mnie tez boli mocno głowa mimo ze wypilam kawe.....zeby mnie cisna,swedza,cmia i cholera wie co jeszcze zwlaszcza w nocyMnie tez dzisiaj mega boli głowa. U mnie chyba przez pogodę i stres.
reklama
Nati88
Fanka BB :)
A u nas beda trzy foteliki .Ale mamy auto 7osobowe. Więc mam nadzieję że jakoś to będzie [emoji6]Se autobus kupicie[emoji23][emoji16]
Nati88
Dziękuję Ci [emoji8] myślisz że na tym zdjeciu widac dziewczynkę bo ta Pani ginekolog nie miała pewnościBiedactwo, uzbierało się tego dużo. Najwazniejsze jednak, że nie tracisz głowy! Wszystko na pewno bedzie ok, lekarze wiedzą co robisz w takich sytuacjach! ;*
Pianistka1991
Nie mam pojęcia, nie widzę wyrostka płciowego.. pewnie pani ginekolog podczas badania widziała więcej niż jest zarejestrowane na zdjęciuDziękuję Ci [emoji8] myślisz że na tym zdjeciu widac dziewczynkę bo ta Pani ginekolog nie miała pewności
Nati88
Ja też jestem po szkole kosmetycznej i moja koleżanka skończyła szkole w ciąży A pod koniec urodziła i jeździła karmić dziecko. Można delikatnie zwiększać natężenie produ i reagować na odczucia klientki A nie na sobie.No właśnie chyba nie... chodzę do szkoły kosmetycznej I moja Zbabka od praktyki wprost powiedziała że w ciąży powinnam zrezygnować z kontynuowania nauki bo nie mogę wykonać wszystkich zabiegów (np z użyciem pradow) więc ona nie widzi możliwości żebym skończyła rok. Chociaż wiem że kobiety w zaawansowanej ciąży kończyły semestr póki prostu przy pracach pracowały na wylaczonym aparacie.... także na fory nie mam co liczyc
Berry90
Konsultowalam to z lekarzem który powiedział że ogólnie wykonywać mogę wszystkie zabiegi tylko nie powinnam się nim poddawać... moje koleżanki z grupy też są wyrozumiałe I nie robia problemow... prowadząca wykłady (która w ubiegłym roku miała też praktyke) również mówiła że jedna dziewczyna pisała zawodowy egzamin A na następny dzien urodziła I cały semestr zdała. Tylko ta jedna zołza twierdzi że nie dopuści mnie do maszyn I koniec I w związku z tym nie będę miała możliwości zaliczyć przedmiotu. Ale przecież jak przyjdę to z sali mnie nie wyrzuciJa też jestem po szkole kosmetycznej i moja koleżanka skończyła szkole w ciąży A pod koniec urodziła i jeździła karmić dziecko. Można delikatnie zwiększać natężenie produ i reagować na odczucia klientki A nie na sobie.
Nati88
Mi wczoraj lekarz odczytał i od razu poinformował ze raczej antybiotyk do końca ciazy i skierowanie do poradni medycyny chorob tropikalnych .A na pewno dobrze odczytalas wyniki na tą toksomplazmoze? Bo ja w pierwszej ciąży tak się wystraszylam bo wyszedł wynik pozytywny a potem mi lekarz powiedział że to oznacza że kiedyś w przeszłości przeszłam już tą chorobę
Vivienne 1
Ja z innej beczki . Macie zwierzaki? Konkretnie psy? Ja Mam i mój jest że mną bardzo związany. Właśnie jestem na etapie separowania go stopniowo ode mnie bo wiem że będzie zazdrosny .... I wyganiania z kanapy na legowisko.... no przyznaję że troszkę to rozpuscilam ale on taki leloch jest kochany
Załączniki
Nati88
Chętnie bo tu tak brzydko [emoji21] ale trochę za daleko [emoji6] no ciężko z tym facetami... moj teraz skacze nade mną bo ogólnie tak teraz ma w trzeciej ciąży A do tego po wczorajszym, stresuje się podobnie jak ja. Dostalam nawet wczoraj nową torebkę [emoji16]szoook [emoji41]Zapraszam na kawke[emoji4][emoji39] tak ale ile krwi mi napsuje to jego....[emoji4]
reklama
Nati88
Myślę ze musisz się udać gdzies wyżej i wspomnieć że Ci robi problemy [emoji6]Konsultowalam to z lekarzem który powiedział że ogólnie wykonywać mogę wszystkie zabiegi tylko nie powinnam się nim poddawać... moje koleżanki z grupy też są wyrozumiałe I nie robia problemow... prowadząca wykłady (która w ubiegłym roku miała też praktyke) również mówiła że jedna dziewczyna pisała zawodowy egzamin A na następny dzien urodziła I cały semestr zdała. Tylko ta jedna zołza twierdzi że nie dopuści mnie do maszyn I koniec I w związku z tym nie będę miała możliwości zaliczyć przedmiotu. Ale przecież jak przyjdę to z sali mnie nie wyrzuci