reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry :)
Ja zaraz jadę do laboratorium porobić wyniki bo za tydzień wizyta u.mojej gin. Jutro jadę natomiast na prenatalne i już zaczyna mnie lapac stres.....
Boże jestem taka głodna, labo czynne od 8 a.jeszcze będzie pewnie jak zwykle kolejka :/

reklama
Witam z rana. U mnie dzisiaj lepiej, aczkolwiek po jedzeniu nadal trochę mdli, ale głowa już nie boli. Wczoraj dostałam info od mojego gina że wyniki PAPA są w porządku, po papierowe jadę w piątek. No i po wizycie u kardiologa mam holtera i echo serca w następnym tygodniu. Uciekam do pracy trochę spokojniejsza ;)

Witam z rana. U mnie dzisiaj lepiej, aczkolwiek po jedzeniu nadal trochę mdli, ale głowa już nie boli. Wczoraj dostałam info od mojego gina że wyniki PAPA są w porządku, po papierowe jadę w piątek. No i po wizycie u kardiologa mam holtera i echo serca w następnym tygodniu. Uciekam do pracy trochę spokojniejsza ;)
Super wiadomości!
Mam nadzieje, ze holter i kardiolog tez wyhdzie bez zarzutu! Milego dnia!

Dzień dobry :) dopiero się zebrałem żeby poczytać co U was I coś napisać od siebie. Moje nieszczęsne bóle głowy zelzaly I jestem już w stanie funkcjonować. Niestety tak jak pierwsze 3 mies przeszłam bez mdlosci tak od kilku dni ciągle mi niedobrze... na szczęście na tym się kończy, głowa w wc nie wyladowalam jeszcze :) właśnie jadę do swojego gin ale o dziwo jestem bardzo spokojna. Dużo wyluzowalam po genetycznych więc teraz idę głównie po zwolnienie I podejrzeć czy potwierdzi płeć :)

Dzień dobry :) dopiero się zebrałem żeby poczytać co U was I coś napisać od siebie. Moje nieszczęsne bóle głowy zelzaly I jestem już w stanie funkcjonować. Niestety tak jak pierwsze 3 mies przeszłam bez mdlosci tak od kilku dni ciągle mi niedobrze... na szczęście na tym się kończy, głowa w wc nie wyladowalam jeszcze :) właśnie jadę do swojego gin ale o dziwo jestem bardzo spokojna. Dużo wyluzowalam po genetycznych więc teraz idę głównie po zwolnienie I podejrzeć czy potwierdzi płeć :)
Super trzymamy kciuki!
Eh mdlosci sa straszne. Mi odpuscily a teraz 13tc i nagle wielki powrot :(
Też myślę, ze wyluzuje po wynikach pappy.
Dobrze, ze ten ból już się nie nasila.

Cześć dziewczyny, mnie też dopadło choróbsko. Mąż chorował cały weekend i niestety mnie zaraził. Także ból głowy, katar i gardło :-( mam nadzieję że szybko mi przejdzie. Na gardło można tantum verde w ciąży, chociaż mnie gardło zawsze wszystko przechodzi. Najgorzej z głową..

Chyba kupię sobie pierwsza koszulę :)
Spodobala mi się. Pewnie jeszcze bedzie ten temat, ale ogolnie mega mi sie w szpitalu nie sprawdzily takie typowo koszule do karmienia z guzikami po bokach. Te guziki wiecznie się rozpinaly i do niczego nie nadawaly. Takie z zakladka tez byly beznadziejne. Wiec teraz stawiam na takie rozpinane na gorze i na ramiaczkach. Jak rodziłam to byl taki upal i jeszcze schodzily mi te wszystkie hormony i bylam ciagle spocona. Zmienialam koszule co 2h. Maz nie madazal tego prac :)
Screenshot_2018-12-05-08-48-05.jpeg

Nad ta sie jeszcze zastanawiam, bo jednak taka mocno rozgolocona jest hehe ;) wiec tak na szpital mi jakos nie pasuje

Załączniki

• Screenshot_2018-12-05-08-48-05.jpeg
    Screenshot_2018-12-05-08-48-05.jpeg
    38,1 KB · Wyświetleń: 239
..ale się żeście pochorowały :(( zdrowia każdej z osobna życzę. Ja póki co dzielnie się trzymam. Nie wiem czy to kwestia farta czy tego, że witaminy C zjadam dziennie w owocach (kiwi, cytryny itp) niezliczone ilości.
@Ilma gratuluję dobrych wyników, ja już nie mogę się doczekać poniedziałku bo trochę niepokój we mnie wzbiera ale staram się temu nie poddać ;)
Poprosiłam wicedyrektor w mojej dużej szkole o zwolnienie z dyżuru, który pełnię na przerwie argumentując to niemożnością interwencji w kryzysowych sytuacjach, no i tym, że dzieci w "wyścigu" na stołówkę wpadają na mnie z rozbiegu, co nie jest ani komfortowe, ani bezpieczne. Usłyszałam, że "jasna sprawa", zwolnienie otrzymałam i do tego miłe gratulacje.:))

reklama
..ale się żeście pochorowały :(( zdrowia każdej z osobna życzę. Ja póki co dzielnie się trzymam. Nie wiem czy to kwestia farta czy tego, że witaminy C zjadam dziennie w owocach (kiwi, cytryny itp) niezliczone ilości.
@Ilma gratuluję dobrych wyników, ja już nie mogę się doczekać poniedziałku bo trochę niepokój we mnie wzbiera ale staram się temu nie poddać ;)
Poprosiłam wicedyrektor w mojej dużej szkole o zwolnienie z dyżuru, który pełnię na przerwie argumentując to niemożnością interwencji w kryzysowych sytuacjach, no i tym, że dzieci w "wyścigu" na stołówkę wpadają na mnie z rozbiegu, co nie jest ani komfortowe, ani bezpieczne. Usłyszałam, że "jasna sprawa", zwolnienie otrzymałam i do tego miłe gratulacje.:))
Super :) no a poza tym należy Ci sie więcej teraz przerwy dla samej siebie:)

Do góry