reklama
Ja ostatnio cwaniara 3-4 razy w tyg u rodzicow się stolujeJa mam pół gara w lodówce.... Tak że obiad z głowy jestem happy bo nie lubię gotowac
Vivienne 1
Fanka BB :)
Ja do rodziców mam 2000 km[emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]Ja ostatnio cwaniara 3-4 razy w tyg u rodzicow się stolujew tym tyg tylko dwa razy obiad zrobilam w pon i w czw. Weekendy zawsze jemy obiady u rodzicow albo gdzies jedziemy to jakas restauracja w drodze
![]()
No to strasznie daleko współczuję. A Twój mąż jest Polakiem? Czy jego rodzine macie gdzies pod reka?Ja do rodziców mam 2000 km[emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
AasiaI
Można i do pisania i do ssaniaGardło mnie drapie.
Tantum verde można to do psiukania czy jakie?
Vivienne 1
Tak jest Polakiem jego też w Pl są ..... dobrze że są komunikatory i net .No to strasznie daleko współczuję. A Twój mąż jest Polakiem? Czy jego rodzine macie gdzies pod reka?
Oczywiście więc spokojnie kontakt możecie mieć. Pewnie po porodzie beda do Was poelgrzymki uderzac z odpowiedzianami. Ja sie cieszę, ze mam wszystkich blisko to odwiedziny trwaja chwile bez zbednego nocowania itpTak jest Polakiem jego też w Pl są ..... dobrze że są komunikatory i net .
Vivienne 1
Fakt .... do nas się nie opłaca na tydzień przyjeżdżać bo półtora dnia drogi autem więc zazwyczaj przyjeżdżają na dwa[emoji6]Oczywiście więc spokojnie kontakt możecie mieć. Pewnie po porodzie beda do Was poelgrzymki uderzac z odpowiedzianami. Ja sie cieszę, ze mam wszystkich blisko to odwiedziny trwaja chwile bez zbednego nocowania itp
Anolik
Widzę właśnie np. Angel Sounds są w dobrej cenie na olxI ja odkupilam detektor na olx.
![]()
reklama
Nas niestety czeka wyorawa na drugi koniec polski w marcu bo maja urodzić sie bratanice meza. Jeszcze nie wiem czy ja bede w stanie pojechac.Fakt .... do nas się nie opłaca na tydzień przyjeżdżać bo półtora dnia drogi autem więc zazwyczaj przyjeżdżają na dwa[emoji6]
Tyle, ze wlasnie tam to pojedziemy i zaraz wrocimy :/ dziwne ma zwyczaje moja szwagierka ale nas jakby nie zaprosili a na tydzienw hotelu nie wywale kasy bo wole jechac w sezonie jak bedzie cieplo