reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

uff to moze jednak wszystko w porzadku, dziekuje za pocieszenie, nastepna wizyta dopiero w styczniu, pani doktor nie widzi koniecznosci czesciej niz co 5-6 tygodni
Oj chyba bym na twoim miejscu zmienila gina [emoji6] standard to takie wizyty co okolo 4 tygodnie no i co tyle trzeba by robic badania [emoji52]

reklama
Moze to dlatego, ze nie place za wizyty wlasciwie, bo chodze w ramach pakietu z firmy, sama nie wiem, ale tez strasznie dluzy mi sie czas pomiedzy wizytami wiec zaczelam rozwazac poszukiwania prywatnego lekarza.
Ja tak tez mam :) w luxmedzie chodze do jednego (tam bede robić wszystkie badania) a prywatnie znalazlam drugiego, bo w luxmedzie czasami ciezko o wolny termin i zaczęłam się wkurzac

Moze to dlatego, ze nie place za wizyty wlasciwie, bo chodze w ramach pakietu z firmy, sama nie wiem, ale tez strasznie dluzy mi sie czas pomiedzy wizytami wiec zaczelam rozwazac poszukiwania prywatnego lekarza.
Raczej takie podejscie lekarza. Moj prywatnie a co 5tyg. A w luxmedzie co 3-4 tyg max mialam byc

Oj chyba bym na twoim miejscu zmienila gina [emoji6] standard to takie wizyty co okolo 4 tygodnie no i co tyle trzeba by robic badania [emoji52]

Tak tez zaczynam myslec. Zwlaszcza, ze uwazam ze nie jestem takim bardzo prostym przypadkiem: nie przechodzilam toksoplazmozy, rozyczki, ospy, itp, dodatkowo ja mam ujemna grupe krwi a maz dodatnia wiec podobno istnieje ryzyko konfliktu, ale pani doktor chyba nie widzi problemu. No z drugiej strony moze to nie jest az tak nadzwyczajne, czytajac forum doszlam do wniosku ze czesc z Was ma duzo powazniejsze problemy niz ja.

Dziewczyny, u nas koszmarnie. Mąż z półpaścem, mała od dziś w domu, bo brzydko kaszle i mnie też rozłożyło. Od rana leżę w łóżku, mam dreszcze, wszystko mnie boli, jestem strasznie słaba. Martwię się co ze Świętami w tym stanie :(

Tak tez zaczynam myslec. Zwlaszcza, ze uwazam ze nie jestem takim bardzo prostym przypadkiem: nie przechodzilam toksoplazmozy, rozyczki, ospy, itp, dodatkowo ja mam ujemna grupe krwi a maz dodatnia wiec podobno istnieje ryzyko konfliktu, ale pani doktor chyba nie widzi problemu. No z drugiej strony moze to nie jest az tak nadzwyczajne, czytajac forum doszlam do wniosku ze czesc z Was ma duzo powazniejsze problemy niz ja.

Witam w gronie minusowek ;) moj maz tez ma grupe dodatnia i ostatnio robilam badanie jaki odczynnik ma bobo i oczywiscie dodatni wiec jest konflikt i juz na 20 marca mam umiowna wizyte na zastrzyk :)

Dziewczyny, u nas koszmarnie. Mąż z półpaścem, mała od dziś w domu, bo brzydko kaszle i mnie też rozłożyło. Od rana leżę w łóżku, mam dreszcze, wszystko mnie boli, jestem strasznie słaba. Martwię się co ze Świętami w tym stanie :(
Ojeju ale was rozlozylo i to teraz [emoji52] zdrowka dla wszystkich [emoji8]
No ja bym zmienila ale wiadomo zrobisz jak uważasz [emoji6]
Ja sie ciesze ze zmiany, obecny lekarz okazal sie lepszy niz moja dotychczasowa gin [emoji6]

reklama
Do góry