reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzień dobry :-)
Wracam już z lotniska...poleciało moje kochane "dorosle" 8letnie dziecię. Aż łezka się w oku zakręciła. Lecę odsypiac....z nerwów w ogole nie spałam, potem budzik o 3.
Miłej niedzieli :-)
Ojjjj, wczesna pobudka.. :) na pewno świetnie da sobie radę! A ile zobaczy i się nauczy! :))

Ja po pobudce na siku o 6 już nie mogę spać, uwielbiam... [emoji849][emoji849][emoji849]

dziewczyny bierzecie gorące prysznice? bo teraz czytam ze sie nie powinno kapac ani brac gorących prysznicy. od zawsze to robię w ciąży też. chyba zaprzestane to robic. musze poczytac czego nie wolno bo cZłowiek jest tylu rzeczy nieswiadomy.... ehhh....
Ja wiem, ale nie stosuje się do tego. Nie wyobrażam sobie kapać się w cieplej lub letniej wodzie. Zwłaszcza teraz jak na dworze zimno.W pierwszej ciąży też się kąpałam i nic się nie stało.

Dzień dobry! Witam się po przerwie. Życie mnie niestety przygniotło. Próbowałam nadrobić, ale nie wszystko mi się udało.

Jestem po prenatalnych, przezierność 1,2 i wszystko w porządku. Na płeć, powiedziała lekarka, za wcześnie. Wizytę mam 27 grudnia to może wtedy.

Dziewczyny, od którego tygodnia rezygnujecie z dolnego pasa w aucie? Nie pamietam już kiedy w poprzedniej ciąży zmieniłam sposób zapinania. Póki co mnie nie uwiera...

U mnie brzucha nie ma raczej i chyba jestem jedyna, która wcale na niego nie czeka... :D

Pogoda dzisiaj do bani, muszę ogarnąć chatę i samochód, bo sajgon wszędzie. :(

Ostanio zjadłam bułkę z metką (nie mogłam się powstrzymać), mimo, że ogólnie nie przepadam. :/

Dzień dobry! Witam się po przerwie. Życie mnie niestety przygniotło. Próbowałam nadrobić, ale nie wszystko mi się udało.

Jestem po prenatalnych, przezierność 1,2 i wszystko w porządku. Na płeć, powiedziała lekarka, za wcześnie. Wizytę mam 27 grudnia to może wtedy.

Dziewczyny, od którego tygodnia rezygnujecie z dolnego pasa w aucie? Nie pamietam już kiedy w poprzedniej ciąży zmieniłam sposób zapinania. Póki co mnie nie uwiera...

U mnie brzucha nie ma raczej i chyba jestem jedyna, która wcale na niego nie czeka... :D

Ostanio zjadłam bułkę z metką (nie mogłam się powstrzymać), mimo, że ogólnie nie przepadam. :/
Hej :) super, ze dobre wiesci!
Ja w zasadzie w poerwszej ciazy długo nie rezygnowalam z pasa chyba nawet do końca używałam. Teraz myślę, ze kupię adaptery do pasa to będzie mi wygodniej.

Dzisiaj u nas dzień lenia :)
Zaraz zrobie tosty na sniadanie z jajkiem w koszulce a pozniej obiad u rodzicow meza, potem do moich na chwile i spac :)

Mój brzuch. 13+3 :D

Załączniki

• IMG_7349.JPG
    IMG_7349.JPG
    476,9 KB · Wyświetleń: 118
Wieczorami mam coś takiego i nie chce mi się wierzyć, że to ciążowy. Zobaczę jutro rano, bo chyba na 14tc to mało możliwe [emoji23] Zobacz załącznik 923360Zobacz załącznik 923361
Wow swietny [emoji14]
Daj znac czy rano tez taki masz [emoji14]
Ja też się męczę z globulkami w nocy nic się nie dzieje, a na drugi dzień to się wszystko wysypuje:o dramat
Jakie dostalas ?
Ja mam pierwszy raz w zyciu Macmiror complex i to jest jakas tragedia[emoji19]

Super ze na prenatalnych wszystko dobrze [emoji8]

Co do metki tez za mna chodzi strasznie, tak samo jak tatar no ale lepiej ani jednego ani drugiego nie tykac..
Mój brzuch. 13+3 :D
Ales ty szczuplutka [emoji7]

Ja jestem tydzien do przodu bo dzis 14+3 a wygladam tak [emoji14]
IMG_20181209_090905.jpeg

Załączniki

• IMG_20181209_090905.jpeg
    IMG_20181209_090905.jpeg
    22,2 KB · Wyświetleń: 298
reklama
Witam Was
Byłam rano w szpitalu, bo dostałam krwawienia, chyba przez sen. Miałam bardzo dokładne i długie usg, ale lekarz nie wie skąd to krwawienie, ani z łożyska, ani z szyjki. Na szczęście ustało.
Mówił że to się często zdarza, pewnie tylko jakieś naczynko pękło. Jestem przeziębiona, więc może od kaszlu. Proponował leżenie na oddziale, ale odmówiłam. W domu mogę robić to samo, a do szpitala mam 10min samochodem. Jutro pójdę prywatnie, mamy w mieście klinikę płodności, mają nowoczesne usg. Mój gin jest w innym mieście do wtorku.

Do góry