reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny mam pyt czy czujecie ruchy maleństwa? Zaczynam sie denerwować, z córka czułam w 17/18 tydz a z synkiem 14tc i kopał do końca, wcześniej cos tam sie przetrwało- a teraz nic :no:
A dodam ze od piatku zaczne 17tc
Ja dziś 16t1d ruchów nie czuje ... W ostatniej ciąży na tym etapie juz czułam teraz cisza . czekam cierpliwie

reklama
Hej dziewczyny, ja biorę duphaston i acard. Moja gin twierdzi ze acard odstawiamy w 16tyg., przyznam ze mnie to stresuje [emoji20] a wy do kiedy macie acard?
Chyba do 32 tygodnia ale ręki sobie nie dam uciąć. Jak nie jesteś pewna to skonsultuj się z innym lekarzem. Nie słyszałam żeby odstawiac acard tak wcześnie

Patrzcie jak mnie kolezanka pilnuje [emoji14] od kiedy tu jestem to jak nigdy non stop sie do mnie przymila, chodzi za mna w kółko[emoji57] Zobacz załącznik 926444
Fajna taka babska solidarnosc miedzygatunkowa :biggrin2: Naszej z wrazenia w mojej poprzedniej ciazy az cieczka wypadla :) Teraz bardziej chilloutowo podchodzi. Przylepka z niej jednak nigdy nie byla. Mamy mieszanca husky a one z tych niezaleznych :blink:

Czy tylko ja nie robilam testu pappa ?? [emoji33]

Co do obiadu to ja dziś robie makaron z cukinia i pomidorem u mas obiadki takie bardziej pod Misie [emoji173]"""

Ja mam wizyte dopiero 12 stycznia [emoji24] oszaleje do tego czasu chyba
Ja tez nie robilam pappy. Moja ginka na mnie oto strasznie zla ale jak to Churchill powiedzial: "Wierzę tylko w te statystyki, które sam sfałszowałem " ;-) ;)Czytam Twoje opowiesci i az za glowe sie lapie. Wiele przeszlyscie. Oby teraz bylo tylko lepiej!

Piekne wszystkie choinusie. Jak sie zmobilizuje to i nasza sie pochwale ;)

Ja dziś 15+0 i tylko raz czułam delikatne ruszanie.

Załączniki

• 20181219_152215.jpg
    20181219_152215.jpg
    589 KB · Wyświetleń: 94
Chyba do 32 tygodnia ale ręki sobie nie dam uciąć. Jak nie jesteś pewna to skonsultuj się z innym lekarzem. Nie słyszałam żeby odstawiac acard tak wcześnie

Tak chyba zrobie, tylko naprawdę ciężko znaleźć lekarza który uważa ze 1 poronienie cos oznacza. Zmieniałam ginekologów już 3 razy, każdy uważał ze 1 poronienie nic nie oznacza i trzeba próbować dalej...

Tak chyba zrobie, tylko naprawdę ciężko znaleźć lekarza który uważa ze 1 poronienie cos oznacza. Zmieniałam ginekologów już 3 razy, każdy uważał ze 1 poronienie nic nie oznacza i trzeba próbować dalej...
Moj ginekolog uważal że 3 poronienia to nic ... Zmieniłam dupka acard możesz brać sama nawet bez wiedzy lekarza nie zaszkodzisz nim sobie a możesz tylko dzidzi pomóc

reklama
Ja też miałam 1 poronienie ale mój lekarz jest świetny, długo go szukałam i nigdy nie zamienię go na nikogo innego. Poszukaj na znany lekarz. A od kogo masz zalecenie brać acard? Bo możesz spróbować też skonsultować się z hematologiem bo ja od niego mam zalecenie brać. Ginekolog tylko dawkę zwiększył 150mg bo takie są podobno najnowsze wytyczne

Do góry