reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A mnie coś rozbiera:( synek kilka.dni temu miał zawalone górne drogi oddechowe a teraz mnie boli gardło i boli tak chorobowo glowa :( pije dużo herbaty z cytryna i miodem ale tylko na moment pomaga....
Przepraszam, że się powtarzam ;-) ...ale na mnie działa cuda plukanka z wody utlenionej. Ból gardla-jesli to początek to znika od razu, jeśli boli bardziej to po 2-3 plukankach. Zdrówka!

reklama
Ja wiem ze nie powinnam ale od zawsze kapalam się prawie we wrzątku i nie umiem się kapac w zimnej wodzie....nie wiem ile ma stopni ale na.pewno nie jest letnia
Ja mam tak samo...wyjątkiem jest lato i upal, wtedy mogę siedzieć nawet w lodowatej... ale teraz caly czas kapalam sie w wannie pelnej gorącej wody. Teraz jesteśmy u tz rodziców to z wanny nie bede za bardzo korzystac, moze od czasu do czasu a tak to prysznic i tez pewnie goracy bo inaczej nie umiem...

dziewczyny bierzecie gorące prysznice? bo teraz czytam ze sie nie powinno kapac ani brac gorących prysznicy. od zawsze to robię w ciąży też. chyba zaprzestane to robic. musze poczytac czego nie wolno bo cZłowiek jest tylu rzeczy nieswiadomy.... ehhh....
Hej, mi moja pani ginekolog kategorycznie zabroniła kąpieli, moge brac tylko prysznic i to tez w letniej wodzie :-(

Ja mam tak samo...wyjątkiem jest lato i upal, wtedy mogę siedzieć nawet w lodowatej... ale teraz caly czas kapalam sie w wannie pelnej gorącej wody. Teraz jesteśmy u tz rodziców to z wanny nie bede za bardzo korzystac, moze od czasu do czasu a tak to prysznic i tez pewnie goracy bo inaczej nie umiem...
Ja mam dokładnie to samo- inaczej nie umiem

Dobrze zrozumialam że w ogóle ci zabronila kapieli w wannie, nawet w nie za goracej wodzie ? [emoji848]
Kapac sie moge, ale tez w letniej wodzie. Jednak bardziej zalecala szybki prysznic. Ja ogolnie mam trudna ciaze i do 14 tygodnia mam lezec i nic nie robic. Dlatego wskakuje pod prysznic, 15 min i wracam do lozka.

Kapac sie moge, ale tez w letniej wodzie. Jednak bardziej zalecala szybki prysznic. Ja ogolnie mam trudna ciaze i do 14 tygodnia mam lezec i nic nie robic. Dlatego wskakuje pod prysznic, 15 min i wracam do lozka.
Ahh no to juz rozumiem [emoji6]
W takim wypadku to wiadomo, najlepiej leżeć jak najwiecej[emoji6]

reklama
Jeeeeju, uczennica moja jak się dowiedziała, że odchodzę na zwolnienie - powiedziała "to ja robię przerwę od szkoły na półtora roku!" Rozczuliło mnie to bardzo ;))

15 tydzień naprawdę okazał się przełomowy - mam bardzo wyczuwalną kuleczkę w brzuchu i powiększony jego rozmiar. Aż nie mogę sie przyzwyczaić do tej zmiany, z której zresztą bardzo się cieszę. :)

Do góry