reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
:)Hej, zrobiłam rano test i wyszła mega mega bladziutka druga kreska. Taka prawie niewidoczna. Coś jest na rzeczy ale jeszcze się nie cieszę bo chce zobaczyć porządna krechę :) Dzisiaj jest 28dc i jutro termin @. Poczekam i we wtorek zrobię kolejny test. Jak myślicie iść jutro na betę?

:)Hej, zrobiłam rano test i wyszła mega mega bladziutka druga kreska. Taka prawie niewidoczna. Coś jest na rzeczy ale jeszcze się nie cieszę bo chce zobaczyć porządna krechę :) Dzisiaj jest 28dc i jutro termin @. Poczekam i we wtorek zrobię kolejny test. Jak myślicie iść jutro na betę?

Ja bym poczekała do wtorku na Twoim miejscu.
Ja jestem po poronieniu i teraz w drugiej ciąży. Testy zrobiłam ale bety nie. I jeszcze się wstrzymuje z wizyta i beta.

Witam kobietki
Dzisiaj mój 25dc od czwartku bardzo boli mnie krzyż jak dłużej posiedze, albo postoje.
Ostatnio takie bóle mialam jak rodziłam:)
dzisiaj rano zrobiłam pink eco test po 5 minutach nic nie zauważyłam, więc poszłam spać. Po około dwóch godzinach zaglądam a tam gołym okiem kreska tyle że po czasie. Teraz pozostało mi poczekać do środy termin @
Może miała któraś z Was taką sytuację?
Ja tak miałam:) teraz mam potwierdzona ciąże ;)

Hej [emoji6] trzymam kciuki ale kreska widoczna po czasie niestety sie nie liczy [emoji6] powtórz rano [emoji6]
Liczy się, liczy.
Obecnie jestem w 2 ciąży. 7tc
W tej i poprzedniej druga słabiutka kreska pojawiła mi się po 7-10 minutach (gdy robiłam test przed terminem) Nigdy test nie pokazał mi drugiej kreski (po czasie ) jeżeli nie byłam w ciąży.
:)

reklama
Jak lubisz pobieranie krwi to idź :) ja nie byłam :) pozatym blada kreska to też ciąża :p

Do góry