reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja z innej beczki . Macie zwierzaki? Konkretnie psy? Ja Mam i mój jest że mną bardzo związany. Właśnie jestem na etapie separowania go stopniowo ode mnie bo wiem że będzie zazdrosny .... I wyganiania z kanapy na legowisko.... no przyznaję że troszkę to rozpuscilam ale on taki leloch jest kochanyZobacz załącznik 922942
Jaki cudny :)
Ja mam kota i cala ciaze byl ze mna i caly czas sie przytulal a jak przyszla dzidzia to nawet nie zagladal do łóżeczka. Ani razu nie wszedl do lozka. Jak syn plakal ob też wydawal z siebie podobne dzwieki jakby nas wolal. Teraz synek robi z nim co chce a on sobie daje. Jest na kazde zawolanie synka. Widac, ze sie uwielbiaja. Synek mu nigdy krzywdy nie zrobil a kot jemu. Jak Ignaś przegina to on ucieka albo straszy go lapa ale zawsze bez pazurów
Tu mu chyba zeby bada a za chwile zdjecie z przytulonym do kota :)
Screenshot_2018-12-07-11-48-33.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-07-11-48-33.jpeg
    Screenshot_2018-12-07-11-48-33.jpeg
    42 KB · Wyświetleń: 301
to dobrze bo u dentysty bylam i mowila ze poki mocno nie bola zeby to lepiej nie ruszac bo jeszcze I trymestr
Moja dentystka stwierdziła że owszem pierwszy trymestr warto przeczekać ale w drugim jeżeli cos się dzieje to śmiało iść bo większym zagrożeniem niż znieczulenie jest ból I stan zapalny... umowilabym się do dentysty już teraz na przegląd żeby zobaczył co się dzieje (bo może to tylko opuchnięte I plisowane dziąsła-dają uczucie cmienia zęba, miałam tak w ubiegłym roku A wystarczy zmienić pastę do zębów i szczoteczke ). Jeżeli coś poważniejszego to ustalicie co dalej Już w bezpiecznym dla Was terminie

Teraz znalazłam ze u mnie w mieście jest wypożyczalnia. 100zl na 4tyg wydaje mi się to trochę sporo :(
To zależy jak długo chcesz używać. Do czasu aż poczujesz ruchy? W drugiej ciąży w 16tyg juz czułam i byłam spokojna. Teraz to już mam wrażenie "motylkow" (besztam sama siebie, że to jelita...ale jakos się jednak wczesniej tak nie miałam ;-) ).

Jaki cudny :)
Ja mam kota i cala ciaze byl ze mna i caly czas sie przytulal a jak przyszla dzidzia to nawet nie zagladal do łóżeczka. Ani razu nie wszedl do lozka. Jak syn plakal ob też wydawal z siebie podobne dzwieki jakby nas wolal. Teraz synek robi z nim co chce a on sobie daje. Jest na kazde zawolanie synka. Widac, ze sie uwielbiaja. Synek mu nigdy krzywdy nie zrobil a kot jemu. Jak Ignaś przegina to on ucieka albo straszy go lapa ale zawsze bez pazurów
Tu mu chyba zeby bada a za chwile zdjecie z przytulonym do kota :)Zobacz załącznik 922956
Cudnie! Też mam w domu Ignacego :-) :-) :-)

Moja dentystka stwierdziła że owszem pierwszy trymestr warto przeczekać ale w drugim jeżeli cos się dzieje to śmiało iść bo większym zagrożeniem niż znieczulenie jest ból I stan zapalny... umowilabym się do dentysty już teraz na przegląd żeby zobaczył co się dzieje (bo może to tylko opuchnięte I plisowane dziąsła-dają uczucie cmienia zęba, miałam tak w ubiegłym roku A wystarczy zmienić pastę do zębów i szczoteczke ). Jeżeli coś poważniejszego to ustalicie co dalej Już w bezpiecznym dla Was terminie
niestety powaziejszego....jednego zeba nie zdazylam wyleczyc ale tu wystarczy borowanie zwykle, drugi zab robilam w lipcu przed ciążą i on mnie strasznie swędzi od spodu, przypuszczam ze to był jednak kanał a ona robiła na oko podczas badania....;/ a trzeci ząb doskwiera mi od początku ciązy, nagle obudziła sie kanałowka 7-8 letnia;/ i tu albo powtórny kanal albo nie wiem.....pojde okolo 16 tygodnia wtedy juz bezpieczniej jest i zobaczymy co powiedza......

Ja sie zastanawiam co z @Madelaine701 ? [emoji848]

Mam postęp jesli chodzi o prezent dla mlodego [emoji106] chyba kupimy te klocki
Link do: Gearphun Koła zębate i łańcuchy 200 el. - Klocki konstrukcyjne

I laptop edukacyjny dwujezyczny o taki
Link do: Smily Play Laptop Dwujęzyczny Podświetlany (8030) - Ceny i opinie - Ceneo.pl
[emoji14]

No i tz wyslalam do empiku po książkę dla jego mamy a ten mi dzwoni i mowi ze jakas promka jest na jeszcze dwie książki i pyta czy wziąć [emoji85] no co innego moglam powiedzieć [emoji85] "jeszcze sie pytasz ? Bierz !"[emoji85]
Fajne te klocki :) co prawda jeszcze ja jestem nie jestem na etapie 4 latka a moj synek to krolik doświadczalny w rodzinie bo pierwszy chlopak. Moi rodzice maja jjz troche wnuczek a teraz Ignasia rozpieszczaja jak nigdy wcześniej zadnej dziewczyny. Nie wiem dlaczego ;) mieli nie dawac prezentu na Mikołaja to wczoraj zadzwinili, ze jednak mikolaj byl i Ignas dostal ogromny woz strazacki i narzedzia.
Ja mam ale znacznie mniejsze [emoji16] dwa yorki. Śpią na korytarzu i w swoim kocyku. Ja już dawno wyznaczyłam im granice. Zobacz załącznik 922947Zobacz załącznik 922948
Super ;) slodkie takie psinki. Chcialabym psa, ale wiem, ze orzy naszym trybke zycia by sie biedny meczyl.
To jest mój bubus ukochany faldek fafelek i w ogóle to nie wiem ile już ksywek ma
Bubuś mówię na synka ;)
Bubuś, Bubek, Bubczysław

reklama
To zależy jak długo chcesz używać. Do czasu aż poczujesz ruchy? W drugiej ciąży w 16tyg juz czułam i byłam spokojna. Teraz to już mam wrażenie "motylkow" (besztam sama siebie, że to jelita...ale jakos się jednak wczesniej tak nie miałam ;-) ).
mi dzis powiedziala kolezanka w pracy ze w drugiej ciąży czuła takie wiercenie sie dziecka juz w 15-tym tygodniu:)

Do góry