reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja pracowałam i wszystkie moje pieniądze były odkładane .....A teraz kiedy nie pracuje to wiadomo jestem nikim..... za ""moje pieniądze" zrobilismy dużo w domu itd. Bo stwierdził jak pracowałam że on już dosyć utrzymywał rodzine a ja bezczelnie korzystałam jako darmozjad więc jak zaczęłam robić to było tak że trzeba to albo odłożyć albo wykorzystac
Kochana, pomyśl czy warto być z kimś takim. Mnie szokuje to co o nim opowiadasz.
A pomyśl jeszcze tak na spokojnie - czy nie nakręciłaś się dziś zbyt mocno "na nie"? Pytam, bo ja tak mam, że kiedy pokłócę się ze swoim mężem to automatycznie widzę go w innym świetle i emocje sprawiają, że wszystkie jego zalety znikają w jednym momencie. Jednego dnia myślałam o rozstaniu i rozwodzie, a innego mówiłam z przekonaniem, ze go kocham.

Kochana, pomyśl czy warto być z kimś takim. Mnie szokuje to co o nim opowiadasz.
A pomyśl jeszcze tak na spokojnie - czy nie nakręciłaś się dziś zbyt mocno "na nie"? Pytam, bo ja tak mam, że kiedy pokłócę się ze swoim mężem to automatycznie widzę go w innym świetle i emocje sprawiają, że wszystkie jego zalety znikają w jednym momencie. Jednego dnia myślałam o rozstaniu i rozwodzie, a innego mówiłam z przekonaniem, ze go kocham.
Wiem ale przysięgam że to co mówię to prawda.....

Dziewczyny ..... wrócił pijany i taki tekst ..... jakby co to jestem cały czas w domu...... coś oddwalil wiem.to..... Boże mój jestem zalamana

Jak się postawie to piekło do końca życia murowane
Powiem ci tak. Zeby sie postawic musisz byc na prawde silna. A jestes i jesli chcesz to to zrobisz. Wiem ze to nie łatwe.
Skoro jest tak źle to musisz cos z tym zrobic, tkwienie w takiej relacji bo to juz nie związek jest chore i niebezpieczne...
Bardzo bym ci chciala pomóc, poki co moge cie jedynie przytulic wirtualnie [emoji9]

Ostatnia edycja:
Jak się postawie to piekło do końca życia murowane
Kurde :/ tak mi cholernie przykro, że musisz przechodzić przez takie coś :\
Znam taki przypadek, ze chlop chlal przez cale zycie, zmarnowal zycie swoich dzieci (wiecznie ponizane, awantury w domu, zamoast dla dzieci kasa szla na alkohol) Zona bala sie odejść (bita) Teraz nagle rodzina idealna chłop zaczął chorować i nagle do rany przyloz... A slowa zony: no mrczylam się 30 lat ale jaka jestem teraz szczęśliwa...
Jej dzieci tego tak nie wspominaja, teraz jako dorosli ludzie ciągle borykaja sie z depresją i musza budowac szacunek do siebie bo nikt ich tegi nie nauczyl

Dziewczyny ..... wrócił pijany i taki tekst ..... jakby co to jestem cały czas w domu...... coś oddwalil wiem.to..... Boże mój jestem zalamana
O matko! Gdzieś ty tego chłopa znalazła, on jest z Polski czy to obcokrajowiec bo może to kwestia kultury czy wychowania no nie wiem, ale masz sto razy gorzej niż ja widzę.....

reklama
O tak to tez słuszne! Czasami my wyolbrzymiamy problemy, niestety nie zawsze.

Do góry