reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hejka dziewczyny, a mnie wczoraj po południu zaczął boleć brzuch i tak do 2 w nocy, bylam w toalecie, jakies takie skurcze miałam, nie wiem czy sie czyms zatrułam czy co to bylo. Miałam jechać na badania krwi ale rano jeszcze brzuch mnie pobolewał wiec odpuściłam i pojade jutro.

Na pewno na zdrowie Ci to wyjdzie :) najważniejsze że wiesz że musisz się pilnować
To na pewno [emoji6]

Bardziej martwi mnie to co wyczytalam w tym moim poradniku/notatniku ze jesli cukrzyca jest rozpoznana przed 24tc a szczegolnie w pierwszym trymestrze to mozliwe jest ze po porodzie juz nie zniknie i bedzie to cukrzyca typu 1 lub 2..

To na pewno [emoji6]

Bardziej martwi mnie to co wyczytalam w tym moim poradniku/notatniku ze jesli cukrzyca jest rozpoznana przed 24tc a szczegolnie w pierwszym trymestrze to mozliwe jest ze po porodzie juz nie zniknie i bedzie to cukrzyca typu 1 lub 2..

A przed ciaza jakoś nie długo badałaś cukier ? Miałaś kiedykolwiek podwyższony ? Wiesz... Na razie nie ma co myśleć o tym co będzie po, bo to nigdy nie wiadomo jak się organizm zachowa więc tym bym na razie się nie martwiła :)

Hejka dziewczyny, a mnie wczoraj po południu zaczął boleć brzuch i tak do 2 w nocy, bylam w toalecie, jakies takie skurcze miałam, nie wiem czy sie czyms zatrułam czy co to bylo. Miałam jechać na badania krwi ale rano jeszcze brzuch mnie pobolewał wiec odpuściłam i pojade jutro.
Słusznie, odpocznij. Też wieczorem złapało mnie coś podobnego i w ogóle czuję takie rozciąganie od środka, jakoś tak mi ciężej i czuje, że coś mi rośnie w brzuchu, trudno opisać to uczucie [emoji39]

To na pewno [emoji6]

Trzymam kciuki zeby u Ciebie tak nie było! Musi się udać! Wszystko wyjdzie po porodzie, ale trzeba byc dobrej myśli :)

reklama
O Jeju śliczna jest! Czy już Ci się przydaje? Właśnie się zastanawiam czy kupić, ale nie mam brzucha.
Też nie mam brzucha i póki co służy mi do posiadania czegoś miedzy nogami (jeju, jak to brzmi :D), odciążenia przez to bioder, ułożenia się wygodnie na lewym boku bez częstego przekręcania i przytulenia do czegoś co nie chrapie :D :D

Do góry