Czuje skubanaPatrzcie jak mnie kolezanka pilnuje [emoji14] od kiedy tu jestem to jak nigdy non stop sie do mnie przymila, chodzi za mna w kółko[emoji57] Zobacz załącznik 926444
reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
Czy tylko ja nie robilam testu pappa ?? [emoji33]
Co do obiadu to ja dziś robie makaron z cukinia i pomidorem u mas obiadki takie bardziej pod Misie [emoji173]
Ja mam wizyte dopiero 12 stycznia [emoji24] oszaleje do tego czasu chyba
Co do obiadu to ja dziś robie makaron z cukinia i pomidorem u mas obiadki takie bardziej pod Misie [emoji173]
Ja też dopiero 9 stycznia. Jeszcze jestem spokojna po ostatniej wizycieCzy tylko ja nie robilam testu pappa ?? [emoji33]
Ilma
Z przerwami, tylko co jakiś czas no i tak nisko raz z jednej raz z drugiej. Wcześniej tak nie miałam [emoji52]ale caly czas tak kluje czy z przerwami ?
Kaamilaaa
No mi lekarz zakazał noszenia ciezszych rzeczy, kazal wiecej odpoczywac i brac magnez i duphaston wiec biore skoro moze mi to pomoc[emoji6]Cała druga ciążę tak miałam...ale mój gin twierdził, że jeśli nie idzie za tym skracanie szyjki to traktujemy to jako normę...więc funkcjonowałam zupełnie normalnie, bez ani jednej nospy i żadnych leków. Najważniejsze. kontrolować u gina i bedzie dobrze :-) Syn urodzony 8 dni po terminie ;-) Koleżanka miała podobnie...lekarz straszył, kazal leżeć, brala co chwile inne leki...potem zmieniła lekarza. Nowy stwierdził, że wszystko jest w porządku, odstawil jej leki, dziecko ur w terminie. Nie martwcie się na zapas :-)
Dziewczyny mam wyniki Pappa. Tzn nie widzę wyników w systemie (muszę być osobiście po nie), ale widział je mój gin i skomentował "wyniki prawidłowe". Trochę się uspokoilam bo myślę, że gdyby było chociaż średnie ryzyko to miałabym coś na ten temat w komentarzu. Jutro mam wizytę u gin więc może będę wiedzieć więcej ;-)
W ogole jaki ja mam zestaw lekow dziennie [emoji57] w sumie minimum 9 tabletek [emoji57] rano 2tab euthyroxu, 1tab duphastonu, w dzien minimum 3tabletki magnezu, wieczorem 2tab witamin i 1duphaston [emoji57]
Tez mi sie tak wydaje bo nigdy wcześniej sie tak nie zachowywala [emoji57]Czuje skubana
Bedzie dobrze [emoji8][emoji106][emoji106]Ja jadę po pappa jutro rano. Zobaczymy co mi lekarz powie trochę się boję...
Ela1990
Ja w pierwszej ciąży też nie robiłam, zaufalam usg i teraz też było to dla mnie najważniejsze. Ogólnie tym razem dostałam skierowanie więc czemu miałabym nie robic[emoji6] ale jakbym miała płacić to bym nie robiła. To dla mnie statystyka. No ale cieszę się że wyniki wyszły dobre.Czy tylko ja nie robilam testu pappa ?? [emoji33]
Pianistka, bardzo cieszę się z wyniku. Gratuluję. I teraz już możecie w pełni cieszyć się świętami [emoji319][emoji319][emoji319]
Ja w piątek mam ginekologa i mam nadzieję że dowiem się czy w brzuchu rośnie druga córcia czy synus. Z jednej strony chciałabym syna a z drugiej mam jakieś głupie obawy że synka nie pokocham aż tak bardzo bo od zawsze wolę dziewczynki (głupio to brzmi ale dziewczynki mnie zachwycają, są takie słodkie a chłopcy jakoś niekoniecznie) heh wiem, że to wszystko głupie i pewnie jak będzie synek to zwariuje [emoji23]
Kaamilaaa
Chyba nie tylko ty, niektóre dziewczyny tez nie robiły.Czy tylko ja nie robilam testu pappa ?? [emoji33]
A nie przeciazylas sie ostatnio ?Z przerwami, tylko co jakiś czas no i tak nisko raz z jednej raz z drugiej. Wcześniej tak nie miałam [emoji52]
0202oliwcia
W pierwszej ciazy nie robiłam w drugiej już robiłam Pappa a teraz Nie ...
Jest ktoraś z Was na Zastrzykach ??
Jest ktoraś z Was na Zastrzykach ??
reklama
marla015
mnie tez tak czasem kluje. ale to chyba rozrastamy sie w srodku i dlatego? ja wizyta dopiero 3 stycznia. czytalam na necie o tym . miejmy nadzieje ze to nic poważnego.Z przerwami, tylko co jakiś czas no i tak nisko raz z jednej raz z drugiej. Wcześniej tak nie miałam [emoji52]
ja nie robilam ani prenatalnych ani pappa (dowiedzialam sie z forum ze cos takiego jest) więc nie jestes sama [emoji6]