reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzień dobry :)
Ja zaraz jadę do laboratorium porobić wyniki bo za tydzień wizyta u.mojej gin. Jutro jadę natomiast na prenatalne i już zaczyna mnie lapac stres.....
Boże jestem taka głodna, labo czynne od 8 a.jeszcze będzie pewnie jak zwykle kolejka :/

reklama
Witam z rana. U mnie dzisiaj lepiej, aczkolwiek po jedzeniu nadal trochę mdli, ale głowa już nie boli. Wczoraj dostałam info od mojego gina że wyniki PAPA są w porządku, po papierowe jadę w piątek. No i po wizycie u kardiologa mam holtera i echo serca w następnym tygodniu. Uciekam do pracy trochę spokojniejsza ;)

Witam z rana. U mnie dzisiaj lepiej, aczkolwiek po jedzeniu nadal trochę mdli, ale głowa już nie boli. Wczoraj dostałam info od mojego gina że wyniki PAPA są w porządku, po papierowe jadę w piątek. No i po wizycie u kardiologa mam holtera i echo serca w następnym tygodniu. Uciekam do pracy trochę spokojniejsza ;)
Super wiadomości!
Mam nadzieje, ze holter i kardiolog tez wyhdzie bez zarzutu! Milego dnia!

Dzień dobry :) dopiero się zebrałem żeby poczytać co U was I coś napisać od siebie. Moje nieszczęsne bóle głowy zelzaly I jestem już w stanie funkcjonować. Niestety tak jak pierwsze 3 mies przeszłam bez mdlosci tak od kilku dni ciągle mi niedobrze... na szczęście na tym się kończy, głowa w wc nie wyladowalam jeszcze :) właśnie jadę do swojego gin ale o dziwo jestem bardzo spokojna. Dużo wyluzowalam po genetycznych więc teraz idę głównie po zwolnienie I podejrzeć czy potwierdzi płeć :)

Dzień dobry :) dopiero się zebrałem żeby poczytać co U was I coś napisać od siebie. Moje nieszczęsne bóle głowy zelzaly I jestem już w stanie funkcjonować. Niestety tak jak pierwsze 3 mies przeszłam bez mdlosci tak od kilku dni ciągle mi niedobrze... na szczęście na tym się kończy, głowa w wc nie wyladowalam jeszcze :) właśnie jadę do swojego gin ale o dziwo jestem bardzo spokojna. Dużo wyluzowalam po genetycznych więc teraz idę głównie po zwolnienie I podejrzeć czy potwierdzi płeć :)
Super trzymamy kciuki!
Eh mdlosci sa straszne. Mi odpuscily a teraz 13tc i nagle wielki powrot :(
Też myślę, ze wyluzuje po wynikach pappy.
Dobrze, ze ten ból już się nie nasila.

Cześć dziewczyny, mnie też dopadło choróbsko. Mąż chorował cały weekend i niestety mnie zaraził. Także ból głowy, katar i gardło :-( mam nadzieję że szybko mi przejdzie. Na gardło można tantum verde w ciąży, chociaż mnie gardło zawsze wszystko przechodzi. Najgorzej z głową..

Chyba kupię sobie pierwsza koszulę :)
Spodobala mi się. Pewnie jeszcze bedzie ten temat, ale ogolnie mega mi sie w szpitalu nie sprawdzily takie typowo koszule do karmienia z guzikami po bokach. Te guziki wiecznie się rozpinaly i do niczego nie nadawaly. Takie z zakladka tez byly beznadziejne. Wiec teraz stawiam na takie rozpinane na gorze i na ramiaczkach. Jak rodziłam to byl taki upal i jeszcze schodzily mi te wszystkie hormony i bylam ciagle spocona. Zmienialam koszule co 2h. Maz nie madazal tego prac :)
Screenshot_2018-12-05-08-48-05.jpeg

Nad ta sie jeszcze zastanawiam, bo jednak taka mocno rozgolocona jest hehe ;) wiec tak na szpital mi jakos nie pasuje

Załączniki

• Screenshot_2018-12-05-08-48-05.jpeg
    Screenshot_2018-12-05-08-48-05.jpeg
    38,1 KB · Wyświetleń: 236
..ale się żeście pochorowały :(( zdrowia każdej z osobna życzę. Ja póki co dzielnie się trzymam. Nie wiem czy to kwestia farta czy tego, że witaminy C zjadam dziennie w owocach (kiwi, cytryny itp) niezliczone ilości.
@Ilma gratuluję dobrych wyników, ja już nie mogę się doczekać poniedziałku bo trochę niepokój we mnie wzbiera ale staram się temu nie poddać ;)
Poprosiłam wicedyrektor w mojej dużej szkole o zwolnienie z dyżuru, który pełnię na przerwie argumentując to niemożnością interwencji w kryzysowych sytuacjach, no i tym, że dzieci w "wyścigu" na stołówkę wpadają na mnie z rozbiegu, co nie jest ani komfortowe, ani bezpieczne. Usłyszałam, że "jasna sprawa", zwolnienie otrzymałam i do tego miłe gratulacje.:))

reklama
..ale się żeście pochorowały :(( zdrowia każdej z osobna życzę. Ja póki co dzielnie się trzymam. Nie wiem czy to kwestia farta czy tego, że witaminy C zjadam dziennie w owocach (kiwi, cytryny itp) niezliczone ilości.
@Ilma gratuluję dobrych wyników, ja już nie mogę się doczekać poniedziałku bo trochę niepokój we mnie wzbiera ale staram się temu nie poddać ;)
Poprosiłam wicedyrektor w mojej dużej szkole o zwolnienie z dyżuru, który pełnię na przerwie argumentując to niemożnością interwencji w kryzysowych sytuacjach, no i tym, że dzieci w "wyścigu" na stołówkę wpadają na mnie z rozbiegu, co nie jest ani komfortowe, ani bezpieczne. Usłyszałam, że "jasna sprawa", zwolnienie otrzymałam i do tego miłe gratulacje.:))
Super :) no a poza tym należy Ci sie więcej teraz przerwy dla samej siebie:)

Do góry