reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Zaraz po powrocie poszedł się kąpać ..... zejdę na zawał zaraz
O matko [emoji33]
Jezu jedziemy z mezem do domu i taki widok! Zadzwonilismy na straz i czekamy bo w sumie nie wiem co zrobić. Zajęły się teraz drzewa, a zaczelo sie od smietnika. Czekamy bo w sumie podalismy nasze nazwisko zeby pozniej nie bylo na nas...
received_322195578625930.jpeg

Załączniki

• received_322195578625930.jpeg
    received_322195578625930.jpeg
    65,5 KB · Wyświetleń: 364
Wiesz co teraz czeka mnie cesarka, i sie zastanawiam nad Infancka moja siostara rodzila na Kasprzeka ale źle trafila :hmm: nie chcieli zrobic jej cesarki a dziecko po ur wazyło 4,5kg:nerd: jak jej zrobili to był dla nich szok, źle jej warstwy pozszywali i kolejba ciaza o maly wlos skonczyla by sie tragedia.

A z której części Warszawy jesteś? Może moglbysysmy się kiedy umówić na jakiś wypad na ciążowe ciacho :)

Predzej chyba jednak to sie wypali niz przyjadą. Czekamy juz 10 minut
Z ogniem nie ma żartów. Mnie kiedyś obudził dźwięk łamanych gałęzi (byłam na studiach, mieszkałam w bloku na 4 piętrze) a przez okno zobaczyłam płonące drzewa i cały śmietnik obok. Wiedziałam, że nie mam już wyjścia z bloku, brrr... straszne. Na szczęście straż szybko przyjechała i opanowała sytuację.

Z ogniem nie ma żartów. Mnie kiedyś obudził dźwięk łamanych gałęzi (byłam na studiach, mieszkałam w bloku na 4 piętrze) a przez okno zobaczyłam płonące drzewa i cały śmietnik obok. Wiedziałam, że nie mam już wyjścia z bloku, brrr... straszne. Na szczęście straż szybko przyjechała i opanowała sytuację.
Na szczęście już przyjechali i ugasili to odjechalismy. Pewnie, ze to nie zarty i bym sobie nie wybaczyla gdybym nie zadzwoniła. Dziwny jednak byl troche dyspozytor, moze myslal ze to jakis dowcip czy jak

reklama
Do góry