reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Kurcze...jakoś trzeba z tym sobie radzić...ciagle dumam jak. Kupiłam sobie książkę Karoliny Piotrowskiej z bajkami terapeutycznymi na czas ciąży z myślą żeby się uspokoić...ale jakoś nie mogę się zabrać za czytanie...zastanawialam.się tez nad jej nagraniami z hipnoza na czas ciąży. Bardzo cenię Karolinę i w pewnym sensie znam wirtualnie od lat...muszę nad tym pomyśleć jak dalej będą mi sie ze tak nerwy wymykac spod kontroli.
A nie slyszalam o tym.
Ja pocieszam sie tym, ze pol roku to bardzi duzo i moj synek jeszcze wydorosleje :)

reklama
A nie slyszalam o tym.
Ja pocieszam sie tym, ze pol roku to bardzi duzo i moj synek jeszcze wydorosleje :)
Na pewno Kochana tak będzie. Na pocieszenie Ci napiszę, że moj Ignacy choć ma już 4lata to nadal budzi się nocy i nie chce sam spać...i wiem, że będzie potrzebowal dużo uwagi jak urodzi się maluch.

Na pewno Kochana tak będzie. Na pocieszenie Ci napiszę, że moj Ignacy choć ma już 4lata to nadal budzi się nocy i nie chce sam spać...i wiem, że będzie potrzebowal dużo uwagi jak urodzi się maluch.
To Ignsie tak maja :) moj spi z nami i raczej jeszcze dlugo bedzie :)
2,5 h do wizyty! Ale mam nerwa przed poznaniem nowego doktorka :)

To Ignsie tak maja :) moj spi z nami i raczej jeszcze dlugo bedzie :)
2,5 h do wizyty! Ale mam nerwa przed poznaniem nowego doktorka :)
Ja mam na 17 wizytę i jadę do Katowic. Troszkę daleko ale darmowe badania mam więc czemu mam nie skorzystać. A od wczoraj wieczora wymiotuję non stop i do tego glowa boli. Noc to była masakra[emoji21] Myślałam czy nie jechać na pogotowie ale stwierdziłam, że dzisiaj mam te badania więc wytrzymam. Dopiero wymioty ustąpiły koło 12 w południe. I tak się zastanawiam czy po luteinie mnie głowa tak czasem nie boli. Dziewczyny mialyscie może takie coś jak bralyscie luteine?

Co do tego strachu w ciazy powiem wam ze od wczoraj znow mi sie zaczęło....mam teraz taki dziwny strach po tym wczorajszym bolu, co ide do lazienki to z przerazeniem sprawdzam czy nie mam plamien...znow mam zle przeczucia [emoji58]

Ja mam na 17 wizytę i jadę do Katowic. Troszkę daleko ale darmowe badania mam więc czemu mam nie skorzystać. A od wczoraj wieczora wymiotuję non stop i do tego glowa boli. Noc to była masakra[emoji21] Myślałam czy nie jechać na pogotowie ale stwierdziłam, że dzisiaj mam te badania więc wytrzymam. Dopiero wymioty ustąpiły koło 12 w południe. I tak się zastanawiam czy po luteinie mnie głowa tak czasem nie boli. Dziewczyny mialyscie może takie coś jak bralyscie luteine?
To trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte. Eh te wymioty to cos okropnego...
Niestety co do luteiny nie pomoge. Chociaż pamietam, ze kiedyś juz dawno dawno na wywolanie okresu bodajże (to mozliwe?) dostalam pod język. Musiałam po kilku tabletkach zrezygnowac, ale juz nie pamietam co bylo nie tak.

Co do tego strachu w ciazy powiem wam ze od wczoraj znow mi sie zaczęło....mam teraz taki dziwny strach po tym wczorajszym bolu, co ide do lazienki to z przerazeniem sprawdzam czy nie mam plamien...znow mam zle przeczucia [emoji58]
Oby szubko z tego pzu umowili wizytę. Na pewno wszystko jest ok, ale nic tak nie uspokaja jak wizyta u lekarza.

reklama
To trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte. Eh te wymioty to cos okropnego...
Niestety co do luteiny nie pomoge. Chociaż pamietam, ze kiedyś juz dawno dawno na wywolanie okresu bodajże (to mozliwe?) dostalam pod język. Musiałam po kilku tabletkach zrezygnowac, ale juz nie pamietam co bylo nie tak.
Ja również trzymam kciuki za wizytę [emoji4] Zapytam się dzisiaj czy to możliwe, że przez luteine tak mam[emoji53] Zastanawiam się wgl nad zmianą lekarza prowadzącego ciąże.

Do góry