Vivienne 1
Fanka BB :)
To jest mój bubus ukochany faldek fafelek i w ogóle to nie wiem ile już ksywek maAale swietny!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest mój bubus ukochany faldek fafelek i w ogóle to nie wiem ile już ksywek maAale swietny!!!!
Piękne macie te psiaki dziewczyny, ale ja z gatunku tych, które nie wyobrażają sobie mieć zwierzaka w domu. Ba... ja nigdy oprócz chomika nie miałam żadnego zwierzęcia [emoji39]Ja mam ale znacznie mniejsze [emoji16] dwa yorki. Śpią na korytarzu i w swoim kocyku. Ja już dawno wyznaczyłam im granice. Zobacz załącznik 922947Zobacz załącznik 922948
Słodkie maleństwaJa mam ale znacznie mniejsze [emoji16] dwa yorki. Śpią na korytarzu i w swoim kocyku. Ja już dawno wyznaczyłam im granice. Zobacz załącznik 922947Zobacz załącznik 922948
Ja też nigdy nie miała to moje pierwsze ,w sumie jednego juz miala ale mi ukradli. Ja się zawsze panicznie bałam psów. Za dziecka mialam wręcz fobie. Zauważyłam że mój starszy synek tez ma podobnie i właśnie pies w domu jest dobrym doswiadczeniem dla niego. Nadal jest taki ostrożny ale myślę że było by tak jak ze mną gdyby by ich nie bylo.Piękne macie te psiaki dziewczyny, ale ja z gatunku tych, które nie wyobrażają sobie mieć zwierzaka w domu. Ba... ja nigdy oprócz chomika nie miałam żadnego zwierzęcia [emoji39]
Widzę właśnie np. Angel Sounds są w dobrej cenie na olx
Poczekam do następnych zajęć jak będziemy robić kawitacje I zobaczę jej podejście. W razie czego tak właśnie uczyni. Tym bardziej że za ta szkole place więc sądzę że Pani dyrektor też będzie zależało żebym jednak została w szkoleMyślę ze musisz się udać gdzies wyżej i wspomnieć że Ci robi problemy [emoji6]
Ja to szaleje za kotami, ale ze względu na mieszkanie w bloku tz nie zgadza się na żadnego...Mam jeszcze kota - Leona ale on całkiem na dworze mieszkaZobacz załącznik 922950
Chciało by się wrócić na zajęcia z pracowni [emoji3] wszystkie chodziłyśmy stale "obrobione" A teraz samej sie nie chce [emoji6] walcz o swoje! Nie daj się [emoji41]Poczekam do następnych zajęć jak będziemy robić kawitacje I zobaczę jej podejście. W razie czego tak właśnie uczyni. Tym bardziej że za ta szkole place więc sądzę że Pani dyrektor też będzie zależało żebym jednak została w szkole
No to Ci zazdroszcze. U mnie w okolicy znalazłam jeden za 150zl do nego i drugi za 100 ale patrze na Allegro to nowy można za 100 kupić i się zastanawiam. Boje się tylko ze nie uda mi się znaleźć maluszka i będę panikować