Oj nie w tym sensie pytalam o koniec. Koniec kłótni mi bardziej chodzilo!Nie wiem..... ciężko tak przekreślić tyle lat....(13)
reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
Aaa no nie ..... niby gadamy ale tylko w razie potrzeby.... jak ja to mówię urzędowo.....Oj nie w tym sensie pytalam o koniec. Koniec kłótni mi bardziej chodzilo!
AasiaI
Hej Dziewczyny
Od wczoraj wieczorem strasznie się męczę z bólem gardła i taka jakby flegma która stoi mi w gardle. Na noc zjadłam ząbek czosnku. Dziś zostaje w domu zjadłam cebulę i wypiłam ciepłe mleko. Dodatkowo wystąpił ból głowy więc wzięłam paracetamol i wypiłam dwa duże kubki ciepłej herbaty z cytryna i miodem.
Może ktoś wie czy mozna stosować olejek eukaliptusowy w ciąży? W sensie ze dodam kilka kropel do podgrzewacze
Martwię się o moją dzidzie
Od wczoraj wieczorem strasznie się męczę z bólem gardła i taka jakby flegma która stoi mi w gardle. Na noc zjadłam ząbek czosnku. Dziś zostaje w domu zjadłam cebulę i wypiłam ciepłe mleko. Dodatkowo wystąpił ból głowy więc wzięłam paracetamol i wypiłam dwa duże kubki ciepłej herbaty z cytryna i miodem.
Może ktoś wie czy mozna stosować olejek eukaliptusowy w ciąży? W sensie ze dodam kilka kropel do podgrzewacze
Grabcia123
Dzień dobry... U nas pdoga masakra. A miałam małego wziąść na zakupy dziś... Wogole wyszła mi opryszczka.. Zawsze raz do roku mi wychodzi i mąż pojechał do apteki oczywiście Pani w aptece problem bo ona nie wie co dać bo ciąża i wgl.. Dała jakiś żel no masakra nie dość że roznioslo to już na pół wargi to boli jak nie wiem..
Silje1008
Trzymam kciuki
Dzień dobry dziewczyny u mnie dzisiaj bedzie nudny dzień. Zostaje z synkiem w domu, mam nadzieje ze posprzatamy troche i się pobawimy. Nie mam pomyslu na obiad
Wczoraj zrobiłam na dzisiaj
Tylko bez szparagów, bo nie znalazłam
Załączniki
Cześć dziewczyny [emoji6] jak samopoczucie w ten deszczowy poranek? U mnie ciepło, ale jakoś tak mokro i ponuro. Spać się chce [emoji42]
Generalnie na samopoczucie nie narzekam, ale mogłabym nie wychodzić z łóżka [emoji4] ot taka senna jestem i caaały czas zmęczona [emoji42]
Generalnie na samopoczucie nie narzekam, ale mogłabym nie wychodzić z łóżka [emoji4] ot taka senna jestem i caaały czas zmęczona [emoji42]
Silje1008
Dzień dobry... U nas pdoga masakra. A miałam małego wziąść na zakupy dziś... Wogole wyszła mi opryszczka.. Zawsze raz do roku mi wychodzi i mąż pojechał do apteki oczywiście Pani w aptece problem bo ona nie wie co dać bo ciąża i wgl.. Dała jakiś żel no masakra nie dość że roznioslo to już na pół wargi to boli jak nie wiem..
Sonol w ciąży jest dobry. Możesz uzywac
Oj duzo zdrówka! Ja caly czas uzywam ojekow do podrzewaczy, ale w sumie nie zaglebialam sie w temat czy mozna...Hej Dziewczyny
Od wczoraj wieczorem strasznie się męczę z bólem gardła i taka jakby flegma która stoi mi e gardle. Na noc zjadłam ząbek czosnku. Dziś zostaje w domu zjadłam cebulę i wypiłam ciepłe mleko. Dodatkowo wystąpił ból głowy więc wzięłam paracetamol i wypiłam dwa duże kubki ciepłej herbaty z cytryna i miodem.
Mnie coś katar męczy, ale ma szczescie nic więcej
Oj to paskudne cholerstwo...Dzień dobry... U nas pdoga masakra. A miałam małego wziąść na zakupy dziś... Wogole wyszła mi opryszczka.. Zawsze raz do roku mi wychodzi i mąż pojechał do apteki oczywiście Pani w aptece problem bo ona nie wie co dać bo ciąża i wgl.. Dała jakiś żel no masakra nie dość że roznioslo to już na pół wargi to boli jak nie wiem..
U mnie tez dzisiaj brzydka pogoda :/ a musze iść z synkiem na zakupy bo nie mamy nic na obiad. Eh a jeszcze mąż ma wózek w aucie więc zakupy na nogach to będzie wyczyn ;(
reklama
Ciężko było mi z łóżka wstaćCześć dziewczyny [emoji6] jak samopoczucie w ten deszczowy poranek? U mnie ciepło, ale jakoś tak mokro i ponuro. Spać się chce [emoji42]
Teraz odliczam czas do drzemki synka!