reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

uff to moze jednak wszystko w porzadku, dziekuje za pocieszenie, nastepna wizyta dopiero w styczniu, pani doktor nie widzi koniecznosci czesciej niz co 5-6 tygodni
Oj chyba bym na twoim miejscu zmienila gina [emoji6] standard to takie wizyty co okolo 4 tygodnie no i co tyle trzeba by robic badania [emoji52]

reklama
Moze to dlatego, ze nie place za wizyty wlasciwie, bo chodze w ramach pakietu z firmy, sama nie wiem, ale tez strasznie dluzy mi sie czas pomiedzy wizytami wiec zaczelam rozwazac poszukiwania prywatnego lekarza.
Ja tak tez mam :) w luxmedzie chodze do jednego (tam bede robić wszystkie badania) a prywatnie znalazlam drugiego, bo w luxmedzie czasami ciezko o wolny termin i zaczęłam się wkurzac

Moze to dlatego, ze nie place za wizyty wlasciwie, bo chodze w ramach pakietu z firmy, sama nie wiem, ale tez strasznie dluzy mi sie czas pomiedzy wizytami wiec zaczelam rozwazac poszukiwania prywatnego lekarza.
Raczej takie podejscie lekarza. Moj prywatnie a co 5tyg. A w luxmedzie co 3-4 tyg max mialam byc

Oj chyba bym na twoim miejscu zmienila gina [emoji6] standard to takie wizyty co okolo 4 tygodnie no i co tyle trzeba by robic badania [emoji52]

Tak tez zaczynam myslec. Zwlaszcza, ze uwazam ze nie jestem takim bardzo prostym przypadkiem: nie przechodzilam toksoplazmozy, rozyczki, ospy, itp, dodatkowo ja mam ujemna grupe krwi a maz dodatnia wiec podobno istnieje ryzyko konfliktu, ale pani doktor chyba nie widzi problemu. No z drugiej strony moze to nie jest az tak nadzwyczajne, czytajac forum doszlam do wniosku ze czesc z Was ma duzo powazniejsze problemy niz ja.

Dziewczyny, u nas koszmarnie. Mąż z półpaścem, mała od dziś w domu, bo brzydko kaszle i mnie też rozłożyło. Od rana leżę w łóżku, mam dreszcze, wszystko mnie boli, jestem strasznie słaba. Martwię się co ze Świętami w tym stanie :(

Tak tez zaczynam myslec. Zwlaszcza, ze uwazam ze nie jestem takim bardzo prostym przypadkiem: nie przechodzilam toksoplazmozy, rozyczki, ospy, itp, dodatkowo ja mam ujemna grupe krwi a maz dodatnia wiec podobno istnieje ryzyko konfliktu, ale pani doktor chyba nie widzi problemu. No z drugiej strony moze to nie jest az tak nadzwyczajne, czytajac forum doszlam do wniosku ze czesc z Was ma duzo powazniejsze problemy niz ja.

Witam w gronie minusowek ;) moj maz tez ma grupe dodatnia i ostatnio robilam badanie jaki odczynnik ma bobo i oczywiscie dodatni wiec jest konflikt i juz na 20 marca mam umiowna wizyte na zastrzyk :)

Dziewczyny, u nas koszmarnie. Mąż z półpaścem, mała od dziś w domu, bo brzydko kaszle i mnie też rozłożyło. Od rana leżę w łóżku, mam dreszcze, wszystko mnie boli, jestem strasznie słaba. Martwię się co ze Świętami w tym stanie :(
Ojeju ale was rozlozylo i to teraz [emoji52] zdrowka dla wszystkich [emoji8]
No ja bym zmienila ale wiadomo zrobisz jak uważasz [emoji6]
Ja sie ciesze ze zmiany, obecny lekarz okazal sie lepszy niz moja dotychczasowa gin [emoji6]

reklama
Do góry