reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny mam pyt czy czujecie ruchy maleństwa? Zaczynam sie denerwować, z córka czułam w 17/18 tydz a z synkiem 14tc i kopał do końca, wcześniej cos tam sie przetrwało- a teraz nic :no:
A dodam ze od piatku zaczne 17tc
Ja dziś 16t1d ruchów nie czuje ... W ostatniej ciąży na tym etapie juz czułam teraz cisza . czekam cierpliwie

reklama
Hej dziewczyny, ja biorę duphaston i acard. Moja gin twierdzi ze acard odstawiamy w 16tyg., przyznam ze mnie to stresuje [emoji20] a wy do kiedy macie acard?
Chyba do 32 tygodnia ale ręki sobie nie dam uciąć. Jak nie jesteś pewna to skonsultuj się z innym lekarzem. Nie słyszałam żeby odstawiac acard tak wcześnie

Patrzcie jak mnie kolezanka pilnuje [emoji14] od kiedy tu jestem to jak nigdy non stop sie do mnie przymila, chodzi za mna w kółko[emoji57] Zobacz załącznik 926444
Fajna taka babska solidarnosc miedzygatunkowa :biggrin2: Naszej z wrazenia w mojej poprzedniej ciazy az cieczka wypadla :) Teraz bardziej chilloutowo podchodzi. Przylepka z niej jednak nigdy nie byla. Mamy mieszanca husky a one z tych niezaleznych :blink:

Czy tylko ja nie robilam testu pappa ?? [emoji33]

Co do obiadu to ja dziś robie makaron z cukinia i pomidorem u mas obiadki takie bardziej pod Misie [emoji173]"""

Ja mam wizyte dopiero 12 stycznia [emoji24] oszaleje do tego czasu chyba
Ja tez nie robilam pappy. Moja ginka na mnie oto strasznie zla ale jak to Churchill powiedzial: "Wierzę tylko w te statystyki, które sam sfałszowałem " ;-) ;)Czytam Twoje opowiesci i az za glowe sie lapie. Wiele przeszlyscie. Oby teraz bylo tylko lepiej!

Piekne wszystkie choinusie. Jak sie zmobilizuje to i nasza sie pochwale ;)

Ja dziś 15+0 i tylko raz czułam delikatne ruszanie.

Załączniki

• 20181219_152215.jpg
    20181219_152215.jpg
    589 KB · Wyświetleń: 92
Chyba do 32 tygodnia ale ręki sobie nie dam uciąć. Jak nie jesteś pewna to skonsultuj się z innym lekarzem. Nie słyszałam żeby odstawiac acard tak wcześnie

Tak chyba zrobie, tylko naprawdę ciężko znaleźć lekarza który uważa ze 1 poronienie cos oznacza. Zmieniałam ginekologów już 3 razy, każdy uważał ze 1 poronienie nic nie oznacza i trzeba próbować dalej...

Tak chyba zrobie, tylko naprawdę ciężko znaleźć lekarza który uważa ze 1 poronienie cos oznacza. Zmieniałam ginekologów już 3 razy, każdy uważał ze 1 poronienie nic nie oznacza i trzeba próbować dalej...
Moj ginekolog uważal że 3 poronienia to nic ... Zmieniłam dupka acard możesz brać sama nawet bez wiedzy lekarza nie zaszkodzisz nim sobie a możesz tylko dzidzi pomóc

reklama
Ja też miałam 1 poronienie ale mój lekarz jest świetny, długo go szukałam i nigdy nie zamienię go na nikogo innego. Poszukaj na znany lekarz. A od kogo masz zalecenie brać acard? Bo możesz spróbować też skonsultować się z hematologiem bo ja od niego mam zalecenie brać. Ginekolog tylko dawkę zwiększył 150mg bo takie są podobno najnowsze wytyczne

Do góry