reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Powiem Ci, ze chyba tak ;) mamy duze auto a i tak wiecznie mam wrażenie, ze jest male. Zakupy i wozek i juz bagażnik ledwo sie domyka ;)
Mój maz wiecznie na mnie krzyczy, ze albo za duzo kupuje albo wozek niepotrzebny itp. Mam nadzieje ze synek jak sie maluch urodzi to sie przestawii zawsze bedzie chodzić na nozkach bo dwoch wozkow sobie noe wyobrazam :) a dostawka do wozka mnie bedzie dobijac więc tez cbyba odpuszcze
No na dwóch wózkach nie ujedziesz....napewno jakoś poukladacie sobie jak przyjdzie maleństwo

reklama
Najbardziej się boję, że z mojego duzego mezczyzny jak urodzi sie dzidzius zrobo soe drugi maluszek :) ponoc dzieci tak maja. Mam nadzieje jednak, ze starszy przejmie role duzego i madrego brata :)
Mojej kuzynki synek jak się jej córka urodziła właśnie tak miał ... musiała jemu też mleko w butelce szykować na przykład

Mojej kuzynki synek jak się jej córka urodziła właśnie tak miał ... musiała jemu też mleko w butelce szykować na przykład
No właśnie się tego boję. Mój pewnie zaraz sobie przypomni o cycu. Smoczka nigdy nie uzywal, ale pewnie tez by mu sie spodobał. Właśnie jezdzenie w wózku jeszcze np

Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj mialam dzien pełen wrażeń, bylam u ginekologa na kontroli, wyszło że mam toksoplazmoze na wyniku aż 289....mam skierowanie do poradni medycyny chorób tropikalnych, żeby wszystko potwierdzić jeśli faktycznie tak jest to będę brała antybiotyk do końca ciazy i oby maleństwo to wszystko przetrwało [emoji24]
Następnie wyszlo ze jednak w tej ciąży tez mam problem z tsh bo wynik 5.5 i juz od jutra zaczynam eutyrox 50
A na dodatek Pani Doktor stwierdziła ze naszą przeziernosc jest na granicy bo 2.2 i teraz pytanie czy wszystko ok,niby moje dziecko jest duże bo dzisiaj miało juz 8.5 cm i rozwinięte tydzien do przodu....
Ale czy to to jest powodem? Boję się strasznie o dziecko ale jestem dobrej myśli, moze jestem naiwna ale nie chce sie zle nastawiac.
A co do płci to Pani Doktor przewiduje narazie dziewczynkę [emoji3]Zobacz załącznik 922853Zobacz załącznik 922854
Biedactwo, uzbierało się tego dużo. Najwazniejsze jednak, że nie tracisz głowy! Wszystko na pewno bedzie ok, lekarze wiedzą co robisz w takich sytuacjach! ;*

Cześć Dziewczyny :) ja po fotce mikołajkowej przywitałam gości - zrobilismy losowanie z sąsiadami i w tajemnicy każdy robił prezent dla wylosowanego. Kolacja przeciągnęła sie do 1 w nocy... po posprzątaniu wszystkiego i położeniu się do łóżka naliczyłam sobie równe 20 godzin na nogach.. jednak z mojego planu wyspania sie nic nie wyszło, bo wstawałam w nocy chyba z 5 razy po tych wszystkich wieczornych herbatkach...
Jeszcze dziś do pracy, a ozniej znowu weekend. Wam też tak szybko czas leci?? Aż szok.

Dzień dobry :) wczoraj totalnie zabiegany dzień nie miałam dla Was czasu. Dużo nauki bo I dziś I w niedzielę egzamin w szkole... nie wiem czy w przyszłym tygodniu nie będę musiała wyjechać na kilka dni do Olsztyna, co jest mi nie na rękę bardzo ale mojej babci brat jest w ciężkim stanie w szpitalu i razem z ciocia średnio się trzymają :( Ehhh...
One jeszcze nie wiedza o ciazy, ale nie wiem czy to dobry moment żeby im mówić.
Powodzenia na egzaminach!
Czasem właśnie dobre wieści potrafią podniesc na duchu, musisz wyczuć sytuację po prostu.

reklama
Do góry