reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Nas niestety czeka wyorawa na drugi koniec polski w marcu bo maja urodzić sie bratanice meza. Jeszcze nie wiem czy ja bede w stanie pojechac.
Tyle, ze wlasnie tam to pojedziemy i zaraz wrocimy :/ dziwne ma zwyczaje moja szwagierka ale nas jakby nie zaprosili a na tydzienw hotelu nie wywale kasy bo wole jechac w sezonie jak bedzie cieplo
To dziwne tak daleko jechać i bez noclegu w sensie że nie zaproponowała.....

reklama
To dziwne tak daleko jechać i bez noclegu w sensie że nie zaproponowała.....
No niestety taki typ ;p
Nie zeby nie miala gdzie :)
Wynajmiemy na pewno cos chociaz na jedna noc bo jednak jechac 600km i wracac to mogloby być dla maszek rodzinki za duzo :) no ale jestem w ciazy wiec w razie w mam wymowke i nie pojedziemy wcale.

No niestety taki typ ;p
Nie zeby nie miala gdzie :)
Wynajmiemy na pewno cos chociaz na jedna noc bo jednak jechac 600km i wracac to mogloby być dla maszek rodzinki za duzo :) no ale jestem w ciazy wiec w razie w mam wymowke i nie pojedziemy wcale.
No właśnie .... jesteś w ciąży i taka podróż męcząca jest....

Super, że już jest dobrze między Wami. Dzidzi na pewno takie ciche dni nie sprzyjały, też to przechodzilam.
Pytanie do Was mamusie, czy któraś z Was używa już detektor tętna płodu?
Ja kupiłam ale jeszcze nie udało mi się znaleźć. Mam taki za 100 zl może zbyt tani

No właśnie .... jesteś w ciąży i taka podróż męcząca jest....
Dokładnie. Tym bardziej z synkiem, ktory ma tak wielki fotelik, ze ja ledwo sie mieszcze z przodu. I niestety nie zrobie sobie wygodniej bo sie nie da. Chyba, ze bardziej pionowo damy fotelik syna ale z kolei jemu bedzie niewygodnie. Jeju az sie boje co bedzie jak przyjdzie drugi fotelik

Dokładnie. Tym bardziej z synkiem, ktory ma tak wielki fotelik, ze ja ledwo sie mieszcze z przodu. I niestety nie zrobie sobie wygodniej bo sie nie da. Chyba, ze bardziej pionowo damy fotelik syna ale z kolei jemu bedzie niewygodnie. Jeju az sie boje co bedzie jak przyjdzie drugi fotelik
Se autobus kupicie[emoji23][emoji16]

Dzień dobry :) wczoraj totalnie zabiegany dzień nie miałam dla Was czasu. Dużo nauki bo I dziś I w niedzielę egzamin w szkole... nie wiem czy w przyszłym tygodniu nie będę musiała wyjechać na kilka dni do Olsztyna, co jest mi nie na rękę bardzo ale mojej babci brat jest w ciężkim stanie w szpitalu i razem z ciocia średnio się trzymają :( Ehhh...
One jeszcze nie wiedza o ciazy, ale nie wiem czy to dobry moment żeby im mówić.

Dzień dobry :) wczoraj totalnie zabiegany dzień nie miałam dla Was czasu. Dużo nauki bo I dziś I w niedzielę egzamin w szkole... nie wiem czy w przyszłym tygodniu nie będę musiała wyjechać na kilka dni do Olsztyna, co jest mi nie na rękę bardzo ale mojej babci brat jest w ciężkim stanie w szpitalu i razem z ciocia średnio się trzymają :( Ehhh...
Hej powodzenia na egzaminach połamania dlugopisa ......

Se autobus kupicie[emoji23][emoji16]
Powiem Ci, ze chyba tak ;) mamy duze auto a i tak wiecznie mam wrażenie, ze jest male. Zakupy i wozek i juz bagażnik ledwo sie domyka ;)
Mój maz wiecznie na mnie krzyczy, ze albo za duzo kupuje albo wozek niepotrzebny itp. Mam nadzieje ze synek jak sie maluch urodzi to sie przestawii zawsze bedzie chodzić na nozkach bo dwoch wozkow sobie noe wyobrazam :) a dostawka do wozka mnie bedzie dobijac więc tez cbyba odpuszcze

reklama
Oj współczuję!
Życzę powodzenia na egzaminach! Wypinaj brzuch i nedzoe łatwiej [emoji23] :)

Do góry