Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Mi się udało kupić za 70 zł
Spogladajcie co jakiś czas na olx
Szukam szukam i znaleźć nie mogę. I korci mnie z Allegro za 97zl z przesyłka [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się udało kupić za 70 zł
Spogladajcie co jakiś czas na olx
to dobrze bo u dentysty bylam i mowila ze poki mocno nie bola zeby to lepiej nie ruszac bo jeszcze I trymestrNo może coś byc na rzeczy bo u mnie zawsze taki objaw.
Jaki cudnyJa z innej beczki . Macie zwierzaki? Konkretnie psy? Ja Mam i mój jest że mną bardzo związany. Właśnie jestem na etapie separowania go stopniowo ode mnie bo wiem że będzie zazdrosny .... I wyganiania z kanapy na legowisko.... no przyznaję że troszkę to rozpuscilam ale on taki leloch jest kochanyZobacz załącznik 922942
Moja dentystka stwierdziła że owszem pierwszy trymestr warto przeczekać ale w drugim jeżeli cos się dzieje to śmiało iść bo większym zagrożeniem niż znieczulenie jest ból I stan zapalny... umowilabym się do dentysty już teraz na przegląd żeby zobaczył co się dzieje (bo może to tylko opuchnięte I plisowane dziąsła-dają uczucie cmienia zęba, miałam tak w ubiegłym roku A wystarczy zmienić pastę do zębów i szczoteczke ). Jeżeli coś poważniejszego to ustalicie co dalej Już w bezpiecznym dla Was terminieto dobrze bo u dentysty bylam i mowila ze poki mocno nie bola zeby to lepiej nie ruszac bo jeszcze I trymestr
To zależy jak długo chcesz używać. Do czasu aż poczujesz ruchy? W drugiej ciąży w 16tyg juz czułam i byłam spokojna. Teraz to już mam wrażenie "motylkow" (besztam sama siebie, że to jelita...ale jakos się jednak wczesniej tak nie miałam ;-) ).Teraz znalazłam ze u mnie w mieście jest wypożyczalnia. 100zl na 4tyg wydaje mi się to trochę sporo
Cudnie! Też mam w domu Ignacego :-) :-) :-)Jaki cudny
Ja mam kota i cala ciaze byl ze mna i caly czas sie przytulal a jak przyszla dzidzia to nawet nie zagladal do łóżeczka. Ani razu nie wszedl do lozka. Jak syn plakal ob też wydawal z siebie podobne dzwieki jakby nas wolal. Teraz synek robi z nim co chce a on sobie daje. Jest na kazde zawolanie synka. Widac, ze sie uwielbiaja. Synek mu nigdy krzywdy nie zrobil a kot jemu. Jak Ignaś przegina to on ucieka albo straszy go lapa ale zawsze bez pazurów
Tu mu chyba zeby bada a za chwile zdjecie z przytulonym do kota Zobacz załącznik 922956
niestety powaziejszego....jednego zeba nie zdazylam wyleczyc ale tu wystarczy borowanie zwykle, drugi zab robilam w lipcu przed ciążą i on mnie strasznie swędzi od spodu, przypuszczam ze to był jednak kanał a ona robiła na oko podczas badania....;/ a trzeci ząb doskwiera mi od początku ciązy, nagle obudziła sie kanałowka 7-8 letnia;/ i tu albo powtórny kanal albo nie wiem.....pojde okolo 16 tygodnia wtedy juz bezpieczniej jest i zobaczymy co powiedza......Moja dentystka stwierdziła że owszem pierwszy trymestr warto przeczekać ale w drugim jeżeli cos się dzieje to śmiało iść bo większym zagrożeniem niż znieczulenie jest ból I stan zapalny... umowilabym się do dentysty już teraz na przegląd żeby zobaczył co się dzieje (bo może to tylko opuchnięte I plisowane dziąsła-dają uczucie cmienia zęba, miałam tak w ubiegłym roku A wystarczy zmienić pastę do zębów i szczoteczke ). Jeżeli coś poważniejszego to ustalicie co dalej Już w bezpiecznym dla Was terminie
Fajne te klocki co prawda jeszcze ja jestem nie jestem na etapie 4 latka a moj synek to krolik doświadczalny w rodzinie bo pierwszy chlopak. Moi rodzice maja jjz troche wnuczek a teraz Ignasia rozpieszczaja jak nigdy wcześniej zadnej dziewczyny. Nie wiem dlaczego mieli nie dawac prezentu na Mikołaja to wczoraj zadzwinili, ze jednak mikolaj byl i Ignas dostal ogromny woz strazacki i narzedzia.Ja sie zastanawiam co z @Madelaine701 ? [emoji848]
Mam postęp jesli chodzi o prezent dla mlodego [emoji106] chyba kupimy te klocki
Link do: Gearphun Koła zębate i łańcuchy 200 el. - Klocki konstrukcyjne
I laptop edukacyjny dwujezyczny o taki
Link do: Smily Play Laptop Dwujęzyczny Podświetlany (8030) - Ceny i opinie - Ceneo.pl
[emoji14]
No i tz wyslalam do empiku po książkę dla jego mamy a ten mi dzwoni i mowi ze jakas promka jest na jeszcze dwie książki i pyta czy wziąć [emoji85] no co innego moglam powiedzieć [emoji85] "jeszcze sie pytasz ? Bierz !"[emoji85]
Super slodkie takie psinki. Chcialabym psa, ale wiem, ze orzy naszym trybke zycia by sie biedny meczyl.Ja mam ale znacznie mniejsze [emoji16] dwa yorki. Śpią na korytarzu i w swoim kocyku. Ja już dawno wyznaczyłam im granice. Zobacz załącznik 922947Zobacz załącznik 922948
Bubuś mówię na synkaTo jest mój bubus ukochany faldek fafelek i w ogóle to nie wiem ile już ksywek ma
mi dzis powiedziala kolezanka w pracy ze w drugiej ciąży czuła takie wiercenie sie dziecka juz w 15-tym tygodniuTo zależy jak długo chcesz używać. Do czasu aż poczujesz ruchy? W drugiej ciąży w 16tyg juz czułam i byłam spokojna. Teraz to już mam wrażenie "motylkow" (besztam sama siebie, że to jelita...ale jakos się jednak wczesniej tak nie miałam ;-) ).