reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Wotam się i ja mamusie :)
Wróciliśmy do domu ok 2 a ja juz od 6 nie moglam spac :( maz mi chrapal ale bylam dzielna i nie wykopalam go z lozka, bo i tak wiedzialam, ze juz nie usne. Teraz za to czekam na sniadanie do łóżka :) poprpsilam o tosty a on biedny ma ogromnego kaca no ale życie ja jak nie pije to jakoś nie mam litości :)

Ja sie bardzo ciesze, ze jednak mnie ominęła cukrzyca ciazowa. Dzisiaj teściowa zrobiła specjalnie dla mnie kopiec kreta :)
Mnie też kac męża jakoś mocno nie przejmuje. Ostatnio kiedy opisywałam mdłości na krzywej cukrowej to mąż na to "a widzisz, ja tak czułem się cały następny dzień po imprezie" ^^ Biedactwo [emoji39] za dobrą zabawę trzeba zapłacić, nie ma nic za darmo. [emoji39]
Smacznych tościków!;)

reklama
Ja mam dzisiaj niemoc. Wczoraj cały dzień spędziłam na zakupach i trochę zamarzlam. Rano obudził mnie ból gardła więc dzisiaj zalegam pod kocem z herbata z miodem.

Dzień dobry mamusie.. Mnie nekaja koszmary że z dzidzius nie żyje :( oby Do środy bo oszaleję
Też mam takie schizy, sni mi się że krew mi leci po nogach, albo lekarz mówi że coś nie tak jest z dzieckiem. Ja mam wizytę dopiero w sobotę bo lekarzowi wypadł dyżur. Bardzo się stresuje, poszlabym już jutro najchętniej

Też mam takie schizy, sni mi się że krew mi leci po nogach, albo lekarz mówi że coś nie tak jest z dzieckiem. Ja mam wizytę dopiero w sobotę bo lekarzowi wypadł dyżur. Bardzo się stresuje, poszlabym już jutro najchętniej
Ja to tak się martwię że zastanawiam się czy przed świętami nie pójdę na dodatkowe usg

A u mnie jakis totalny spadek mocy [emoji52] nie spodziewalam sie ze w 14tc zlapia mnie takie mdlosci zakończone przytulaniem z wc [emoji52]

Mi się śniło, że mam romans z moim ginekologiem![emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry