reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wpadłam na chwilkę powiedzieć , że po prenatalnych wszystko ok, lekarka wszystko posprawdzala i potwierdziła to co mój gin mówił, że dzidzia zdrowo rośnie :)
Za tydzień powinny być wyniki razem z pappa
Płeć nadal nie wiadoma lekarka mówiła że troszkę bardziej się ku chłopcu skłania ale nie jest pewna, bo wyrostek niejednoznaczny także nadal pozostaję przy mojej wersji, że to dziewczyna ;)
Ogólnie wysiedzialam się w szpitalu 4 godz i mam dość... Potem zajęcia dodatkowe i padam na twarz
Także uciekam do spania, a jutro będę nadrabiać
Dobrej nocy mamuśki :)

Czesc mamusie.. Dawbo mnie bie było ale dopadlo mnie straszne osłabienie... Nie miałam sily na nic, nawet jesx... Waga 4kg w dol.. Masakra a w domu kochanu 2 latek... Gratuluję wam wszytskich udanych wizyt. Postaram sie od jutra wrócić na stałe.

Mój mąż do dzisiaj jest mi ogrolnie wdzięczny, że jak Ignaś był malutki to mu kazalam spać i sama do niego wstawalam. Tak czy siak byl kp więc jego rola musiałaby kończyć się na podaniu mi.
Teraz ma kolegę w pracy, który przychodzi ciągle niewyspany, bo w nocy zajmuje się synkiem. Mąż był wielce zdziwiony bo myślał, że każdy ma tak jak on miał więc zaczął mnie doceniać :)
Później zrozumiał, bo okazało się, że zona kolegi wpadła w depresje więc to wszystko tłumaczy.

Co innego pomoc w ciągu dnia :) do wszystkiego męża angażuje i teraz też tak będzie :)
Mój tż przez pierwsze pół roku wstawał w nocy. Potem już rzadziej. Nie byłam tak łaskawa ;) i wydawało mi się to czymś normalnym. Przy drugim nie wyobrażam sobie inaczej.

Wpadłam na chwilkę powiedzieć , że po prenatalnych wszystko ok, lekarka wszystko posprawdzala i potwierdziła to co mój gin mówił, że dzidzia zdrowo rośnie :)
Za tydzień powinny być wyniki razem z pappa
Płeć nadal nie wiadoma lekarka mówiła że troszkę bardziej się ku chłopcu skłania ale nie jest pewna, bo wyrostek niejednoznaczny także nadal pozostaję przy mojej wersji, że to dziewczyna ;)
Ogólnie wysiedzialam się w szpitalu 4 godz i mam dość... Potem zajęcia dodatkowe i padam na twarz
Także uciekam do spania, a jutro będę nadrabiać
Dobrej nocy mamuśki :)
Super ze wszystko w porZądku :);)

Dziewczyny dzisiaj oficjalnie zaczynam drugi trymestr .. :)
A najlepsze ze chyba miałam sen (co nie wiem czy był to sen czy tak się działo w nocy na prawdę).
A więc w nocy położyłam rękę na brzuchu i czułam jak dzidzia się porusza ale to tak realistycznie się poruszała że mam wrażenie że było to naprawdę a nie sen... Mój tz mówi że spałam jak zabita i nie było to realne a ja sama nie wiem :)
Wstałam z bólem głowy ale dzisiaj wolne i pedze na działkę malować może już w lutym uda nam się przeprowadzić i jakoś ogarnąć przed porodem by było wszystko na spokojnie i najważniejsze po mojemu ;)

Załączniki

• Screenshot_20181214-072922.jpg
    Screenshot_20181214-072922.jpg
    134,1 KB · Wyświetleń: 73
Dziewczyny dzisiaj oficjalnie zaczynam drugi trymestr .. :)
A najlepsze ze chyba miałam sen (co nie wiem czy był to sen czy tak się działo w nocy na prawdę).
A więc w nocy położyłam rękę na brzuchu i czułam jak dzidzia się porusza ale to tak realistycznie się poruszała że mam wrażenie że było to naprawdę a nie sen... Mój tz mówi że spałam jak zabita i nie było to realne a ja sama nie wiem :)
Wstałam z bólem głowy ale dzisiaj wolne i pedze na działkę malować może już w lutym uda nam się przeprowadzić i jakoś ogarnąć przed porodem by było wszystko na spokojnie i najważniejsze po mojemu ;)
Witam się i ja z tą samą datą. Jakoś nie wierzę, że to już drugi trymestr [emoji6]
Screenshot_20181214-075139_Preglife.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181214-075139_Preglife.jpeg
    Screenshot_20181214-075139_Preglife.jpeg
    21,3 KB · Wyświetleń: 277
reklama
Hej dziewczynki gratuluję 2 go trymestru ja jeszcze tydzień .... weźcie mi powiedzcie gdzie się podzialo moje libido? Aż mi szkoda mojego tz [emoji6]

Do góry