Witam wszystkie czerwcówki
Długo się zastanawiam czy dołączyć do Was. LJuż od jakiegoś czasu was czytam. Po przeczytaniu wszystkich postów stwierdziłam że w grupie będzie mi raźniej
Mam już 3 dzieci a to moja 5 ciąża (stąd moje obawy czy mnie zaakceptujecie) Po 3 ciąży brałam tabletki anty ponieważ nie chciałam więcej dzieci.Niestety w marcu dopadło mnie straszne choróbsko. Najpierw zapalenie krtani, potem płuc. Brałam 3 różne antybiotyki a przez myśl mi nie przeszło że któreś może osłabić działanie tabletek anty. W kwietniu okazało się że jestem w ciąży. Był to dla mnie szok, ale z czasem pokochałam tą istotkę. Niestety na wizycie 18 tc usłyszałam że mojemu synkowi nie bije serduszko ( później okazało się że miałam niewydolność łożyska). Strasznie to przeżyliśmy. Dlatego jak dostałam zielone światło od lekarza, zdecydowaliśmy z mężem, że nie będziemy się zabezpieczać i co ma być to będzie. Dziś jestem w 14t3d. Najprawdopodobniej to córeczka
Od wczoraj muszę brać luteine bo często twardniał i bolał mnie brzuch. Strasznie się rozpisałem, ale w końcu to z siebie wyrzuciłam