reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja już po badaniu. Wszystko dobrze i prawidłowo, ciąża starsza o 3 dni, przezorność karkowa 1,4, bardzo niskie ryzyko wystąpienia jakichkolwiek wad;)
Super wieści. Uwielbiam takie czytać!
[emoji6]
I najlepsze, mówię wczoraj że super że on tak sobie teraz sam będzie chodził, a ten mi że przecież chciałam być w ciąży to teraz nie mam mieć pretensji że pić nie mogę, ja piernicze, tu nawet nie o to chodzi :( czasem chętnie bym gdzieś wyszła bo siedzę non stop z rocznym synkiem :/ sory że wam tak smęce, ale musiałam się gdzieś wyżalic
Ci faceci to chyba wszyscy tacy są... Z moim mam podobne "problemy" echhh

reklama
Ja mam drugi trymestr i codziennie rano mdłości A dzisiaj to już całkiem poszło wszystko w kanał. Czuje się jakbym juz w 6 miesiącu była. Brzuch mam już bardzo duzy A w łóżku przewracam sie jak ciężarówka. Nie wiem jak to będzie dalej. Myślę że to wszystko przez to że już trzecia ciąża A ja jestem mała i nie ma się gdzie to pomieścić.
Miło ze nie jestem sama :rofl: ja rownuez w 3 ciazy, dzis 16tc, brzuch mi wyrósł jak buleczka w piekarni :laugh2:
Jakiej plci masz juz dzieci o ile mozna spytac? A teraz znacie juz?

A mi jest ciągle ciężko wychodzić. Od razu myślę, że potem będę mieć więcej do zrobienia w domu itd Ale to troche, moja wina, bo męża mam naprawdę spoko i on sam proponuje mi wyjścia. Inna sprawa, że po przeprowadzce nie mam żadnych swoich znajomych. A teraz to w ogóle jestem zdechlak po południu ;-)
Ja też wychodzę bardzo rzadko ;)
Moja przyjaciółka nie ma dzieci i tak wpadlysmy w troche inne tematy przez to :)
A tak to srednio mam gdzie wyjść :)

Wiesz tylko przy "zabawie" samemu orgazm jest całkiem inny. Ja naprzykad jestem pod tym względem bardzo tolerancyjna. Sama kiedyś chciałam zostać seksuologiem. Z drugiej strony każda z nas tworzy swój związek na swoich zasadach więc jeśli Ciebie ten fakt unieszczesliwia czy Ci przeszkadza to naturalna rzeczą jest ze pogadasz z facetem.
Niestety, mnie to krzywdzi i nie przejdę nad tym do porządku dziennego. Nie raz już mu to jasno dawałam do zrozumienia ale kłamca zawsze pozostanie kłamcą. Przykra sprawa.

Powiedziałam mu że wiem i że jest mi bardzo przykro i jestem wściekła a on tylko wzruszył ramionami.
Normalnie mam ochotę oddać jego prezent świąteczny a zamiast wigilii zabrać gdzieś dziewczynki.

Niestety, mnie to krzywdzi i nie przejdę nad tym do porządku dziennego. Nie raz już mu to jasno dawałam do zrozumienia ale kłamca zawsze pozostanie kłamcą. Przykra sprawa.

Powiedziałam mu że wiem i że jest mi bardzo przykro i jestem wściekła a on tylko wzruszył ramionami.
Normalnie mam ochotę oddać jego prezent świąteczny a zamiast wigilii zabrać gdzieś dziewczynki.
Eh :\ moze jeszcze sie ogarnie i wroci do tematu. Skoro mu kasno przekazałaś, że Cie to wkurzyło

U mnie dzisiaj aferka bo tesc stwierdzil, ze mu przykro bo bardzo czesto jestesmy u moich rodzicow a u nich tylko w niedzielę.
Tyle, że oni pracuja a moi rodzice sa na emeryturze i do nich czesto po zlobku jeżdżę z małym na obiad a laz po pracy dojeżdża.

Ostatnia edycja:
Eh :\ moze jeszcze sie ogarnie i wroci do tematu. Skoro mu kasno przekazałaś, że Cie to wkurzyło
Oby. Chociaż obawiam się że to niczego nie zmieni.

U mnie dzisiaj aferka bo tesc stwierdzil, ze mu orzykro bo bardzo czesto jestesmy u moich rodzicow a u nich tylko w niedzielę.
Tyle, że oni pracuja a moi rodzice sa na emeryturze i do nich czesto po zlobku jeżdżę z małym na obiad a laz po pracy dojeżdża.
Rany, wszędzie afery! Współczuję. Musisz z nimi spokojnie porozmawiać i wyjaśnić dlaczego tak to wygląda.

Cholera, ze zdenerwowania aż mnie brzuch boli :(

Mogłaś zapytać go po co mu te filmy są potrzebne, czy mu czegoś brakuje, czy woli takie sztuczne cyce z filmu czy co....

reklama

Wzruszył ramionami, bo pewnie jest mu wstyd. W zasadzie też bym była zła, co innego oglądać, a co innego trzymać zapisane. Ja wiem ze mój mąż też ogląda i nie mam z tym problemu. Rozumiem, że czujesz się urażona tylko rozmowa pomoże

Do góry