Moja córcia miała byc chłopcem, tylko ja sie upieralam ze to dziewczynka i miałam razcje w 21 tyg lekarz powiedział panieneczkeJa bylam na prenatalnych w 13tc to doktor powiedzial ze na ponad 90% dziewczynka [emoji14]w 14tc moja gin potwierdziła i to z wielka pewnością [emoji14]
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tez sie upieram ze to dziewczynka [emoji14][emoji16]Moja córcia miała byc chłopcem, tylko ja sie upieralam ze to dziewczynka i miałam razcje w 21 tyg lekarz powiedział panieneczke
Nat Bluebell
Witam się w 16tc już coraz częściej i wyraźniej czuję trzepotanie w brzuchu
Chcialam pospać dłużej, bo jadę dzisiaj do Londynu na świąteczną imprezę firmową i wrócę dopiero w nocy, ale oczywiście obudziłam się normalnie i już nie mogłam zasnąć.
Zaraz idę się kąpać i zażywać relaksu
Chcialam pospać dłużej, bo jadę dzisiaj do Londynu na świąteczną imprezę firmową i wrócę dopiero w nocy, ale oczywiście obudziłam się normalnie i już nie mogłam zasnąć.
To musisz się bardzo oszczędzać, może wszystko będzie dobrze i obejdzie się bez krążkaOj tak zdecydowanie. Tylko znowu ta szyjka....ale moze nie będzie tak źle. Mówiła mi o jakimś krążku ze mi założy jak sie jeszcze 1 cm skróci ale mi już się słabo zrobilo jak zobaczyłam tę uszczelkę
Mi też wyniki idą do położnej ale jeśli coś byłoby źle to wtedy też dzwonili by do mnie od razu.Cześć dziewczyny .... ja się wkurzylam nie dowiem się wynikow na trisomie 21 bo wysyłają prosto do lekarza także dowiem się 10 stycznia dopiero...... dziewczyny jak to jest z tym drugim trymestrem w końcu? Kiedy się zaczyna?
Kaamilaaa
@Nat Bluebell juz 16tc [emoji7] szok ja jutro zaczynam i az nie wierze [emoji7]
Ale ruchow jeszcze nie czuję, jedynie raz mi sie zdarzyly te babelki wieczorem wyczuc i tyle [emoji57]
W ogole ja dziś zamierzam więcej sie oszczędzać. Wczoraj troche sie nabiegalam i chyba przedobrzylam w zabawie z mlodym, wrocilam z podworka to brzuch mnie pobolewal a wieczorem jak przenosilam młodego do łóżeczka za szybko go podnioslam to tak mnie zabolało ze az usiadlam na łóżku i lzy mi do oczu podeszly...wystraszylam sie bardzo ale na szczęście przeszlo jak polezalam i wzielam nospy..
I nadal czekam na info z PZU... ciekawe kiedy dadza znać co z wizyta...jak do piatku nie napisza smsa to bede dzwonić bo cos za dlugo to trwa...a ja musze isc na wizyte bo jakos sie boje po wczoraj i mam zle przeczucia..znowu [emoji58]
Ale ruchow jeszcze nie czuję, jedynie raz mi sie zdarzyly te babelki wieczorem wyczuc i tyle [emoji57]
W ogole ja dziś zamierzam więcej sie oszczędzać. Wczoraj troche sie nabiegalam i chyba przedobrzylam w zabawie z mlodym, wrocilam z podworka to brzuch mnie pobolewal a wieczorem jak przenosilam młodego do łóżeczka za szybko go podnioslam to tak mnie zabolało ze az usiadlam na łóżku i lzy mi do oczu podeszly...wystraszylam sie bardzo ale na szczęście przeszlo jak polezalam i wzielam nospy..
I nadal czekam na info z PZU... ciekawe kiedy dadza znać co z wizyta...jak do piatku nie napisza smsa to bede dzwonić bo cos za dlugo to trwa...a ja musze isc na wizyte bo jakos sie boje po wczoraj i mam zle przeczucia..znowu [emoji58]
Vivienne 1
No właśnie tak mi powiedziała babka w labo.... także cierpliwość cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość,której u mnie brakWitam się w 16tc już coraz częściej i wyraźniej czuję trzepotanie w brzuchu [emoji3590]
To musisz się bardzo oszczędzać, może wszystko będzie dobrze i obejdzie się bez krążka
Mi też wyniki idą do położnej ale jeśli coś byłoby źle to wtedy też dzwonili by do mnie od razu.
Hej kobietki! U was też tak ponuro za oknem że energii do jakiejkolwiek aktywności brak?
Ja w sumie dopiero h temu wstałam z łóżka bo mam wolne dziś, a teraz zajadam się kanapkami ze smalcem i kiszonym ogórkiem.... Tak mnie naszło jakoś [emoji39]
Jak wasze samopoczucie? Czekam już i dni odliczam do 21 grudnia, wtedy mam kolejną wizytę i prenatalne [emoji6]
Ja w sumie dopiero h temu wstałam z łóżka bo mam wolne dziś, a teraz zajadam się kanapkami ze smalcem i kiszonym ogórkiem.... Tak mnie naszło jakoś [emoji39]
Jak wasze samopoczucie? Czekam już i dni odliczam do 21 grudnia, wtedy mam kolejną wizytę i prenatalne [emoji6]
Pianistka1991
U mnie słoneczko się przebija, ale chyba ciśnienie niskie bo musiałam napić się kawy na ból głowy albo to nerwy powoli puszczają po ciężkim poniedziałku..Hej kobietki! U was też tak ponuro za oknem że energii do jakiejkolwiek aktywności brak?
A masz jakieś przeczucia co do płci?
Vivienne 1
Wiem co czujesz .... ja też tak odliczalam a teraz dluuuugi miesiąc przede mnaHej kobietki! U was też tak ponuro za oknem że energii do jakiejkolwiek aktywności brak?
rena86
Cześć Mamusie czerwcowe, mam do Was pytanie Jestem aktualnie w 14 tc, będąc wczoraj na usg prenatalnym(3D) lekarz stwierdził ze być może będę mieć syna. Czy Któraś z Was na tym etapie ciąży tez juz Miała takie informacje? Zastanawiam się czy to nie za wcześnie na "nastawianie" się na płeć dzidzi.
reklama
Wg mnie na 100% chłopak [emoji6] mogłabym non stop jeść kwaśne, słone. Gdzie ja zawsze kojarzona byłam ze słodyczami tak teraz nawet nie tknę...U mnie słoneczko się przebija, ale chyba ciśnienie niskie bo musiałam napić się kawy na ból głowy albo to nerwy powoli puszczają po ciężkim poniedziałku..
A masz jakieś przeczucia co do płci?
Po za tym całkiem dobrze wyglądam, a biorąc pod uwagę większość przesądów to podobno dziewczynki odbierają mamie urodę [emoji16]