reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Czy tylko ja nie robilam testu pappa ?? [emoji33]

Co do obiadu to ja dziś robie makaron z cukinia i pomidorem u mas obiadki takie bardziej pod Misie [emoji173]

Ja mam wizyte dopiero 12 stycznia [emoji24] oszaleje do tego czasu chyba

Ja też nie robiłam testu PAPPA że względu na małe prawdopodobieństwo chorób to raz a dwa jak już chciałam to było już za późno...

reklama
Sliczna [emoji7][emoji7] Witaj [emoji257] przykro mi z powodu twojej straty [emoji20] oby teraz wszystko bylo dobrze [emoji8]

Ejjj a ja wyslalam wyniki z tsh i reszty do mojej endo i mimo ze w 4 tygodnie spadlo z 5,32 do 2,47 to musze zwiekszyc dawke euthyroxu z 75 na 100[emoji52]
Dziwne...:/ moze wg niej za.mało spadło?

Hej dziewczyny
Tez jestem za zamknieciem wątku ale może dopiero pod koniec stycznia, bo narazie ciągle ktoś do nas dołącza ;)
I przy okazji witam serdecznie nowe kobitki! ;)
Co do bóli w podbrzuszu i klucia to ja mam codziennie. Nie jest to jakies silne, nigdy nie musialam brac leków ale codziennie czuje że coś tam sie dzieje. Takie uczucie rozpierania, czasami pieczenia...klucia w okolicach jajnikow i w pachwinach...ale myślę ze to normalne ;)
@Pianistka1991 ciesze sie razem z Toba! Cudowna wiadomość i domyslam się jak wielki kamień spadł Ci z serca ;)

Ja jutro wizytuje i jestem dziwnie spokojna ale już nie moge sie doczekac ;)
widze też że nie jestem sama, ktora jutro ma wizytę:)

Dziewczyny, mam już wyniki SANCO!!!!!
Zdrowa dziewczynka!!!! :)))))))))
Jestem przeszczęśliwa! :))))))
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Wiedziałam ❤️❤️❤️ To teraz nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam spokojnych świat ;*

Patrzcie jak mnie kolezanka pilnuje [emoji14] od kiedy tu jestem to jak nigdy non stop sie do mnie przymila, chodzi za mna w kółko[emoji57] Zobacz załącznik 926444
Słodziak :) ja tez mam towarzysza :)

Załączniki

• F8B3A171-1B38-4CB3-A20E-C3D3FCA04E92.jpeg
    F8B3A171-1B38-4CB3-A20E-C3D3FCA04E92.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 80
  • 7C83D206-B044-4E2A-8E2A-6DEEDC4E96F6.jpeg
    7C83D206-B044-4E2A-8E2A-6DEEDC4E96F6.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 76
Ja mam to samo... od kilku dni myślę ciągle o jedzeniu wigilijnym, barszcz z uszkami, pierogi, kapusta z grochem i zupa grzybowa :szok::rofl2:
Ja mam slinotok. I mam nadzieję, że te cholerne mdłości, które od godziny 15 nie daja mi żyć i powodują, że kazde się jedzenie śmierdzi przejdą mi w końcu. Bo jak nie, to jak ja zjem kolację ;-)

@Konwalia90 kciuki za wizytę. Moja jutro o 16.20.

reklama
Ja w pierwszej ciąży też nie robiłam, zaufalam usg i teraz też było to dla mnie najważniejsze. Ogólnie tym razem dostałam skierowanie więc czemu miałabym nie robic[emoji6] ale jakbym miała płacić to bym nie robiła. To dla mnie statystyka. No ale cieszę się że wyniki wyszły dobre.

Pianistka, bardzo cieszę się z wyniku. Gratuluję. I teraz już możecie w pełni cieszyć się świętami [emoji319][emoji319][emoji319]

Ja w piątek mam ginekologa i mam nadzieję że dowiem się czy w brzuchu rośnie druga córcia czy synus. Z jednej strony chciałabym syna a z drugiej mam jakieś głupie obawy że synka nie pokocham aż tak bardzo bo od zawsze wolę dziewczynki (głupio to brzmi ale dziewczynki mnie zachwycają, są takie słodkie a chłopcy jakoś niekoniecznie) heh wiem, że to wszystko głupie i pewnie jak będzie synek to zwariuje [emoji23]
Mialam tak w pierwszej ciazy. Nie dopuszczalam myśli, ze chlopak tym bardziej ze lekarz powiedzial, ze dziewczynka. Zmienilo sie na chlopaka i zwariowalam na jego punkcie i nawet jak planowalismy drugie to chcialam chlopaka

Do góry