reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Super, że już jest dobrze między Wami. Dzidzi na pewno takie ciche dni nie sprzyjały, też to przechodzilam.
Pytanie do Was mamusie, czy któraś z Was używa już detektor tętna płodu?
Wczoraj myslaam czy kupic :) bo jakieś zle mysli mnie naszły. Stwierdzilam, ze jednak mogę miec problem z lapaaniem dzidziusia. Czasami lekarzowi chwile zajmowalo znalezienie już w wiekszej ciąży a co dopiero mi.
Najwieksza chwile grozy miałam przy porodzie jak ktg mi jakos uciekło albo bardziej dzidzius uciekł i juz nie lapalo. Darlam sie do położnej ze coś nie tak.
A w trakcie porodu polozna chciala mi tv wlaczyc, muzyke a mnie jedynie serduszko dzidzi uspokajalo i tylko dalam sobie glosniej :)

Super, że już jest dobrze między Wami. Dzidzi na pewno takie ciche dni nie sprzyjały, też to przechodzilam.
Pytanie do Was mamusie, czy któraś z Was używa już detektor tętna płodu?

Ja mam od jakiegoś czasu.
Niektórzy odradzają bo nie znajdują tętna i PANIKA.
Mi jak do tej pory na szczęście! Udaje się znałesc w tej chwili po prawej dolnej stronie niunia jest :)
Ale jakiś czas temu dzidzia była po lewej stronie to troszkę z mężem szukaliśmy ok 5 min, ale znalazł się :)
Ogólnie gdy jakiś odczuwasz lęk albo masz zle objawy to poprostu sprawdzasz.
A jak fajnie niunie słychać :)

Ostatnia edycja:
Ogórkowa na śniadanie? Czemu nie :)
Mialam isc po bulki ale mam takoego lenia, ze wole zjeść zupę ;)
Najlepiej jeszcze jakby ktos mi ja do lozka podal bo wstać tez mi sie nie chce ;)

reklama
Do góry