reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja też właśnie ogarniam w domu i co chwilę siadam. A do tego czuje delikatne skurcze i boje się że szyjka mi sie dalej skraca
Właśnie ciężko nic nie robić :( ja robie z duzymi przerwami po prostu. Więc duzo siedze i później trochę robię.
Prania mi sie strasznie dużo nazbieralo. Tyle, ze poki co nie prasuje. Prasuje tylko na bieżąco :)

reklama
Żadne surowe mięso, niemyte owoce i warzywa. I ograniczyć kontakt z kotami. Ja właśnie biorę antybiotyk na toxo. Ale według badań zaraziłam się przed ciążą
No to wiem. Ale takie mocno wędzone mieso ktore jest kruche i nie wyglada na surowe to juz chyba mozna co?
Ale i tak dla pewnosci jutro wloze do wrzatku na 20 minut te szynki ktore bede jadla i chociaz bede miała spokojna głowę ;)

No to wiem. Ale takie mocno wędzone mieso ktore jest kruche i nie wyglada na surowe to juz chyba mozna co?
Ale i tak dla pewnosci jutro wloze do wrzatku na 20 minut te szynki ktore bede jadla i chociaz bede miała spokojna głowę ;)
A wiesz czy bylo wedzone na cieplo czy na zimno ?
Kurcze a ja nawet nie sprawdzałam juz drugi raz...
Za pierwszym razem mialam niskie bo cos ok 1 i lekarz nic nie mowil, ze to soe powtarza
Mi gin mowila i endo tez ze jesli za pierwszym razem bylo ok i nie bierzesz lekow to nie ma co powtarzac szybko ale raz w kazdym trymestrze trzeba [emoji57]
Ja w sobote powtarzac bede tsh a do tego ft4, anty tg i tpo.

A wiesz czy bylo wedzone na cieplo czy na zimno ? Mi gin mowila i endo tez ze jesli za pierwszym razem bylo ok i nie bierzesz lekow to nie ma co powtarzac szybko ale raz w kazdym trymestrze trzeba [emoji57]
Ja w sobote powtarzac bede tsh a do tego ft4, anty tg i tpo.
No to dobrze :)
Jeju caly dzien męczę się z ta kuchnią [emoji23]
Ruchy jak emerytka mam

reklama
Do góry