reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej dziewczyny ja dziś od rana zajęta a to zakupy a to sprzątanie..na.koniec ubranie choinki :):):) a teraz relaks w wannie.już mnie plecy bolały :p
@Nat Bluebell zachowanie męża dziwne. Jeszcze focha walnal? No Kurde!

reklama
Cieszę się, ale wolę nie dziękować. Na początku ciąży już w szpitalu byłam bo mam podwójna macica. Wolałam nie czytać na żadnych forach żeby się nie dolewać. Teraz już staram się myśleć pozytywnie i wierzę, że wszystko będzie dobrze. I dojrzałam do tego żeby zajrzeć tutaj. Na szczęście moja siostra też Jet w ciazy i się tak wspieramy:) Ale dobrych rozmów nigdy dosyc

Tu jedna z dziewczyn tez ma podwójna macice z tego co pamietam:). Podwójna, to znaczy 2 macice, czy dwurożna?

Cieszę się, ale wolę nie dziękować. Na początku ciąży już w szpitalu byłam bo mam podwójna macica. Wolałam nie czytać na żadnych forach żeby się nie dolewać. Teraz już staram się myśleć pozytywnie i wierzę, że wszystko będzie dobrze. I dojrzałam do tego żeby zajrzeć tutaj. Na szczęście moja siostra też Jet w ciazy i się tak wspieramy:) Ale dobrych rozmów nigdy dosyc
Witaj, mi z usg ten sam termin wychodzi [emoji3526] z daty miesiączki to wychodzi mi na 24 czerwiec [emoji16]

hej laski. ja tez dzisiaj bylam na zakupach z mezem. zobaczcie jakie cuda kupilam.... ogladalam również ciuszki dziecięce ale ja jestem chyba przewrazliwiona na punkcie materialu. co dotkne to mi sie wydaje "dziadoskie" takie scierki.... a ceny powalaja [emoji6]
20181215_194639.jpeg

Załączniki

• 20181215_194639.jpeg
    20181215_194639.jpeg
    83,2 KB · Wyświetleń: 366
hej laski. ja tez dzisiaj bylam na zakupach z mezem. zobaczcie jakie cuda kupilam.... ogladalam również ciuszki dziecięce ale ja jestem chyba przewrazliwiona na punkcie materialu. co dotkne to mi sie wydaje "dziadoskie" takie scierki.... a ceny powalaja [emoji6]Zobacz załącznik 925229
Ja ciuszków póki co nie oglądam. Ciągnie mnie, ale wolę nie. Ozdoby super. My już choinkę ubralismy. W tym roku taka malutka.

hej laski. ja tez dzisiaj bylam na zakupach z mezem. zobaczcie jakie cuda kupilam.... ogladalam również ciuszki dziecięce ale ja jestem chyba przewrazliwiona na punkcie materialu. co dotkne to mi sie wydaje "dziadoskie" takie scierki.... a ceny powalaja [emoji6]Zobacz załącznik 925229
Ja dzis unikalam tych miejsc z ciuszkami bo wiem ze moglo by sie to zle skonczyc [emoji85]

reklama
Do góry