reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Fajne te klocki :) co prawda jeszcze ja jestem nie jestem na etapie 4 latka a moj synek to krolik doświadczalny w rodzinie bo pierwszy chlopak. Moi rodzice maja jjz troche wnuczek a teraz Ignasia rozpieszczaja jak nigdy wcześniej zadnej dziewczyny. Nie wiem dlaczego ;) mieli nie dawac prezentu na Mikołaja to wczoraj zadzwinili, ze jednak mikolaj byl i Ignas dostal ogromny woz strazacki i narzedzia. Super ;) slodkie takie psinki. Chcialabym psa, ale wiem, ze orzy naszym trybke zycia by sie biedny meczyl. Bubuś mówię na synka ;)
Bubuś, Bubek, Bubczysław
No mój maximus też prawie jak synek

Jak was czytam o tych ruchach to zazdroszcze... u mnie 15tc ale jeszcze nic nie czuje mimo ze to moja kolejna ciąża..[emoji52]

Witajcie dziewczyny, wpadam się "pochwalić" jakiego zdolnego mam synka. Na sekundę z pokoju wyszłam do kuchni a w tym czasie mój pierworodny wlazl na klatkę świnek morskich i co gorsza wpadł przez górne otwarcie do środka... Słyszę płacz, lecę na złamanie karku a ten leży cały w bobkach i trocinach. Poprostu szok.
Mąż był dziś na rozmowie o pracę i możliwe że ją dostanie, mają dać znać koło 15.
Wczoraj dzwoniłam też się umówić na połówkowe i mam już 14 stycznia :o szok że wtedy już będzie połowa :o
Haha niezly artysta! To trzymam kciuki zeby z praca sie udalo :)
Dziewczyny dzisiaj mam taka niemoc, ze oprocz do toalety i po śniadanie jeszcze z lozka nie wstalam. Wściekła tylko na meza jestem bo mi wody nie kupil i nie mam co pic :( dorwalam male butelki synka i mu pewnie wypije wszystkie

Witajcie dziewczyny, wpadam się "pochwalić" jakiego zdolnego mam synka. Na sekundę z pokoju wyszłam do kuchni a w tym czasie mój pierworodny wlazl na klatkę świnek morskich i co gorsza wpadł przez górne otwarcie do środka... Słyszę płacz, lecę na złamanie karku a ten leży cały w bobkach i trocinach. Poprostu szok.
Mąż był dziś na rozmowie o pracę i możliwe że ją dostanie, mają dać znać koło 15.
Wczoraj dzwoniłam też się umówić na połówkowe i mam już 14 stycznia :o szok że wtedy już będzie połowa :o
Kurczę ale akrobata mały .... trzymam kciuki napewno dostanie te prace .....

no to trzymam mega kciuki za meza!!!! a synek niezły aparat :p świnka/świnki przeżyły?:p nooo jak to brzmi heheh polowa ciąży:):):)

Jak was czytam o tych ruchach to zazdroszcze... u mnie 15tc ale jeszcze nic nie czuje mimo ze to moja kolejna ciąża..[emoji52]
Ja tego tez jeszcze nie biore na tyle serio zeby lekarz mial mi to w ksiazeczke ciazy wpisac. Dopiero jak regularnie bede czuc to powiem. O ile ppjde do lekarza [emoji23] coraz gorsze mam przeczucia, ze juz lekarza nie znajde a do swojego sie nigdy nie dostane ;)
Dka swietego spokoju chyba dk nowego zapisze sie na orzyszly tydzien. Powiem mu jak wyglada sytuacja i najwyzej za dwa tyg pojde jeszcze raz. Wole miec pewność, ze mnie przejmie bo pozniej miedzy swietami to nikogo nie znajde

reklama
Dziewczyny, to znalazłam dziś w Kinder Niespodziance!! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
20181207_124620.jpeg

Załączniki

• 20181207_124620.jpeg
    20181207_124620.jpeg
    89,6 KB · Wyświetleń: 239
Do góry