reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie bardzo identycznie i też według usg tydzień do przodu. A co do tsh to nie ma co się martwić. W pierwszej ciąży wyszło mi tsh takie jak Tobie teraz i brałam euthyrox i wszystko było ok, teraz też mam podwyższone tsh i już biorę euthyrox
No ja sie jakoś tą przeziernością nie przejmuje i tsh. Tylko ta toksomplazmoza mnie dobiła

reklama
tez tak do tego podeszlam, juz nawet szukalam na olx zeby kupic ale doszlam do wniosku ze bedzie mnie to stresowac
Ja miałam w poprzedniej ciąży dokladnie jak mi pęcherz pękł i wypuścili mnie do domu po dwóch tygodniach. Właśnie dzięki temu że to miałam. Ale pamiętam,że wyszłam w czwartek i kontrolowalam dzidziusia ,a w niedzielę sie poród zaczął ,urodziłam w poniedziałek i mąż oddał juz we wtorek bo używalismy dosłownie chwilę [emoji16] TO był 34 tydzien I łatwo było znaleźć serduszko. A nie mialam jakiegos drogiego.

Cześć laseczki ? Jak tam dzisiaj ? U mnie dobrze choć cały czas myślę o tej zoltaczce..... tz mówi żeby nie czytać i nie nakrecac się..... ma rację.... u nas lepiej kryzys zazegnany..... miłego dnia
Zazdrosze Ci tej pogody u Ciebie [emoji3] ciesze sie że już dobrze u Ciebie. Czasami lepiej się żyje po takim oczyszczeniu atmosfery [emoji849]

No ja sie jakoś tą przeziernością nie przejmuje i tsh. Tylko ta toksomplazmoza mnie dobiła
A na pewno dobrze odczytalas wyniki na tą toksomplazmoze? Bo ja w pierwszej ciąży tak się wystraszylam bo wyszedł wynik pozytywny a potem mi lekarz powiedział że to oznacza że kiedyś w przeszłości przeszłam już tą chorobę

reklama
Do góry