reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Fajne te klocki :) co prawda jeszcze ja jestem nie jestem na etapie 4 latka a moj synek to krolik doświadczalny w rodzinie bo pierwszy chlopak. Moi rodzice maja jjz troche wnuczek a teraz Ignasia rozpieszczaja jak nigdy wcześniej zadnej dziewczyny. Nie wiem dlaczego ;) mieli nie dawac prezentu na Mikołaja to wczoraj zadzwinili, ze jednak mikolaj byl i Ignas dostal ogromny woz strazacki i narzedzia. Super ;) slodkie takie psinki. Chcialabym psa, ale wiem, ze orzy naszym trybke zycia by sie biedny meczyl. Bubuś mówię na synka ;)
Bubuś, Bubek, Bubczysław
No mój maximus też prawie jak synek

Jak was czytam o tych ruchach to zazdroszcze... u mnie 15tc ale jeszcze nic nie czuje mimo ze to moja kolejna ciąża..[emoji52]

Witajcie dziewczyny, wpadam się "pochwalić" jakiego zdolnego mam synka. Na sekundę z pokoju wyszłam do kuchni a w tym czasie mój pierworodny wlazl na klatkę świnek morskich i co gorsza wpadł przez górne otwarcie do środka... Słyszę płacz, lecę na złamanie karku a ten leży cały w bobkach i trocinach. Poprostu szok.
Mąż był dziś na rozmowie o pracę i możliwe że ją dostanie, mają dać znać koło 15.
Wczoraj dzwoniłam też się umówić na połówkowe i mam już 14 stycznia :o szok że wtedy już będzie połowa :o
Haha niezly artysta! To trzymam kciuki zeby z praca sie udalo :)
Dziewczyny dzisiaj mam taka niemoc, ze oprocz do toalety i po śniadanie jeszcze z lozka nie wstalam. Wściekła tylko na meza jestem bo mi wody nie kupil i nie mam co pic :( dorwalam male butelki synka i mu pewnie wypije wszystkie

Witajcie dziewczyny, wpadam się "pochwalić" jakiego zdolnego mam synka. Na sekundę z pokoju wyszłam do kuchni a w tym czasie mój pierworodny wlazl na klatkę świnek morskich i co gorsza wpadł przez górne otwarcie do środka... Słyszę płacz, lecę na złamanie karku a ten leży cały w bobkach i trocinach. Poprostu szok.
Mąż był dziś na rozmowie o pracę i możliwe że ją dostanie, mają dać znać koło 15.
Wczoraj dzwoniłam też się umówić na połówkowe i mam już 14 stycznia :o szok że wtedy już będzie połowa :o
Kurczę ale akrobata mały .... trzymam kciuki napewno dostanie te prace .....

no to trzymam mega kciuki za meza!!!! a synek niezły aparat :p świnka/świnki przeżyły?:p nooo jak to brzmi heheh polowa ciąży:):):)

Jak was czytam o tych ruchach to zazdroszcze... u mnie 15tc ale jeszcze nic nie czuje mimo ze to moja kolejna ciąża..[emoji52]
Ja tego tez jeszcze nie biore na tyle serio zeby lekarz mial mi to w ksiazeczke ciazy wpisac. Dopiero jak regularnie bede czuc to powiem. O ile ppjde do lekarza [emoji23] coraz gorsze mam przeczucia, ze juz lekarza nie znajde a do swojego sie nigdy nie dostane ;)
Dka swietego spokoju chyba dk nowego zapisze sie na orzyszly tydzien. Powiem mu jak wyglada sytuacja i najwyzej za dwa tyg pojde jeszcze raz. Wole miec pewność, ze mnie przejmie bo pozniej miedzy swietami to nikogo nie znajde

reklama
Dziewczyny, to znalazłam dziś w Kinder Niespodziance!! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
20181207_124620.jpeg

Załączniki

• 20181207_124620.jpeg
    20181207_124620.jpeg
    89,6 KB · Wyświetleń: 235
Do góry