reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hejka ja wstałam . Liwia wolne dzisiaj to mogłam poleniuchowac .... co robicie dziś na obiad? Nie mam kompletnie pomysłu żadnego..... popołudniu jadę do koleżanki która ma mała Emme urodzona w lipcu ale się cieszę zobaczę jak urosła ... miłego dzionka

Podczytuje czasami inne wątki i przed chwila az sie poplakalam[emoji58] na majowkach dziewczyna z tydzień starsza ciąża ode mnie właśnie sie dowiedziała ze serduszko przestalo bić [emoji24][emoji24] cos strasznego [emoji24][emoji24]

Omg:(:(:( jutro mam wizytę i tak zaczęłam się bać czy wszystko jest ok, bo tez na dniach przeczytałam na grupie bliźniaczej, ze serduszka przestały bić :( człowiek już jest spokojny bo niby drugi trymestr, a tu takie rzeczy się dzieją...

Hejka ja wstałam . Liwia wolne dzisiaj to mogłam poleniuchowac .... co robicie dziś na obiad? Nie mam kompletnie pomysłu żadnego..... popołudniu jadę do koleżanki która ma mała Emme urodzona w lipcu ale się cieszę zobaczę jak urosła ... miłego dzionka
Ja dzisiaj jade do rodziców leniuchowac :) nawet nie wiem co mają.
Chy a zarazilam sie od synka. Od rana kicha m ciągle. Mam nadzieje ze na kichaniu sie skonczy

Hej. Witam wszystkie dziewczyny. duzo nas juz i duzo wiadomosci [emoji3]. mnie dzisiaj glowa boli ale pewnie zaraz przejdzie. super ze dzisiaj same dobre wiesci. na poczatku tygodnia zle a teraz dobre. oby juz byly tylko takie. tak tak tak watek zamkniety. tego chce [emoji3] tez sie stresuje seduszkiem tyle sie teraz czyta masakra. ja az wsluchuje sie teraz w swoj brzuch ale slysze tylko jelita. dziewczyny bedzie co ma byc. nie mamy na to wplywu.....
dzisiaj u mnie fasolka po bretonsku.

reklama
Do góry