reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hejka dziewczyny, a mnie wczoraj po południu zaczął boleć brzuch i tak do 2 w nocy, bylam w toalecie, jakies takie skurcze miałam, nie wiem czy sie czyms zatrułam czy co to bylo. Miałam jechać na badania krwi ale rano jeszcze brzuch mnie pobolewał wiec odpuściłam i pojade jutro.

Na pewno na zdrowie Ci to wyjdzie :) najważniejsze że wiesz że musisz się pilnować
To na pewno [emoji6]

Bardziej martwi mnie to co wyczytalam w tym moim poradniku/notatniku ze jesli cukrzyca jest rozpoznana przed 24tc a szczegolnie w pierwszym trymestrze to mozliwe jest ze po porodzie juz nie zniknie i bedzie to cukrzyca typu 1 lub 2..

To na pewno [emoji6]

Bardziej martwi mnie to co wyczytalam w tym moim poradniku/notatniku ze jesli cukrzyca jest rozpoznana przed 24tc a szczegolnie w pierwszym trymestrze to mozliwe jest ze po porodzie juz nie zniknie i bedzie to cukrzyca typu 1 lub 2..

A przed ciaza jakoś nie długo badałaś cukier ? Miałaś kiedykolwiek podwyższony ? Wiesz... Na razie nie ma co myśleć o tym co będzie po, bo to nigdy nie wiadomo jak się organizm zachowa więc tym bym na razie się nie martwiła :)

Hejka dziewczyny, a mnie wczoraj po południu zaczął boleć brzuch i tak do 2 w nocy, bylam w toalecie, jakies takie skurcze miałam, nie wiem czy sie czyms zatrułam czy co to bylo. Miałam jechać na badania krwi ale rano jeszcze brzuch mnie pobolewał wiec odpuściłam i pojade jutro.
Słusznie, odpocznij. Też wieczorem złapało mnie coś podobnego i w ogóle czuję takie rozciąganie od środka, jakoś tak mi ciężej i czuje, że coś mi rośnie w brzuchu, trudno opisać to uczucie [emoji39]

To na pewno [emoji6]

Trzymam kciuki zeby u Ciebie tak nie było! Musi się udać! Wszystko wyjdzie po porodzie, ale trzeba byc dobrej myśli :)

reklama
O Jeju śliczna jest! Czy już Ci się przydaje? Właśnie się zastanawiam czy kupić, ale nie mam brzucha.
Też nie mam brzucha i póki co służy mi do posiadania czegoś miedzy nogami (jeju, jak to brzmi :D), odciążenia przez to bioder, ułożenia się wygodnie na lewym boku bez częstego przekręcania i przytulenia do czegoś co nie chrapie :D :D

Do góry