reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja już po badaniu. Wszystko dobrze i prawidłowo, ciąża starsza o 3 dni, przezorność karkowa 1,4, bardzo niskie ryzyko wystąpienia jakichkolwiek wad;)
Super wieści. Uwielbiam takie czytać!
[emoji6]
I najlepsze, mówię wczoraj że super że on tak sobie teraz sam będzie chodził, a ten mi że przecież chciałam być w ciąży to teraz nie mam mieć pretensji że pić nie mogę, ja piernicze, tu nawet nie o to chodzi :( czasem chętnie bym gdzieś wyszła bo siedzę non stop z rocznym synkiem :/ sory że wam tak smęce, ale musiałam się gdzieś wyżalic
Ci faceci to chyba wszyscy tacy są... Z moim mam podobne "problemy" echhh

reklama
Ja mam drugi trymestr i codziennie rano mdłości A dzisiaj to już całkiem poszło wszystko w kanał. Czuje się jakbym juz w 6 miesiącu była. Brzuch mam już bardzo duzy A w łóżku przewracam sie jak ciężarówka. Nie wiem jak to będzie dalej. Myślę że to wszystko przez to że już trzecia ciąża A ja jestem mała i nie ma się gdzie to pomieścić.
Miło ze nie jestem sama :rofl: ja rownuez w 3 ciazy, dzis 16tc, brzuch mi wyrósł jak buleczka w piekarni :laugh2:
Jakiej plci masz juz dzieci o ile mozna spytac? A teraz znacie juz?

A mi jest ciągle ciężko wychodzić. Od razu myślę, że potem będę mieć więcej do zrobienia w domu itd Ale to troche, moja wina, bo męża mam naprawdę spoko i on sam proponuje mi wyjścia. Inna sprawa, że po przeprowadzce nie mam żadnych swoich znajomych. A teraz to w ogóle jestem zdechlak po południu ;-)
Ja też wychodzę bardzo rzadko ;)
Moja przyjaciółka nie ma dzieci i tak wpadlysmy w troche inne tematy przez to :)
A tak to srednio mam gdzie wyjść :)

Wiesz tylko przy "zabawie" samemu orgazm jest całkiem inny. Ja naprzykad jestem pod tym względem bardzo tolerancyjna. Sama kiedyś chciałam zostać seksuologiem. Z drugiej strony każda z nas tworzy swój związek na swoich zasadach więc jeśli Ciebie ten fakt unieszczesliwia czy Ci przeszkadza to naturalna rzeczą jest ze pogadasz z facetem.
Niestety, mnie to krzywdzi i nie przejdę nad tym do porządku dziennego. Nie raz już mu to jasno dawałam do zrozumienia ale kłamca zawsze pozostanie kłamcą. Przykra sprawa.

Powiedziałam mu że wiem i że jest mi bardzo przykro i jestem wściekła a on tylko wzruszył ramionami.
Normalnie mam ochotę oddać jego prezent świąteczny a zamiast wigilii zabrać gdzieś dziewczynki.

Niestety, mnie to krzywdzi i nie przejdę nad tym do porządku dziennego. Nie raz już mu to jasno dawałam do zrozumienia ale kłamca zawsze pozostanie kłamcą. Przykra sprawa.

Powiedziałam mu że wiem i że jest mi bardzo przykro i jestem wściekła a on tylko wzruszył ramionami.
Normalnie mam ochotę oddać jego prezent świąteczny a zamiast wigilii zabrać gdzieś dziewczynki.
Eh :\ moze jeszcze sie ogarnie i wroci do tematu. Skoro mu kasno przekazałaś, że Cie to wkurzyło

U mnie dzisiaj aferka bo tesc stwierdzil, ze mu przykro bo bardzo czesto jestesmy u moich rodzicow a u nich tylko w niedzielę.
Tyle, że oni pracuja a moi rodzice sa na emeryturze i do nich czesto po zlobku jeżdżę z małym na obiad a laz po pracy dojeżdża.

Ostatnia edycja:
Eh :\ moze jeszcze sie ogarnie i wroci do tematu. Skoro mu kasno przekazałaś, że Cie to wkurzyło
Oby. Chociaż obawiam się że to niczego nie zmieni.

U mnie dzisiaj aferka bo tesc stwierdzil, ze mu orzykro bo bardzo czesto jestesmy u moich rodzicow a u nich tylko w niedzielę.
Tyle, że oni pracuja a moi rodzice sa na emeryturze i do nich czesto po zlobku jeżdżę z małym na obiad a laz po pracy dojeżdża.
Rany, wszędzie afery! Współczuję. Musisz z nimi spokojnie porozmawiać i wyjaśnić dlaczego tak to wygląda.

Cholera, ze zdenerwowania aż mnie brzuch boli :(

Mogłaś zapytać go po co mu te filmy są potrzebne, czy mu czegoś brakuje, czy woli takie sztuczne cyce z filmu czy co....

reklama

Wzruszył ramionami, bo pewnie jest mu wstyd. W zasadzie też bym była zła, co innego oglądać, a co innego trzymać zapisane. Ja wiem ze mój mąż też ogląda i nie mam z tym problemu. Rozumiem, że czujesz się urażona tylko rozmowa pomoże

Do góry