reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To zależy jak długo chcesz używać. Do czasu aż poczujesz ruchy? W drugiej ciąży w 16tyg juz czułam i byłam spokojna. Teraz to już mam wrażenie "motylkow" (besztam sama siebie, że to jelita...ale jakos się jednak wczesniej tak nie miałam ;-) ).

No ja takie jakby łaskotanie poczułam raz dwa dni temu, ale nie jestem pewna. To moja 3 ciaza. W pierwszej motylki były koło 18tyg w drugiej chyba jakoś 16 teraz mam 14+2 i sama już nie wiem...

reklama
No ja takie jakby łaskotanie poczułam raz dwa dni temu, ale nie jestem pewna. To moja 3 ciaza. W pierwszej motylki były koło 18tyg w drugiej chyba jakoś 16 teraz mam 14+2 i sama już nie wiem...
ja tez cos takiego mam i takie delikatne uklucia w brzuszku po prawej stronie. tez mi sie wydaje ze to ruchy dzidziusia ale jakos balam sie napisac na forum bo obawialam sie ze mnie wyśmiejecie to moja 1 ciaza wiec jestem zielona dosłownie zielona

ja tez cos takiego mam i takie delikatne uklucia w brzuszku po prawej stronie. tez mi sie wydaje ze to ruchy dzidziusia ale jakos balam sie napisac na forum bo obawialam sie ze mnie wyśmiejecie to moja 1 ciaza wiec jestem zielona dosłownie zielona
Dołączam się :) pisałam jakieś parę dni temu. Dzielnie bronię teorii, że przed ciąża tego NIE BYŁO [emoji39]

Jaki cudny :)
Ja mam kota i cala ciaze byl ze mna i caly czas sie przytulal a jak przyszla dzidzia to nawet nie zagladal do łóżeczka. Ani razu nie wszedl do lozka. Jak syn plakal ob też wydawal z siebie podobne dzwieki jakby nas wolal. Teraz synek robi z nim co chce a on sobie daje. Jest na kazde zawolanie synka. Widac, ze sie uwielbiaja. Synek mu nigdy krzywdy nie zrobil a kot jemu. Jak Ignaś przegina to on ucieka albo straszy go lapa ale zawsze bez pazurów
Tu mu chyba zeby bada a za chwile zdjecie z przytulonym do kota :)Zobacz załącznik 922956
No mój piesek taki charakterny raczej jest molos ....zobaczymy co to będzie

reklama
Witajcie dziewczyny, wpadam się "pochwalić" jakiego zdolnego mam synka. Na sekundę z pokoju wyszłam do kuchni a w tym czasie mój pierworodny wlazl na klatkę świnek morskich i co gorsza wpadł przez górne otwarcie do środka... Słyszę płacz, lecę na złamanie karku a ten leży cały w bobkach i trocinach. Poprostu szok.
Mąż był dziś na rozmowie o pracę i możliwe że ją dostanie, mają dać znać koło 15.
Wczoraj dzwoniłam też się umówić na połówkowe i mam już 14 stycznia :o szok że wtedy już będzie połowa :o

Do góry