [emoji848] duzo nas tu ostatnio [emoji3]
A przyjda swieta i pewnie cisza bedzie jak makiem zasial [emoji13]